סוויט דרימז

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
סוויט דרימז

Sweet Dreams ככל שהמציאות מרה יותר כך החלומות מתוקים יותר........ והיה לי חלום מתוק הלילה....... מה שאומר שבמציאות היתה לי באסה......
מאירק'ה??????? אופו אתה? רציתי לספר לך על החלום......... ככל שנוקפות השעות הוא הולך ונעלם.......

מאיר פז1

New member
מגיל 'ה // ספרי את חלומך ../images/Emo199.gif

אנסה להיכנס לנעלי // יוסף פותר החלומות // או יוסף מלך השטיחים זה היה משהו רטוב? // או ששוב חלמת שאת רוכבת על קטיושה?

magy

New member
רומנטי מאד...........

קטיושות? למה מי מת? מזה מתוק.....................וקסום................ כמו שצריך להיות חלום - או ... מציאות טובה. א מחייה..............

magy

New member
ואם אתה מדבר על

רטיבות........
התעוררתי באמת רטובה מזיעה...............................חחחחחחחחחחחח

מאיר פז1

New member
רומנטי מאד // מתוק וקסום.. מין הסתם

חלמת עלי
למה אני לא זוכר // חלומות?
מתעורר בבוקר // מביט על עצמי במראה // עצמי מחזיר לי מבט ואומר מה אתה מסתכל עלי? // אני לא זוכר כלום מליל אמש יאללה תזיז ת'תחת // אתה עוד צריך להגיע היום לעבודה

magy

New member
לא דפוק

הכרתי מעט מא דגברים רומנטים. הרבה הכריזו על עצמם ככאלה......... אבל לא היו..... רומנטיקה.......... זה ה- לפני וה-אחרי....... לא ה- XXXX וכבר כתבת והסכמתי.......בלית ברירה
שכולם חושבים רק על זה...................הא?

מאיר פז1

New member
../images/Emo201.gif יש דברים // ב- GO

מעולם לא הדבקתי לעצמי תווית של גבר רומנטי מדי פעם חטאתי במניירות רומנטיות // למשל כשניתלתי על כבל // מעל גשר הירקון וביד הפנויה ריססתי כתובית "אני אוהב אותך חנה" // אפילו שלחתי לה // משאית מלאה // ורדים אדומים // פלוס טנדר חמניות זהובות // אבל זה היה מזמן // חנהל'ה כבר סבתא לנכדים // עובדי העיריה כיסו את הכתובית בפרסומת של סלקום // והחמניות..מישהו ראה חמניות לאחרונה? תוכנית הגרעין האיראנית קנתה את כל המלאי

magy

New member
הכל עשית ביד אחת?

הכל? -:p עזוב סלכלום, שמעתי שאורנג' חולה............. תראה כמה תמונות שידברו עליהן כרגע ברשת ב'. דן ססלר סיפר על בית בד ברמת הגולן. ואני, לא מזמן הייתי שם והמקום נראה בעיניי רומנטי....... הנה דוגמא למה אני מתכוונת......

magy

New member
וכמה כלים

אוטנטים או חדשים.........לעיצוב המקום

למעלה