סוטה בלי בושה

Berethor

New member
אם אני אזכור, בדרך כלל אני פשוט מעדיף להימנע מהנושאים האלו

גם משום שהם יותר מדי "טעונים", וגם משום שהם באמת לא נוגעים עליי אישית, העיקר שאני לא אונס אף אחת, וגם משתדל שלא להטריד אף אחת, למרות שכפי שציינתי, בהטרדה קל מאוד להאשים אנשים, בעצם כמעט כל עניין חד צדדי של גבר ספציפי באישה ספציפית יכולים לתייג "כהטרדה" או "החפצה", הדרך הכי טובה להימנע מזה היא או לא להביע שום עניין בנשים או להיות בסביבה של נשים שאינן מיזנדריות, ומספיק מעוניינות בגבר הספציפי גם באופן אישי, מה שיכול להביא לעניין הדדי, אם גם הגבר מעוניין מצידו, ולא תמיד גם הצד של הגבר מעוניין. יש מספיק נושאים אחרים שקשורים לפמיניזם, אם הפמיניזם היה מתמקד רק בנושא של הטרדות מיניות, אז היו צריכים לקרוא לפורום פמיניזם בשם פורום נפגעי/ות תקיפה מינית, אבל יש כבר פורום אחד כזה בתפוז, ואני לא משתתף בו, במלא זה לא נושא שאני "אוהב", משום בחינה.

Berethor

New member

Hippolyta222

New member
הנה הודעה שמתארת את הגבר הטיפוסי שמכחיש טרור מיני..(ייתכן ט)

ובז ומזלזל בחווית אונס של נשים שהן לא אחותו.

בקשר ללשים טריגר למען נשים.. "אם אני אזכור"

"בדרך כלל אני פשוט מעדיף להימנע מהנושאים האלו
גם משום שהם יותר מדי "טעונים", וגם משום שהם באמת לא נוגעים עליי אישית"
נכון, כולה אונס, מ'כפת לו? הוא מסתובב חופשי בלילות.. הזדהות עם הקורבונות זה לא הטופ.

"העיקר שאני לא אונס אף אחת, וגם משתדל שלא להטריד אף אחת"
אני ואני ואני, העיקר שאני לא אונס, אחרים עושים את זה- בשביל זה לפתח רגישות? ג'י לא..
"משתדל" לא להטריד מינית, כן, כל הכבוד על ההשתדלות... ועל הפעמים שלא עמד בזה.

ויש עוד מלא וזו כולה הודעה אחרת.

אדוני, אנחנו פה נדבר על אונס והטרדות מיניות עד שייצאו לך המעיים גם-
אתה לא תדיר את הנושא או הנשים הללו מהפורום- זה הפורום ששיך להן קודם.
אחר כך לנו וממש לא לך, אין לגבר עלוב כמוך מקום פה.
בא לך לזלזל באונס? לך לפורומים אחרים. פה לא תסגביר לאחרות שהנושא הזה הוא פחות חשוב מנושאים אחרים.

Berethor

New member
אל תגידי לי מה לעשות, ורואים שאין לך מושג מזה "גבר טיפוסי"

ככה שמי שעלובה מביננו זאת את. ברור שאין לך על מה עוד לדבר חוץ מעל אונס, זה הנושא האהוב על מיזאנדרית שכמוך, במטרה לתרץ את התנהגותך. אין פה עניין של "לא עומד בזה", זה עוות של דבריי, יש פה עניין של בסופו של דבר אני יכול להמשך לנשים מסוימות, ולהאשים מישהו "בהטרדה והחפצה" זה קל מאוד, כמובן בלי לציין אם זאת הייתה "הטרדה" מכוונת, ואם זה היה משהו מהסוג היותר קל או היותר קשה. אני לא מצפה ממישהי שלא נמשכת לבני המין השני ושונאת אותם, להבין את זה. הנושא הזה הוא רק תירוץ בשבילך ללבות תיצרים, ולשנוא גברים.

למעלה