סולומון סנטר

ורדה 1

New member
וואלה? אני קונה אצלכם הרבה פעם (כנראה לפני שעבדת שם) זה נקרא "ידיים יוצרות". מה השם האמיתי שלך? שאני לא אפנה לאחת המוכרות ואשאל מי זו אלנור ריגבי...../images/Emo8.gif

reuthal

New member
אני אוהבת את בית הקפה במליבו סנטר

קורה בקפה- הכשרות רפורמית אם זה מתאים (יש השגחה צמודה אבל לא לכולם זה מתאים...) בית הקפה בסלומון- אישית לא כ"כ נהנתי, המחירים סבירים

תגובה לגבי סולומון סנטר

הייתי שם אתמול. וואו איזו עליבות...(לטעמי, סליחה מראש אם מישהו נפגע) אבל המרכז פשוט נראה כמו משהו חובבני ונטוש... אין שם כלום. אולי זו אני. בדיוק חזרתי מעזריאלי, והנחיתה היתה קשה? בכל אופן, החנות חרוזים חביבה, אבל לא משהו. כולם צדקו. אין שם יותר מדי מבחר אבל השירות נחמד ואת מה שהייתי צריכה מצאתי. לגבי בית הקפה- ישבתי שם עם חברה טובה (שחיכתה לרגע להביא אותי הביתה למסיבת ההפתעה.. אז ישבנו די הרבה זמן) והשירות היה חביב ורגוע. עם זאת, אין מוזיקה, המקום נראה לא "מאורגן" (בחוץ כסאות קש ואווירה של חדר אוכל ובפנים ריהוט עץ כבד ואווירה חורפית וכבדה), העוגות בסדר, ובסך הכל נחמד. עם זאת, עדיין, לא היה בית קפה שנהניתי בו מהאווירה והאוכל חוץ מבאנאפה שאחד הייתרונות שלו הוא הנוף המדהים... לסלומון סנטר צריכות להתווסף עוד הרבה חנויות עד שהוא יקרא "סנטר" . בינתיים זה מן מרכז שכונתי עם 8 חנויות קטנטנות. יום מקסים לכולם

א י ו ש י

New member
חחח נו טוף לעומת עזריאלי זה אכן../images/Emo31.gif

את יודעת אני תל אביבית במקור וכשהבנתי שמודיעין סנטר זה המרכז כאן היה לי הלם אבל כאן זה נחשב משהו.... נחכה גם כאן לעזריאלי

איושי, את מותק...

תיארת בדיוק את הרגשות שלי כשבאתי לפה. עם זאת, גדלתי במושב, וזה די קסם לי בתחילה. (עכשיו פחות..) אני עדיין מתגעגעת למרכזים גדולים.. אז מה עושים? פעם בכמה זמן, לוקחים בוקר או אחה"צ חופש ועולים על ה101 שמוריד אותי בכניסה לעזריאלי...
(למרות שאני מעדיפה את קניון רמת אביב, התחיל סייל 50% במנגו, והפור נפל..)

א י ו ש י

New member
אחחחחח כמה זמן לא קניתי לי משהו

רק לפני 4 חודשים ילדתי אז בהריון מי קונה בגדים? לראות מידה שלי לפני ולאכול את ה-
. עכשיו חוזרים לעצינו אבל נמצאים בבית כל היום עם תינוק כי אני לא ניידת. אז מה עושים? לוקחים את העגלה ביום שמשי והולכים ברגל למודיעין סנטר, סולומון סנטר וכו.... אוטובוס עם תינוק לא כל כך נראה לי
תודה חומד!!! תתחדשי מראש

המלצה קטנה על אחת החנויות שם

החנות של בגדי המעצבים שמול הגלידה. הבגדים שם מהממים (ויקרים) ובעלת הבית מקסימה, מאירת פנים, לא דוחפת ולוחצת, לא אומרת על כל דבר "אוי, כמה שזה מתאים לך" גם אם זה צועק למרחוק שהבגד נראה עליך איום ונורא. מצאתי שם ג'קט שחור שחיפשתי המון זמן והיא אפילו עשתה לי הנחה, למרות שזו הפעם הראשונה שאני אצלה.

Neta558

New member
יש גם חנות טבע גדולה בשילת

יש להם מגוון עצום של תוספי מזון (ויש שלט קבוע שמדבר על הנחה של עד 20%). המוכרים נחמדים ואם משהו חסר ידאגו להביא אותו אם יש ביקוש.

למעלה