סונטה - UNIA

בהחלט אלבום חלש יחסית אליהם :/

אבל פחות נורא ממה שגרמתם לי לחשוב שיהיה
under your tree, Caleb, וfor the sake of revenge אלו שירים טובים, השאר לא ממש תפסו את האוזן שלי :/ אני צריכה לשמוע אותו עוד כמה פעמים בשביל להחליט, אבל משהו באווירה הכללית של הדיסק שונה כזה, פחות טוב.

התרשמות משמיעה ראשונה

באלבום הזה סונטה החליטו להוריד הילוך, לא תמצאו פה את האנרגיות כמו באלבומים הקודמים או שירים סוחפים וממכרים. לעומת זאת יש פה שירים בינוניים שפשוט כיף לשמוע, הם לא הכי קליטים אבל הם שירים טובים. זה מסוג האלבומים ששמים ברקע ולא מתעמקים בו יותר מידי. זה מה שנראה לי משמיעה ראשונה, אולי זה ישתנה בהמשך.

מסעות טוני והנריק בניו יורק

טוני והנריק היו בניו יורק לפני כמה ימים והם כתבו על זה באתר הרשמי שלהם.. בעיקרון הם לא עשו הרבה חוץ מלהשתכר..lol אבל הם גם ראו הופעה של ביונסה... on the way we catch a performance of Beyoncé or however you spell it....anyways, the hot chick from All Saints.
אותי זה נורא הצחיק..

Musta Susi

New member
האמת שבתור כושית היא די כוסית../images/Emo123.gif

וגם בלי קשר לצבע...

ש נ י1

New member
סיימתי לשמוע אותו

לדעתי הוא מגניב לגמרה
זה ללא ספק אלבום מאוד שונה מהאחרים. הם כאילו החליטו קצת "להשתגע" באלבום הזה, לדעתי יצא להם ממש טוב חוץ מכמה קטעים שבאמת היו לא כל כך קשורים, אבל אוליי זה בגלל ששמעתי אותו רק פעם אחת בינתיים...

ElonN

New member
אלבום תותח!

יש בו שירים שהם יפים מאוד והם יותר בסגנון הישן שלהם ( Caleb , It Won't Fade המומלצים שלי ) ועוד שירים שהם בסגנון חדש ופשוט כיף לשמוע אותם! (אני ממש ממש אהבתי את השיר The Vice , הוא מגניב לגמרי P: ) מה שכן, השיר For The Sake Of Revenge אכזב אותי, ציפיתי משם כזה של שיר להיות רועש ועצבני, אבל הוא יותר שיר שקט ):

דיסק מצויין!!!!

אין ספק שסונטה שינו את הסטייל שלהם וניהיו יותר כבדים אבל בתור אחד שמת על מה שסונטה עושים אז.. אני בטוח שאם תשמעו את הדיסק הזה עוד כמה פעמים במיוחד שירים כמו it won't fade ו calab ותנסו להבין מה קורה שם תמותו על זה כמוני יאני עדיין אדיר! הנריק עדיין אחד הקלידנים הטובים בעולם ואין מה לדבר על טוני שהוא פשוט מלך... אז אנשים אל תפסלו לפני שתשמעו 3 פעמים לפחות....

Eterina

New member
באתי לתקן

שלום אנשים וגולשים יקרים, כקורא וכותב מדי פעם, אבל ממש מדי פעם, וכחובב גדול של פאור מטאל באתי לתקן את האוול שנעשה פה לסונטה(הגדולים!!!) מצד כמה מהאנשים בהתייחסות לדיסק החדש. =] אז ככה..חלקכם וודאי הכניסו את הדיסק (טוב על מי אני עובד)..פתחתם את הקבצים בציפיה גדולה לשמוע שירים שדומים מאוד לשירים הטובים והמוכרים של סונטה אם קצת שינויים כמובן ופתאום נחרדתם לגלות שמה שיש לכם ביד (או באוזן) זה לא רק לא דומה לסונטה אלא בכלל לא סונטה ובגלל זה כמובן באה הפסילה הראשונית של האלבום. אבל כדי להבין באמת עד כמה הלהקה הנהדרת הזאת התפתחה ואפילו אפשר להגיד התבגרה מהאלבום הקודם שלהם לאלבום הזה אתם פשוט צריכים לשמוע את הדיסק הזה כמה פעמים, ולא כמוזיקת רקע אלא פשוט לשבת או לשכב או לעמוד אבל להקדיש את כל הריכוז למוזיקה. אתם פשוט תגלו עולם חדש של פאוור מטאל מורכב מבחינה מוזיקלית, מלא ברגש (במיוחד איך שטוני מבטא את זה בעזרת הקול המדהים שלו שיכול לגרום לך להרגיש מה שהוא מרגיש.) ואיכותי. עוד משהו בולט לטובת הדיסק החדש הוא העובדה שמי שעשה להם את המיקסים הפעם עשה עבודה נהדרת. סוף סוף שומעים את יאני כמו שצריך (וגיטריסט כזה צריכים לשמוע), החליטו בשכל שבניגוד לאלבומים הישנים שבהם יאני נבלע לו שמה ברקע בין הקלידים והתופים הגיטרה צריכה להיות שווה לקלידים מבחינת הווליום ואפילו יותר חזקה (חוץ מהמקרים בהם יש צורך אחר) ומכאן גם באה הכבדות של האלבום ובכלל הסאונד פשוט נהדר. אז נכון שהקצב פה ירד, וזה לא מה שאנחנו רגילים אליו אבל אתם חייבים להודות...זה טוב!! ולסיכום יש משפט אחד שמסביר את האלבום הזה הכי טוב "Listening to “Unia” is like doing acid with Tony Kakko’s subconscious"

למעלה