סוסים בלגים? האם קיימים בארץ סוסים בלגים? מהו טווח מחירם? והאם הם מתאימים לטיולים?
Y YAB1 New member 30/10/03 #1 סוסים בלגים? האם קיימים בארץ סוסים בלגים? מהו טווח מחירם? והאם הם מתאימים לטיולים?
Y YAB1 New member 30/10/03 #2 מישהו????../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
A aloniguy New member 30/10/03 #3 אני לא בטוח שיש אבל גם אם כן אז אני לא בטוח שהוא מתאים לטיולים אבל זה תלוי באופי של הסוס בעיקרון...
F Freeckles paco bar New member 30/10/03 #4 אופקורס שיש בנצר סירני יש בלגים כמה...אבל הם יקרים ולא לטיולים
Y YAB1 New member 31/10/03 #7 שניההה...... אם הם סוסים של מרכבות אז מן הסתם הם סוכבים משקל שהוא פי כמה וכמה גדול מזה של שלי והם גם היו עושים מרחקים ארוכים אז למה הם לא טובים לטיולים?!
שניההה...... אם הם סוסים של מרכבות אז מן הסתם הם סוכבים משקל שהוא פי כמה וכמה גדול מזה של שלי והם גם היו עושים מרחקים ארוכים אז למה הם לא טובים לטיולים?!
T TauraMan New member 31/10/03 #8 הם מאוד מאוד כבדים..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif והכוח סיבולת שלהם לא משהו.. רוצה סוס טיול טוב? כח ערבי.. עזוב את הסוסים הכבדים לעגלות..
הם מאוד מאוד כבדים..../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif והכוח סיבולת שלהם לא משהו.. רוצה סוס טיול טוב? כח ערבי.. עזוב את הסוסים הכבדים לעגלות..
ה ה ד ו ה ר ה י ח י ד New member 31/10/03 #9 ביי בייייי כולם יש לי טיול בצופים אני אחזור במוצאי שבת להתראות