סוזי יוצאת

סוזי יוצאת

ועכשיו מצביעים נגד מישהו מקבוצה א':טאי,דייויס,טאקאטו,טאקויה,סורה,זואי,קן,קואיצ'י וקנטה. אסור להצביע נגד דייויס. אני נגד ה******(קן)

star_female

New member
איזומי ../images/Emo26.gif

היא חמודה דווקא, כמו גירסה משופרת של יולי. ^^

קנטה..

אני פשוט לא אוהבת אותו \: ויאקומו את צריכה לבחור מהרשימה את מי היית רוצה להוציא ולרשום ואז בסוף סופרים נגד מי הצביעו הכי הרבה ומוציאים אותו..ויש גם את זה שאסור להצביע נגדו..כמו במקרה הזה אסור להצביע נגד דיוויס..

Digi Lista

New member
טאקאטו...

סתם כדי להיות חריגה

יאקומו

New member
אוקיי!

במילא לא הייתי מצביעה נגד דיוויס (אומנם האהבה שלי לדיג'ימון די נפגמה, אבל זה לא אומר שהפסקתי לאהוב לגמרי את נערי המשקפת שדרך אגב ליסטה- הם שלי!!!!!) אז אני מצביעה נגד... טאקאטו!!! כי הוא פשוט גרוע (בלי להעליב אותו... מסכן) בתור נער משקפת!!!

DiGiHiLa

New member
וואה....../images/Emo4.gif

למה להצביע נגד טקאטו החמוד שלי?! אני מצביעה נגד קנטה....כי אני לא אצביע נגד טקאטו שלי!!!!!

Digi Lista

New member
אין לך זכות להילחם עליהם,בוגדת!../images/Emo3.gif

את אמרת שאת כבר לא אוהבת דיג'ימון ולכן הרווחתי(מה שהיה קורה בכול מקרה,אגב)את נערי המשקפת,מלבד טקאטו שאני אתרום אותו להילולה... אז כרגיל סיכמנו טאי,דיוויס וטאקויה שלי!ורק שלי!!!
(התגעגעתי להתכסחויות האלה...) אגב,היום בפוקס קידס ראיתי שוב את הפרסומת לעונה הרביעית ותהיה סדרה יפנית חדשה בשם "חתולי הפרא" או משהו כזה(לא זוכרת את השם),יש לי תמונות שלה מסתבר ויש מישהו שיש לו משקפת על הראש שזה כבר נקודת פתיחה מצויינת

יאקומו

New member
יש פרסומת לעונה הרביעית?!

איך פיספסתי את זה?! אולי אני אראה אותה...

Light woman

New member
דייוויס^^ אה.. אי אפשר? טוב...

קואיצ'י, כי אין לי מושג מי הוא. ודרך אגב, נער המשקפת הכי גרוע הוא דיוויס! הוא סתם מתלהב דביל! יחי טאקאטו! אם הוא צייר את גילמון והמציא אותו, הוא נער המשקפת הכי טוב (חוץ מטאיו'נקה...)

למעלה