סוכריות טופי שקדים ../images/Emo13.gif
ממתק אמיתי בטעם חמאה וחלב המצרכים 75 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר קופסא (400 גרם) חלב מרוכז ממותק כף סירופ זהב 50 גרם שקדים מלובנים קלויים קצוצים 1/2 כפית תמצית וניל משמנים תבנית מרובעת של 18X18 שמים את החמאה בסיר כבד, וממיסים על להבה נמוכה. מוסיפים סוכר, חלב מרוכז וסירופפ, ובוחשים עד שכל הסוכר יימס. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות, עד שהתערובת תגיע לטמפ´ של 118 מעלות. מערבבים לעיתים קרובות. מוסיפים וניל ושקדים ויוצקים לתבנית. מצננים עד שהתערובת כמעט קשה, מסמנים ריבועים בסכין, ומניחים לתערובת להתקשות לגמרי. שוברים לריבועים לפי הסימון. מתוך זמנים מודרניים (עיתון ישן)
ממתק אמיתי בטעם חמאה וחלב המצרכים 75 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר קופסא (400 גרם) חלב מרוכז ממותק כף סירופ זהב 50 גרם שקדים מלובנים קלויים קצוצים 1/2 כפית תמצית וניל משמנים תבנית מרובעת של 18X18 שמים את החמאה בסיר כבד, וממיסים על להבה נמוכה. מוסיפים סוכר, חלב מרוכז וסירופפ, ובוחשים עד שכל הסוכר יימס. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 20 דקות, עד שהתערובת תגיע לטמפ´ של 118 מעלות. מערבבים לעיתים קרובות. מוסיפים וניל ושקדים ויוצקים לתבנית. מצננים עד שהתערובת כמעט קשה, מסמנים ריבועים בסכין, ומניחים לתערובת להתקשות לגמרי. שוברים לריבועים לפי הסימון. מתוך זמנים מודרניים (עיתון ישן)