סון טסה ההמשך...

fa jing

New member
ohhh...and another thing

I put an add on www.wushu.co.il under the title " example" it deals a little bit with mentality also I think Hanan Seoul Korea

for better readability in english

press the button תחילת קוד before starting to write in english. this wiil align your text to the left. end with סיום קוד ro switch back to right alignment​

קוזושי

New member
מזל

שהבאת את ההמשך, רק שזה מאוחר מדי, חלק גדול מהויכוחים שהתנהלו פה בעקבות החלק הראשון היה נמנע לדעתי אם ההמשך של היום היה מופיע כבר אז. מהקטע הקודם היה אפשר להבין שהדרישה היא מכל אדם להגיע לתכונות כאלו, דבר שלדעתי בלתי אפשרי. ההמשך המתבקש הוא מה שהבאת היום, רק שבמחשבה שנייה גם מהקטע הזה לא ברור אם הוא חושב שכל אחד יכול לבצע את הדרישות הללו, ("הגנרל שיתחשב בעצותי" "זה שמתעלם מעצותיי"). או שמא יש כאלו שלא יכולים לעשות זאת מצד אופיים, ("גנרל כזה יש לשחררו מתפקידו") האם עצותיו הן רשימת תכונות שעל פיהן אדע כיצד לבחור מפקדים, או שאלו רשימת עבודה עבור כל מי שרוצה להיות מפקד. על זה צריך להתאמן?

orii

New member
אפילו סון טסה לא יכול לפעול על פי

ההמלצות שלו (ולכן עליו לשחרר את עצמו מכל תפקיד פיקודי לאלתר). לדעתי, הוא כותב ברמת העקרון או האידיאל- לא משהו שיכול להתממש ב- 100%. ומה אתם חושבים שהשחצנות המדהימה של משפט הפתיחה ("הגנרל שיתחשב בעצותי...זה שמתעלם מעצותיי" היא קיום של העצה הראשונה הנוגעת להעמדת פנים? לי נראה שכן.

idv

New member
כפי שכבר נאמר ביהדות

בתחבולות תעשה לך מלחמה

gafni

New member
אני חושב שאני יכול לענות על שאלתך

ולכן לא אעשה זאת ...

למעלה