סוכנויות מובילות.

kaduri

New member
כתובת האתר של iModel

כתובת האתר שלהם: www.imodel.co.il האתר כרגע הוא זמני, האתר המלא יעלה לאויר בחודש מרץ 2007. עובדים בשיתוף מלא עם חברת ההפקות www.choice-celeb.com שמקבלת מהם דוגמנים ודוגמניות להפקות שהם עושים עבור לקוחות שלהם. יש באתר iModel טלפונים להתקשרות, כתובות מייל, ומספר טלפון לשליחת SMS.

DINDINA1

New member
לדעתכם יש לי סיכוי?

אני התלבטתי מאוד אם לשאול את זה או לא. אבל בכל זאת,אני אשאל. לדעתכם יש לי סיכוי להשתלב בתעשייה הזאת? אני לא מבקשת להיות בר רפאלי,אבל רציתי לדעת עם יש לי סיכוי. אני לא אחת שישר נכנסת למריבות,אבל אני אבקש מכם להיות עדינים בתגובות.

kaduri

New member
מהתמונה שצירפת אי אפשר לדעת

תעלי מספר תמונות איכותיות, פנים וגוף, בצבע, תצייני גובה משקל וכ"ד, ונוכל להיות קצת יותר מדוייקים.

kaduri

New member
תמונה img0015 יותר טובה

את נראית טוב, יש לך מבנה גוף טוב ויפה, אבל לדעתי האישית, חסר משהו על מנת לעסוק בדוגמנות כמקצוע. בתמונות את לא מחייכת כלל, אי אפשר לקלוט את החן שלך, את מה שאת יכולה לשדר ולהוציא החוצה. זו דעתי לפי התמונות האלו. נחכה לקרוא את תגובות שאר הגולשים...

DINDINA1

New member
תודה על התגובה. ../images/Emo13.gif

משום מה כשאני מחייכת אז נדמה לי שהפה שלי יוצא עקום,לכן אני לא כל כך מרבה לחייך בתמונות. בהזדמנות אעלה לפורום תמונה שלי מחייכת.

kaduri

New member
אם את רוצה לדגמן.....

אז את חייבת להיות שלמה עם עצמך ועם המראה שלך עד הסוף. לטוב ולרע.

DINDINA1

New member
תודה על ה"הבהרה". ../images/Emo13.gif

אמ,רציתי אולי לשאול באיזה פוזות אפשר להצטלם ככה שהתמונה תשדר את החן שדיברת עליו,הצטלמתי כמה תמונות שלי מחויכת ובחרתי את ההכי טובות. וכנראה מחר אני אעלה אותן לכאן. יש עוד "פוזות" שבהן ניתן להקרין את החן?

kaduri

New member
זה לא 1+1 שווה 2

זה נורא אינדבדואלי. משתנה מאחת לשניה, כל אחד ואחת משדרים בצורה שונה חן / יופי / שמחה / בטחון, זה מה שאת משדרת החוצה. תחפשי תמונות פרסום באינטרנט ובעיתונות, במיוחד, תחרויות מלכות יופי למינהן, תראי איך הן משדרות בטחון, חן וחביבות, תסתכלי על החיוך, על המבטים, על העיניים. תנסי לראות את עצמך בכמה שיותר פוזות וצורות, ולראות בסופו של דבר מה טוב לך, מה הכי נראה לך, עם מה את מרגישה הכי בנוח. זה מאד דומה למשחק. שחקן צריך חיבור עם הדמות, ולשחק בתפקידים שמתאימים את האופי שלו. (כמובן ששחקן טוב ומוכשר - ידע לשחק את כל התפקידים)

kaduri

New member
תצלמי את עצמך קצת שונה....

תראי, את מצטלמת נורא נורא מקרוב. זה לא מחמיא כי מקרוב יש עיוות בתמונות (במצלמות הפשוטות) שימי את המצלמה על חצובה, או על משטח ישר, כווני אותה לצילום עצמי, שזה אומר שאת לוחצת על הכפתור, והתמונה מצטלמת אחרי 10 שניות, תתרחקי מהמצלמה ותני לה לצלם אותך. זה שאת מחזיקה את המצלמה ביד קצת "דופק" את התמונה ואת מרוכזת בהפעלת המצלמה ולא בצילום. קדימה. לעבודה.

למעלה