סודיות רפואית

Listening

New member
סודיות רפואית

שלום! כמה שאלות לי- עד כמה נפוצה הבקשה לוויתור על סודיות רפואית בחברות אזרחיות? האם סביר ששימוש בנוגדי דיכאון (בעבר או בהווה) יפגע משמעותית בסיכויי קבלה לעבודה? ואם כן, מה יכולות להיות ההשלכות של להסתיר את זה? תודה למי שיכול לעזור...

KajaGugu

New member
לא ניראה לי שזאת בעיה

מעולם לא התבקשתי לחתום על וויתור כזה, נישאלתי שאלון רפואי כאשר עשיתי ביטוח מנהלים. בכל מקרה זה היה הרבה אחרי שכבר קיבלו אותי לעבודה וגם אם היו מגלים עלי אז משהו כזה זה לא היה כבר רלבנטי. אני מניח שזה לחלוטין לא חוקי לפסול מועמד על רקע שימוש בתרופות כאלה, ממה שאני שומע השימוש בתרופות כאלה נפוץ ומקובל היום וכבר איש לא מתרגש מזה.

ilan1998

New member
לפי מה שאני יודע

כל דבר בעבר או בהווה לא כדאי להסתיר - כיוון שהם עשויים ויכולים לדרוש בדיקה בפוליגרף. למה לשקר? זה מה שיש - טוב להם יקחו

bobishere

New member
בשביל הביטוח? נפוץ

ואם זה בשביל הביטוח, המידע לא עובר לחברה. לא כדאי להסתיר, כי אם תסתיר ואחרכך יהיו בעיות רפואיות, זה יכול לעלות הרבה מאד כסף (יסרבו לפצות אותך, בטענה שהסתרת פרט מהותי). היום השימוש בנוגדי דכאון כלכך נפוץ, שקשה להאמין שזה ישפיע.

otherthings

New member
תחתמי להם

אם לא יקחו אותך בגלל נוגדני דיכאון שילכו לחפש את החברים שלהם. היית בכלל רוצה לעבוד בכזו חברה שלא מקבלת עובד בגלל שהשתמש בנוגדני דיכאון?? אולי תשאלי בינתיים למה הם רוצים את זה.

Listening

New member
../images/Emo51.gif לכל מי שענה

הייתי קצת מודאגת מזה גם בגלל סטיגמות ובין השאר בגלל שרשורים שראיתי כאן על פרופיל 21, שבהם חלק מהאנשים כתבו דברים כמו "אף אחד לא רוצה להעסיק שרוטים" או דברים בסגנון הזה... בכל אופן תודה, מקוה שזה באמת לא יהוה בעיה..

למעלה