סוכנות רוברטו

סוכנות רוברטו

שלום קוראים לי רותם ברקוביץ',הייתי פה עד לפני כמה חודשים ואני הולכת וחוזרת כל כמה זמן:) בכל מקרה לפני כמה חודשים שלחתי תמונות שלי לרוברטו ,הם יצרו איתי קשר וקבעתי פגישה. ישבתי עם רוברטו במשרד והוא אמר לי שהיא נראת כמו דוגמנית,אבל שאין לי גישה לזה.. בכל אופן,הוא אמר שהוא כן רואה בי כישרון ובגלל שאני אוהבת לשחק,ועוד כמה דברים הוא אמר שכדאי לי ללכת לדבר עם אחראית מחלקת המשחק.. בכל אופן כמה דברים השתנו והחליפו את מי שמייצג את מחלקת המשחק בסוכנות,אריק משעלי למכירים.. והם רוצים שאני אבוא לפגישה לסגור פרטים.אבל במייל שקיבלתי מהם הם שלחו לי משהו על קורס משחק של הסוכנות,שעולה כסף כמובן..ורציתי להתייעץ אתכם בכל הנוגע לרוברטו,למחלקת שחקנים,ואם הם רמאים שהם מבקשים כסף על הקורס? רותם:)

צופטין

New member
גם אחד האנשים שם הציע לחברה שלי לדגמן שם..

ובסוף החליטו לשלוח אותה למשחק ואמרו לה שהקורס עולה כסף אז היא התנגדה

nnoooni

New member
אממ..

א' את מאוד יפה אני חייבת לציין:) ב' בקשר לקורס הזה כדאי אולי שתנסי לברר על בנות אחרות שעברו ולקבל עצות מהן. תראי אם מבחינתו שווה לו לייצג אותך (כמו שהבנתי שהוא התכוון כשדיבר איתך) אז הוא לא אמור לשלוח אותך לשלם כסף, כי למעשה את אמורה להרוויח כסף ולתת לו אחוזים על הייצוג והקידום. יש לי משהו אישי נגד רוברטו הוא לא איש מהימן בעיניי..אבל אולי זו רק אני. (ויצא לי להכיר אישית, אני לא סתם מדברת.) אניוואי המון בהצלחה בובה !

:)

דבר ראשון תודה...:) רוברטו לא הבטיח שבמידה ואני אלך לקורס אז הוא יחתים אותי בסוכנות..הקורס בא כהצעה,המנהלת הקודמת במחלקת שחקנים בסוכנות רצתה שאני אלמד משחק לפני שהם מחתימים אותי,אם בכלל,והקורס הזה בא כהצעה כמה חודשים אחר כך מהמנהל החדש

nnoooni

New member
הבנתי..

אני אישית, לא הייתי נענית להצעה. את בכלל שאפת לתחום המשחק ?.. זה לא סכום מזערי ואם בכלל אז אולי והכל לא בכלל לא בטוח. תחשבי על זה טוב טוב..

kimi d

New member
הסוכנות שלו בפשיטת רגל

ככה הבנתי .. והם מתחילים לבקש כספים מכל מני בנות שבאות אליהם תזהרי יש לך לדעתי פוטנציאל ורצוי שתלכי לסוכנות אחרת

nnoooni

New member
בטוחה ב99.9%

לפני מס' חודשים הייתי אצלו וראיתי חבורה של גברים מהשוק האפור מחכים לפגישה איתו. מה שקים אומרת נשמע מאוד הגיוני, אל תתני לזה יד.

תשובה

כל אחת פה כותבת "אני יודעת ש...", "שמעתי ש...", "אמרו לי ש..." לא ברור ממי שמעו את זה בכלל, אז אי אפשר להתייחס לזה ברצינות.

nnoooni

New member
תשמע

אני כביכול יצאתי מחובתי כשהזהרתי ואמרתי שיש לי מקור אמין מוחלט שרוברטו מקושר בדרך זו או אחרת לשוק האפור. אין לי שום אינטרס להפריך שקרים. אני אחת מאותן הרבה בנות שהייתה בסוכנות חיכתה לפגישה ולא הייתי צריכה להתאמץ בשביל לראות את המתרחש. זה לא סוד שרוברטו מלכלך את ידיו ושקוע בחובות כספיות ובעניינים מפוקפקים וזה ממש לא מפתיע לאור ההיסטוריה. לא כתבתי "שמעתי ש.." או "אמרו לי ש.." אלא "יודעת ש.."- וידיעה זה כן ברור וכן צריך להתייחס ברצינות. בכל מקרה, אני את שלי אמרתי. והעובדה שאני לא היחידה מעודדת את הספק באותו אדם ובאותה סוכנות.

L e n a K o n

New member
אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה,

הייתי בקשר עם מישהו שקשור לניהול ,והאמת שזה כבר די ידוע בקרב הדוגמניות

למעלה