הרבה בירה - בטי, דולסה ו "הבשורה המרה" (ה esb החדש).
"השקה" רשמית של המרה ביום חמישי ב/www.facebook.com/events/302115859903087/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/events/302115859903087/" rel="nofollow" target="blank">פסטיבל סיום הקיץ בנינקאסי.
פסגות, ק"ס 2010 - צעיר ודורש עוד זמן, אבל נהדר. יצא לי לשתות ממנו לא מעט לאחרונה ואהבתי. עוצמתי וקליל באחד.
בארוחת יומולדת היה
הריזלינג הפשוט של ד"ר לוסן(אחד היינות הטובים בארץ למחירם)
מלבק קאטנה (גם כן יין מדהים למחירו)
וג'בריי שאמברטין 2007 של פייבלי (התאכזבתי)
אחרי זה בערב ג'ין בומביי עם ספרייט וצ'ייסר של בנדיקטין
ולדימיר מהלפינג בודהה קפץ לקחת כמה בקבוקי בירה מזוקקת שהכנו בשבילם. אז טעמנו כמה דברים על הדרך: שיכר קנה סוכר מתובל, רובסט פורטר מפרוייקט החבית, רום מעליית הגג בציר 2010, אשר'ס IPA 1885, וכמובן את הבירה המזוקקת ב60% בת כחצי שנה.
חוצמזה רקנטי ק"ס רזרב 2008 (אכזב) והגלנפידיך 14 ריץ אוק שאני ממש אוהב!
הם העבירו לי בירות לא מוצלחות שלהם אך ללא זיהום בכדי שאזקק אותם. הם ביקשו תזקיק בעל אופק יישון ארוך כך שהבירה המזוקקת עדיין צעירה בגיל חצי שנה. עשינו זאת גם לפני שנה והבירה המזוקקת בגיל שנה כבר מהנה לשתייה.
ניתן להריח כמובן את חומר הגלם (חלק ההבירות שזיקקנו היו סטאוטים, חלק פורטר, חלק בלגיות כו.. אך חלקן עורבבו ביחד ע"י הלפינג בודהה עוד לפני הזיקוק) וכמובן גם הכשות נמצא ברקע.
ולדימיר אחלה בחור, הוא בדיוק הכיר לי את George Carlin שמאז אני מכור למערכונים שלו ביו-טיוב...
אבל היה יין מהנה משם, פוג'יו אל טופו רומפיקולו של טומאסי, 2009.
שילוב של קברנה סוביניון וסנג'יובזה.
דובדבנים, תבלינים, חמיצות מורגשת. פה ושם רמזים לשוקולד מריר.
שונה מדברים אחרים שאני מכיר, כמו הצבע האדום ומעט חום שלו.