סוזוקי פריווינד

HardBall

New member
סוזוקי פריווינד

אני חושב לקנות דו"ש שישמש אותי לנסיעות על ציר ת"א - ירושלים. ה-פריווינד מומלץ? ומישהו יודע מה המהירות המירבית שלו? תודה!

M O R M

New member
תקציב ? העדפות מעבר לחובה?

ניסיון ברכיבה? למה דו"ש (תל אביב - ירושלים זה לא שביל...) ?

RaananC

New member
XF זה לא דו"ש.

נכון הוא בעל מנוע סינגל אבל רחוק מן ההגדרה של דו"ש.

RaananC

New member
../images/Emo6.gif XF אתה מופרע

כל הכבוד על האומץ. אבל למען הדיוק, XR650 וה-DR400 וה650 הם עונים להגדרה של דו"שים.

xfwind

New member
אני נורמלי לחלוטין. אבל אתה צודק.

כמו כל אופנוען בדקתי את הקצוות... כמה פעמים ובכמה סיגנונות...

RaananC

New member
דרך אגב על אותו משקל ניתן לקרוא

גם לR1 דו"ש בעקבות אותו סרטון שעלה פה לפני כחודש בו מקיף את העולם בחור על R1 כולל רכיבה בדיונות בבוץ וכיו"ב.

xfwind

New member
בכל זאת יש משהו -

שעושה אותו מסתדר עם שבילים - מתלים קצת יותר ארוכים, גחון מעט יותר גבוה ותנוחת ישיבה.

enigo

New member
אבל ממש ממש קצת יותר ארוכים

140 מ"מ אם אני זוכר נכון? (ואם כן, אז זה מפחיד...)

xfwind

New member
יש סגירות מתלה...

בעיקר עם
חובקת מאחור במורדות שבילי הכרמל....

enigo

New member
סגירות מתלה יש תמיד

או כמעט תמיד. השאלה היא כמה המתלה מסוגל לבלוע עד לסגירה. מתלים שמיועדים לכביש מתוכננים להתמודד עם כוחות חזקים וממושכים (בלימה, עומסי פניה) וחשוב למתכננים בעיקר לשמור על יציבות הכלי ולמנוע התפתחות תנודות מוגזמות, ולכן הם קשיחים יחסית. בשטח המטרה העיקרית היא לשמור על מגע של הצמיג עם פני השטח המשובשים, מה שדורש מתלה רך, לפחות בתחילת המהלך. הבעיה היא שיוצרי ה-XF לא ראו בעיני רוחם ירידה מהאספלט כשתכננו אותו, ולכן ציידו אותו במתלים קשיחים יחסית. סיבוב קצר על DR650 יבהיר מיד את כוונתי.

M O R M

New member
רעננן בשבילי גם CBR954RR זה דו"ש

אז על אחת כמה וכמה XF ראה איך " הדו"ש" שלי חוצה נחלים בסיני בעת שיטפונות .

malganis

New member
../images/Emo13.gif אחחחחחחחח כמה שאתה מתוק

תמיד אתה מוכן לעזור, ממש מאמי.

F650

New member
שקול F650.

או ביג או טנרה או אפריקה טווין או בן ... או משהו ...

xfwind

New member
ILAN_K נוסע בקטע הזה על XF

לגבי שאר הפרטים - קבל מסר. מירבית: 165 קמ"ש.\ממש לא רלוונטי. שיוט - 120-135 עם "גיחות" ל140. לא יותר.

ilan_k

New member
אמר וצדק..

אופנוע חביב מהירות שיוט בסביבות ה130 עם רזרבות של כוח. אין לו בעייה לעלות את העליות לי-ם. פחות מחודש איתו - SO FAR SO GOOD.

wingdhors

New member
אחלה אופנוע....

יש לי אותו כשנה מאוד מרוצה, מאוד נוח. מהירות.....יכול לסגור 150 קצת קשה עם הרוח וסתם מיותר מספיק מהר ונוח מאוד בטווח 100-120. כך בחשבון ששנת 2000+ ישנם חלפים קצת יותר יקרים (יש לי ניסיון עם השרשרת והגלג"ש) אבל סב"כ כלי חסכוני ונהדר...חיפשתי את ה-XF לאחר התלבטות בינו לבין ה F-650. לא מתחרט.

שריד

New member
סופר טנרה../images/Emo45.gif

שנה וחצי ירושליים ת"א בכביש 443 (בשנת 93-94) כאשר היה עוד נוף... זה מה שהביא לי את התואר הראשון. בלעדיו בחיים לא הייתי יוצא מת"א. היום הדרדרתי לdrbig750 בשל בעיות תקציב. אולי פעם אני אהיה גדול כי צעיר יותר אני כנראה כבר לא אהיה... ותחשוב על החורף הירושלמי ברררר...

למעלה