סונטה - UNIA

מילקמן

New member
סונטה - UNIA

החדש של סונטה ניתן להשגה החל מלפני 16 שעות בביטורנט... כמובן שזה לא סותר את זה שאתם צריכים לקנות את הדיסק.. (הכי זול שמצאתי בינתיים זה באמזון האמריקאי). הדיסק ייצא רשמית ב22 במאי. תהנו.

Gaius Octavius

New member
הלהקה היחידה

שאני לא מסכים להוריד אותם לפני הקניה. לא יודע למה, פשוט ככהP: אם כי את הבונוס-טראק אני אוריד, כנראה. גם אני מצאתי הכי זול באמאזון, וכבר עשיתי Pre-order - מועיל ביותר, מקבלים את המחיר הכי זול.

Musta Susi

New member
ואתה עוד מעז לרדת על איך שאני כותב?

|הפנאט| אם כבר אתה כותב בשתי שפות תכתוב עד הסוף
יש Bonus-Track ואח"כ Pre-Order
|ספנאט|

Gaius Octavius

New member
כן, כי זה היה מוצדק!

"הזמנה מוקדמת" זה מעאפן, ובהתחלה כתבתי פרי-אורדר, והחלטתי, לא, זה אדיוטי, אז כתבתי באנגלית. אבל לא בכל משפט שלי!

Musta Susi

New member
כן, גם "רצועת מענק" נשמע די מפגר../images/Emo6.gif

אבל הזמנה מוקדמת עוד אפשר להבין. זה נשמע תקין

מילקמן

New member
Review קצר שלי

אחרי שבאו בטענות לסונטה ש "reckoning night" הוא מהווה שינוי בסגנון שלהם יחסית לאלבומים הקודמים, טוני טען שככל הנראה האלבום הבא (UNIA) יהיה בסגנון דומה יותר לאלבומים הראשונים. לאחר שמיעה ראשונה של האלבום, לא זיהיתי שום חזרה לסגנון הישן (והמצויין לדעתי). מדובר כאן ב"סונטה ארקטיקה" חדשה, כמו שלא שמעתם (אולי חוץ מהשיר האחרון שמזכיר את הבלדות הטובות שלהם, הפעם בליווי כינור). לא שאני נגד חידוש ושינוי אבל לדעתי האלבום מאכזב מאוד, בתור אחד שמחשיב את סונטה כאחת מבין הלהקות היחידות שהוא באמת מעריץ, היו לי ציפיות גבוהות, שהלכו ודעכו בכל פעם ששמעתי עוד שיר... באופן כללי האלבום דיי מוזר, מכיל אפקטים מוזרים, כמעט בכל שיר יש כמה קטעים שבהם טוני רץ מהר עם המילים כך שהוא לא יהיה תואם לנגינה, דבר שנשמע ממש רע לטעמי. אין הרבה סולואים של גיטרה, וכשיש, הם לא מצליחים לעמוד ברמה של פעם... יש הרבה שירים עם עם קטעים איטיים ומהירים, הרבה שירים לא אחידים, ונשמעים כמו ערבוביה מוזרה של משהו. קול גבוה של טוני? לא באלבום הזה... מילים? האמת בקושי הצלחתי להבין, אולי האיכות לא משהו, אבל אני חושב שזו לא הבעייה. אמנם רק שמיעה ראשונה, אבל יהיה מעניין אותי לדעת מה עוד אנשים שאוהבים את הלהקה חושבים על האלבום. באסה.

SonatArcticA

New member
שמעתי

מדהים, בהחלט שינוי כיוון, אבל עדיין עם הנגיעות של סונטה, מחכה לליריקס שיצאו. אהבתי מאוד, אקנה כשיצא.

McBlack

New member
יש מצב לשליחה? |פאפי פייס|

(יש לי אותך בכלל במסן/אייסיקיו?
אם לא ויש לך כוח שלח לי כתובת במסר בבקשה
)

אם מישהו רוצה לינק להורדה בHTTP

מסר, או משהו, ותקבלו
אכן סונטה שונה, אבל לא רעה בכלל.

Musta Susi

New member
יש מצב שאתה שולח לי? |puppy-face|

(לפני שאני מבזבז אנרגיות ושוחק את כפתור העכבר כדי להכנס למצב "שליחת מסר למשתמש"?)

Musta Susi

New member
אז תהיה רוטשילד ותקנה../images/Emo3.gif../images/Emo130.gif../images/Emo220.gif

יש לך מושג אם הגיע גם לדוד פרדי אלקטרוני? תודה רבה

Super Alonit

New member
אני לא אתחיל לומר את דעתי על סונטה,

כי אני יודעת שישחטו אותי פה
אבל זה בעצם מסביר מה אני חושבת עליהם...

למעלה