סוד הסקס העכשוי

סוד הסקס העכשוי

אישה גומרת מסוללות אנרג'ייזר בויברטור עם שם של גבר. אישה חווה חוויה מינית מפיה של קרטון דייאט שוקו שאולי מדמיינת שבפה שלה איבר של גבר. אישה נסחפת אל מערבולת יצרים מאינטרנט מהיר. תמיד אמרתי שרוב הגברים לא יכולים ולא שווים כלום בלי נשים. אז אולי אנחנו רק פה בשביל לשטוף כלים אחרי שאוכלים פסטה?

טאKילה

New member
מי מי אמר את זה??../images/Emo12.gif

אישה גומרת מבורטור או קרטון שוקו..[מענין מי זו] בלי הליטוף בלי החמימות,מי צריך כזה סקס??? מותק לא כלים ולא פאסטות אתם צריכים לדעת את האישה על קנקנה. אישה בלי גבר היא אישה עצובה..זו דעתי אולי יחלקו על דעתי או יתחלקו,,חחחה

טאKילה

New member
גבר בוא שניה בשקט..

אני ביכלל לא רואה טלביזיה..
אל תגלה לאפ'אחד..

Mוניk

New member
יוווווווווווווווווווווו גברררררר

מאיפה לך התיאוריה הזו עממה מפיתוםםםם אנו חייבות פרטנר חי שום ויבי לא עובר בלי בן זוג אמיתי חחח מה מה חשבת באמת שמפיה של קרטון שוקו אנו גומרות וי לייייי הלווו זה רק פירזומיות עממה אנו חייבות בעל, חבר גבר לצידנו אי אפשר איתכם ואי אפשר בלעדיכם ומה יש אז מידי פ'עם תשטפו כלים מ'תה מקטרררררר מההההה על הבוקרררררר גבר}{

מוניק היקרה

זה לא אני זה הפרסומות. אחרי הסוללות של אנרגייזר רוב הגברים נחלקו ל2: אלה שמקנאים בגברים שעושים הרבה סקס ביום. אלה שצריכים לעמוד בקטריונים של לספק כמה פעמים ביום.

Mוניk

New member
נו... ב'מת מאמי

זה רק פרסומות איןןןן כמוכם בעולם אין לכם תחליף אז בלי חלוקות בלי קינאה שו קריטריונים אתם עומדים בכולם כמו גדוליםםםם גבר}{

אני דווקא חושבת

שיש עוד כמה פעולות שבהחלט יש לכם פוטנציאל רב: - ניגוב הכלים וסידורם בארון, - פתיחת סתימות, כיוון התחנות בטלויזיה, - הכנסת הרכב למוסך והעברה טסט, - .... החלפת סוללות בויב.... כשהוא נחמד אני אפילו מרשה לו לתפעל אותו. יום טוב גבר, יאלה להתעודד ומיד !!!

Mוניk

New member
חחחח אחותתתתת שיאווו

עכשיו הוא הוא ממש מעודד גדולה}{

Mוניk

New member
מי אמר אני ולא קיבל???

הלו ג'קליןןןןן המספר שחייגת הוחלף במספר חדש נא עיין במדיך הישן תודה רבה אל לא דבר המספר שחייגת הוחלף במספר חדש נא עיין במדריך הישן תודה רבה על לא דבר ג'קליןןןןןןןןןן אני חולה ג'קליןןןן הלו זה רדיו וודאייי וודאיי (((((}{)))))

kuzary

New member
אהובתי ../images/Emo99.gif

אהובתי. שטפתי הכלים בדקתי הרכב הוצאתי הכלב לטיול כיונתי הטלביזיה מחדש, (היה משחק נהדר). ביקרתי במקלחת החלפתי סוללות זחלתי למיטה. ואילו את... מפנה לי את הגב גונבת השמיכה משאירה אותי ותאותי בידי. למה אהובתי?

Mוניk

New member
וואי לי מה יהיה היום???

תגידו! מה עובר על הגברים פו תתעודדו עממות גנבה לך ת'שמיכה תגנוב לה גם נתנה לך תגב? אל תהיה חננה תלטפ אותה תגיד לה מאמי כפרע סלי אני מת עלייך את הכי הכי בעולם תידגדיג אותה תעמוד על שלך ותקבל הכל אפילו עם צ'ופר יעני אמממממ אסור לי פו לגיד אופפפפפפפפפפ יאאלההה ת'עוררו מה זה פו קוזרי}{

kuzary

New member
עמידה על שלי ?

לחשתי באוזנה פניני אהבה מילמלתי בין לבין מילים של תשוקה משכתי השמיכה מעליה ליטפטי מותנה, ירכה,צוארה לא הותרתי מקום בגופה. אך היא.... מתעוררת מנומנמת, מושכת השמיכה קר לי ואין לי חשק,דאג לעצמך. נסוגה לפינתה וממשיכה בשנתה.

טאKילה

New member
wowwwww כוזרי ../images/Emo39.gif

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק..

טאKילה

New member
הרגזתם אותי מאוד אז הבאתי משו..../images/Emo12.gif

ריחוף בשחקים ------------------- עינייך בוהקות מוארות כחלום ואני ממבטך הענו נמסה רכה גמישה מעורטלת בין זרועותייך מגורה רטובה עינייך היפות זוהרות בערגה, פטמותיי זקורות ככפתורי תשוקה למגע ידייך ומכחול לשונך מתפתלת כמעוף ריחוף בשחקים לחלום פראי של מגעים מטריפים..
לא רוצה ויבי לא רוצה שוקו אני מוחה!!!!!!! רוצה רק אותך,,ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

kuzary

New member
הרגעות

כוס מים לך הבאתי גם שתי אקמול לא שכחתי יען כי כאב ראש את מקבלת בבקשי את גופך לחבוק. על ליטופים את דוברת אך מרשה לי ללטף רק את הכלב. כמהה אני לגופך לעיתים אך במקום זאת אני מקבל דלי צוננים. אני קורא בערגה את כיסופיך ותוהה האם לי את קוראת? או לאחר?

למעלה