סולומון סנטר

סולומון סנטר

עד מתי פתוחות שם החנויות בערב? חשבתי לקפוץ לחנות של החרוזים להכין שרשראות.. יש המלצות בנוגע לבית הקפה? תודה לעונים

נורא יקר החרוזים ../images/Emo10.gif

כבר עדיף לקנות מוכן..... לעומת זאת הבית קפה לא יקר ונחמד...וגם הגלידה לא רע בכלל....

Agnetta

New member
בעניין החרוזים אני יכולה לעזור

אני עוסקת בחרוזים ובשרשראות ויש לנו סטודיו בבית, אם את מעוניינת לראות

אפרתש

New member
את מוכנה להרחיב?

מה זאת אומרת שיש לך סטודיו? את מכינה תכשיטים ומוכרת מהבית?

Agnetta

New member
בדיוק ככה...רק לא אני מכינה אותם

בעלי מכין את התכשיטים ויש לנו תצוגה. מתמחים בשרשראות וצמידים , עובדים רק עם אבנים וחרוזים מעניינים. יש הרבה פנינים, שילובים קצת שונים, יש סגנון גם קצת אורינטלי. אם זה מעניין אותך תיצרי עימי קשר במסר. יום טוב

Neta558

New member
חבל שאי אפשר להגיד את זה על הסויה

קפצתי לשם קצת אחרי הפתיחה והאכזבה היתה קשה. מומלץ למי שאוהב גלידה בטעם ממתיק מלאכותי. אני אחכה לסניף מקומי של הסיצליאנית..

moosa1

New member
החלבי - מעולה, יוצא דופן באיכותו.

הגלידה במרכז סולומון כבר מפורסמת ברחבי הארץ. ידוע על צידניות עמוסות בגלידה ששוגרו לאיזור חיפה לאור הביקוש המתרחב!!!

א. החלב לא נגזל ואם לא חולבים אותן

זה אפילו כואב להן. ב. הסויה המיובאת מהונדסת וכבר היום ידוע שאינה בטוחה לחלוטין. סויה אף מכילה פיטואסטרוגנים, דמוי אסטרוגן, דבר הגורם לבנות להקדמת הבשלות המינית ועצירת הגדילה.

Neta558

New member
זה מאד לא מדויק

(שני הדברים שציינת) אם זה באמת מענין אותך, אתה מוזמן להציץ בפורום 301.

Neta558

New member
בקצרה-

החלב כן נגזל, מהעגל. העטינים המוגדלים שמכבידים על הפרה הם תוצאה של הורמונים ושל הכלאות מכוונות שהאדם יוצר על מנת להגביר את יצור החלב, מדובר בחלק מהסבל שנוצר מהתעשיה ולא בסיבה לגיטימית לחליבה. מוצרי סויה רבים אינם מהונדסים גנטית ומאחר שמדובר במוצרים שנחשבים כמוצרי בריאות האחוז הלא מהונדס גדול בהרבה מהירקות, למשל, שאנחנו אוכלים. המחקרים על סויה הם מאד מגוונים ומאד במחלוקת. המחקרים שאתה מדבר עליהם נעשו בבעלי חיים ולא בבני אדם והתוצאות אינן נצפות בתרבויות בהן צריכת הסויה גבוהה. בהרחבה, בקישורים למטה (וכאמור, חיפוש מתקדם ב301 ימצא בודאי דיונים רבים על שני הנושאים)

Keren Roziner

New member
בערך עד 9-10

10 כבר סוגרים שם שערים
אבל אני יודעת שיש שם איזה בית קפה והפיצה פתוחים עד 12.. בקירוב

א 1 א

New member
חרוזים

מחירי החרוזים יקרים כמו בכל מקום יש מבחר והמוכר מאד אדיב וסבלני אם את רוצה חרוזים זולים יותר אז בת"א יש חנויות מתמחות כמו אבגד וכד ' נכון שלפעמים יותר זול לקנות מוכן תלוי באיכות החומר אבל איפה חדוות היצירה? דרך אגב גם הבית קפה נחמד ישבתי שם כמה פעמים ואף פעם לא "סבלתי":-

my sunshine

New member
חרוזים

הכי טוב בדרום תל אביב. יש שם את אבגד למשל. אך אם כאן בסביבה, הכי זול זה "ידיים יוצרות" בשילת. קצת אחרי רמי לוי פונים ימינה. שם נמצאת החנות. יש להם כל מיני חומרי יצירה.

חוויות מחנות החרוזים

היינו היום בחנות החרוזים - להכין שרשרת כלה לאחותי...
יצאנו עם שרשרת נהדרת במחיר נהדר, שהוא לחלוטין בר השוואה עם חנויות חרוזים אחרות בארץ. המוכר אדיב ונחמד מאוד. מה שכן, אם מעוניינים בעזרה עיצובית, ובכלל בראש שקט, חשוב לא להגיע בשעות שמתקיימות סדנאות (כמו היום בבוקר...) כי החנות עמוסה והמעצבת עסוקה בסדנא ולא בקונים אקראיים כמונו, וזה חבל. אבל בכל מקרה - המלצה חמה!

Elanor Rigby

New member
המקום נקרא "מרכז היצירה"../images/Emo96.gif

והחרוזים שם באמת במחירים זולים יחסית לחנויות אחרות. אני עובדת שם אגב.

למעלה