סוזי יוצאת

star_female

New member
התלהבות זה חלק מהתפקיד של

הגוגל בויז... וזה בדיוק מה שחסר לטאקאטו
וה'התלהבות' של דאי-צ'אן הצילה את העולם בסוף העונה השנייה. -.-; קואיצ'י הוא ילד מהעונה הרביעית (ואנשים, בבקשה לא להגיד בדיוק מי הוא, כי זה ספוילר רציני לעונה). ואני אצרף תמונה.

Light woman

New member
../images/Emo58.gif וזה באמת אחד כזה...

זה לא אח של זה שהופך לזאב והוא הרע?

star_female

New member
.... כן. ^^;

אמרת שאת לא מכירה אותו, אז למרות שהרוב פה יודעים מי הוא בכל זאת רציתי לתת לך הזדמנות לא לקבל ספוילרים לא רצוניים ^^;

יאקומו

New member
../images/Emo123.gifאיך את מעיזה?!?!

אני יראה לך מה זה!!!! תחזיקו אותי לפני שאני אראה לה מה זה!!!
! דיוויס הוא אחד מנערי המשקפת הכי מגניבים (אפשר לקרוא לזה ככה???) בעולם!!! כמובן שזה בגלל שאני מכירה רק 3... (טאקויה לא נחשב... מי מכיר אותו?!?! אני מכירה אותו רק מתמונות וסירטונים [אילמים
] אבל אני חושבת שגם הוא טוב...)

DiGiHiLa

New member
מה יש לכולן נגד טקאטו??

אז הוא לא נער משקפת קלאסי.....זה לא אומר שהוא לא חמוד!!!!!

Digi Lista

New member
הוא חמוד אבל זה לא קשור...

האפשרויות האחרות היו יותר אהובות עליי,שימי לב שלא שונאים אותו אחרת היינו מעיפים אותו כבר מההתחלה...זאת המטרה של המשחק

DiGiHiLa

New member
היית...

מצביעה נגד סורה!! או שאת אוהבת את סורה יותר מטקאטו?...

Digi Lista

New member
זה לא קשור.

האמת שבין שניהם התלבטתי,ראיתי שהרוב בחרו קנטה אז דבר ראשון החלטתי שאני בוחרת משהו אחר,התלבטתי בין שניהם ובסוף החלטתי שאם ג'רי עפה אז גם טקאטו יכול לעוף...זה לא אישי נגדך,זאת הצבעה חופשית,בקרוב יעיפו גם את טאי ודיוויס וזה בטח יהיה לי נורא קשה(זה בסדר חבר'ה,אצלי אתם תמיד מקום ראשון!) אבל חפיף,כולה משחק

DiGiHiLa

New member
חחח.....

זה נכון זה רק משחק....אני לא לוקחת את זה כזה קשה...כי אני אוהבת את טקאטו...ולכל אחד יש דעה אחרת....סתם אמרתי את זה...

star_female

New member
O_O לא מעיפים את דיוויס!

לפחות לא עד שזאת תהיה תחרות בינו ובין קן >>; למרות שהוא בטח יעוף מתישהו לפני זה (ואולי גם קן יעוף לפני זה)

Goggle Girl

New member
הוא לא יעוף! הוא לא! ;-;

ואם הוא כן, אני... אני... אני אכתוב פיק שבו כולם מתים מוות נורא וורוד ביד פיקאצ'ואים וורודים ומעלי גירה ושאר ירקות! ניהאהאהאהאהאה! כן, כן, אני רואה את זה! קן ייתחתן עם קודי... וקארי, קארי תהיה עם המשקפת של טאי... ו, ו... וג'ו יהיה עם ניקו, החתולה של טאי וקארי! כן! אז דייויס נישאר, ברור? --

star_female

New member
אל תדאגי, אני לא אתן לה לכתוב את זה

*מגוננת על קן-צ'אן המסכן שלא יתחתן עם קודי*

Digi Lista

New member
נראה לכן שאני רוצה שדיוויס יעוף???

אני ממש אוהבת אותו,אבל זה המשחק אז ברור לי שמתישהו הוא יאלץ לעוף(זה בסדר,תעוף ישר אליי
)אלא כמובן אם נצליח להשאיר אותו עד הסוף(אם אני אצטרך לבחור בינו לבין טאי אני כנראה אמנע...)

למעלה