בלבלתי ...בגלל ההודעה של אקונה מטטה..בלבלבלבלבלבבבתי...סליליחה..
B Bleeding Roses New member 12/10/05 #25 ../images/Emo90.gifבקשר לתחרות "כוכב נולד" >< או איך שלא קוראים לה ממ מתי צריך לשרשר את הדוליז?
2 2ofir New member 12/10/05 #27 שלוםשלום|מתלהבת שחזרתי|בקשר לתחרות כל השופטות יום שישי אני שולחת לכן קובץ ש\סליחה שהיתעקבתי לא היה לי מחשב ומי שיש לה דולי היזדמנות אחרונה בהחלט לשרשר
שלוםשלום|מתלהבת שחזרתי|בקשר לתחרות כל השופטות יום שישי אני שולחת לכן קובץ ש\סליחה שהיתעקבתי לא היה לי מחשב ומי שיש לה דולי היזדמנות אחרונה בהחלט לשרשר
ש שושה היפיופה New member 12/10/05 #32 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאקשור לפורום אבל.. רשום ש-32 בנות מהפורום אישרו את הגעתן לפרוייקט המקלדת.. חקרתי קצת והבנתי מזה פרויקט המקלדת, אבל באמת 32 בנות מהפורום באות לשם? :0
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלאקשור לפורום אבל.. רשום ש-32 בנות מהפורום אישרו את הגעתן לפרוייקט המקלדת.. חקרתי קצת והבנתי מזה פרויקט המקלדת, אבל באמת 32 בנות מהפורום באות לשם? :0
C Cool Simsit New member 12/10/05 #33 לא כי מלא בנות (לפי שהבנתי) לחצו על זה כי הן חשבו שזה יוריד את זה
W Welcome To My Life1 New member 12/10/05 #34 ../images/Emo163.gif ואני אחת מהן XDD אני לחצתי על זה איזה 3 פעמים עד שזוהר הסבירה לי " יש שם כפתור איקס" XDDD
../images/Emo163.gif ואני אחת מהן XDD אני לחצתי על זה איזה 3 פעמים עד שזוהר הסבירה לי " יש שם כפתור איקס" XDDD
M M o o M o o New member 12/10/05 #38 האמת אני סתם לחצתי../images/Emo3.gif זה כיף. ודרך אגב, אלה שניסו להוריד את זה ככה, היה שם איקס.
ש שושה היפיופה New member 12/10/05 #37 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאפשר בבקשה קישור לתחרות שירים? להודעה האחרונה שמסבירה מה צריך לעשות... :] תודע
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאפשר בבקשה קישור לתחרות שירים? להודעה האחרונה שמסבירה מה צריך לעשות... :] תודע