סוד הכוח

imdark

New member
סוד הכוח

אתמול זה קרה לי בפעם הראשונה חבר שלי שהוא מתחת לרמה שלי שיחק נגד שחקן חלש ממנו אבל שמתי לב שהוא פשוט פחד במהלך המשחק הוא לא היה בטוח באצמו ובסוף הוא הפסיד הפסד מוחץ הוא אמר לי שזה רק בגלל שהוא לא שיחק הרבה זמן אבל ידאתי את האמת הידיים שלו רעדו כשהוא החזיק את האבנים ידאתי שאני חייב להאיר את חבר שלי ובאותו רגע הרגשתי את הגוף שלי מתחמם הפנים שלי שרפו אבל לא מכאב אלא מלהט בחוץ היה קר אבל בתוכי התרוצצה אש שיחקתי נגד חבר שלי את אחד המשחקים הטובים ביותר שהיו לי ניצלתי כל חולשה ועם המשחק היה ממשיך הייתי מנצח ביותר מ100 נקודות כמובן שחבר שלי פרש בנקודה הזו אבל אחר כך הוא ניצח את הילד ההוא ביותר מ30 נקודות ואני שמחתי

dream ca7cher

New member
איפה ההיגיון

בשיטה הזאת? נחמד שזה עבד והבנתי מה ניסית להסיג אבל לא הבנתי את השיטה לדעתי זה היה אמור רק לדכא אותו

imdark

New member
אני יסביר

שכחתי לכתוב את זה (מה אתם רוצים זה היה מאוחר) חבר שלי חלש ממני די בהרבה אבל בדרך כלל אני נותן לו לנצח אתי בגלל שאני לא רוצה לעמוד מולו בכל הכוח זה סוג של הסכם לא כתוב כאשר אני משחק נגד אויב אני נותן לזה הרבה ממש שיש לי אבל נגד חבר אני לא מוכן לשרוף בכל הכוח כמו שאני משחק נגד שחקן מתחיל [מנסה לגרום לו לאשות את המהלך הנכון ומשאיר פירצות של חולשה כדי לראות עם הוא התקדם מספיק כדי לראות אותם

זה נשמע כמו סיפור ../images/Emo41.gif

"ליבי היה לוהט והרגשתי מה עליי לעשות!! כן זה קרה...הלכתי לשחק נגדו וניצחתי ב-100 נקודות" אתה יכול להיות סופר כמוני ^^ (או יותר טוב ממני)

imdark

New member
אמיתי אמיתי

היה קשה לי לבטא את הרגשות שלי ולגרום לכם להבין אותן בלי להפוך את זה לאפי כל כך

imdark

New member
הייתי יכול להוסיף הרבה הרבה יותר

"בכל נשימה הריאות שלי התמלאו באש חמימה שדחפה להמשיך למהלך הבא שחכתי מחוקים או צורות ופרצתי נגד קירות כאילו הם היו אשויים מקלקר לכל מהלך היתה משמעות וכל אחד שווה את תשומת הלב הרגשתי את כוחה של אבן וחישבתי כל תגובה שלו המשחק נגמר אחרי 20 המהלכים הראשונים אבל הוא לא ידע את זה" כמובן שזה קצת יותר מידי די ריק מתוכן ולא היה עוזר לי להאביר את המידע הזה

LeCagot

New member
../images/Emo196.gif המשך השרשור שהיה פה נמחק

אני מבקש - לא להיכנס לויכוחים על רקע אישי מעל הפורום. אם ממש רוצים - בשביל זה יש מסרים.

מעניין../images/Emo13.gif../images/Emo222.gif

אבל מה אמרת
הידיים של החבר שלך רעדו
מילד ברמה נמוכה ממנו
מוזר

imdark

New member
זה כמו

שחקן שהופיע המון פעמים לפני קהל אבל הפעם הזו נתנו לו להופיע לפני ילדים הוא יפחד חבר שלי שיחק הרבה נגדי ונגד שאר החברה במועדון אבל זו הייתה הפעם הראשונה שלנו במועדון

../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifאתה בעצם אומר

שהוא התרגש בגלל שקהל היעד שלו שונה? וזה באמת נשמע סיפור מעניין

טוצית

New member
נשמע כמו יותר מדי אנימה../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מה עוזר לחבר שלך שניצחת אותו? אתה סתם מדמיין, לדעתי. החיים הם לא ממש מרגשים כמו אנימה -.-

imdark

New member
החיים הרבה יותר מרגשים מאנימה

רק צריך לדעת איפה להסתקל תקראי את התגובו שלי לכמה ממחברי הפורום ותביני למה זה עזר לו

טוצית

New member
עכשיו הבנתי ^-^../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

למה זה עזר לו. אבל האנימה שונה מהחיים, ויותר מרגשת מהם, לדעתי. החיים האמיתיים הם החיים האמיתיים, זה מה שיש XPPPP

למעלה