סוסים ואומנות

כנראה שאיורים כאלה

הגדילו את הכבוד לסוסים באותה תקופה, וסוסים שימשו פחות כבהמות עבודה, ויותר כסוסים שנועדו לרכיבה מקצועית.

פסל נוסף

והנה פסל של סוס שבעיני הפסל כנראה, הסוס עובד כמו מכונה או שהסוס בעל כוח סיבולת ועוצמה כמו של מכונה.

תםטםOHIO

New member
או שאולי גם...

מכונות תפשו את מקומו או שהוא כמו מכונה, ניתן להתיחס אליו כאל משהו שאפשר להחליף או להחליף בו חלקים, באותו אופן שעושים שיפוץ מנוע או אפילו לקחת את זה רחוק יותר - מה שהסוס מיצג באופן קלסי (אצילות, רגישות, תנועה, רגש וכד') הפך לטכני.

L O S

New member
אני

רוצה בעתיד להיות צלמת בתחריות סוסים. זה מחבר את שני הדברים שאני הכי אוהבת בעולם סוסים וצילום.

L O S

New member
כן

למה?אני רוכבת ביפעת ולא מזמן אני רכבתי על הסוס הזה ולכן הצילום שלו

אני מזהה את זה כי

לפני קצת יותר משנה התחריתי שם

dixie chick

New member
עוד אחד

הקודם הוא בשכם שמאל והוא מגיל 18 (לפני שהתחלתי לרכב בין הטירונות להתחלת השירות) והנוכחי מלפני חודש וחצי... דנדש לגמרה והתבשל אצלי כבר 3 שנים של חלומות ותכנונים מתוך ראיה קדימה לעתיד

dixie chick

New member
וההסבר...

את הראשון ("פגי") עשיתי בגיל 18 אחרי הרבה מחשבות של שנים לגבי הקעקוע (היחידי אז) שאני רוצה שיהיה לי, הוא צויר עוד לפני שהתחלתי לרכב בכלל הוא ביטא את האהבה שלי לסוסים, את הרצון לחופש והגשמה, את הנחישות והיופי, ואת השובבות והאי כניעה למוסכמות וישיבה במקום, את הרצון לעוף, גם שפת הגוף של הסוס מבטאת בדיוק את הדברים האלה בעיני, תנועה יפה מאוד חזקה, מתריסה ושובבה, הכנפיים והקרן הן החופש האולטימטיבי שיש לו גם אספקט דמיוני זה ביטוי לקרבה ולמחוייבות שהרגשתי לסוסים, אחרי שהתחלתי לרכב הרגשתי במיוחד רגש עז אליו, הוא ביטא את ההגשמה שלי, את המחוייבות שלי, חלק שהוא סוג של שבועה בעיני. (היום הוא כבר צריך חידוש מקצועי ויקבל בקרוב קרוב, כי מסתבר שלא עשיתי אותו באיכות הכי טובה שיכולתי... מתוך חוסר ידיעה) לשני עדיין אין שם אבל גם מאחוריו יש סיפור ומשמעות לפני כ-3 שנים חלמתי על נחש שמתפתל מסביב לעצמו אבל לא נושך את עצמו (מעגל שלא נסגר) כשהתעוררתי הייתי בטוחה שאני רוצה אותו על הרגל שלי (כצמיד על הקרסול) אבל נחש היה נשמע לי קצת פשטני מדי והמושג התרחב לכלל "דרקון". כשהגעתי לעשות אותו המושג התרחב שוב והפך למה שאתם רואים: הנחש גם דרקוני וגם סוסי, ומסמל קשר הדוק בין השניים, כשהנחש הוא סמל הרפואה העתיק ודרקון הוא סמל לעוצמה וחוכמה עתיקה, ומולם הסוס כמשלים ניגודי ומסמל את חיי ואת מה שאני רוצה לעשות בהם (וטרינריה). הם משולבים ביחד ועומדים אחד מול השני ומסתכלים אחד על השני, לכודים בקשר. גם כאן זה סוג של הצהרת כוונות לגבי השאיפות שלי וההגדרות שלי, וחלק מההגדרה העצמית שלי.

למעלה