סודות נסתרים.

מולוקו

New member
סודות נסתרים.

התרצו לדעת מדוע אהבתי אהוב אהבתי בשל תומתה אין איש יודע צניעותה רק לי הגידה שביל מלכותה זה מכבר באתי ידוע ידעתי את הדרך לאהובתי התרצו לדעת מדוע אהבתי אהוב אהבתי בשל תומתה. כרם היה לדודי הבשילו אשכולות הסמיקו מפכה חרש תוסס מחייה כמים גנובים יין הילולים ובתוך הכרם מעיין נובע שם תרחץ כלתי יפתי קופצים כאיילים טיפות המים סביב אשכולותיה יבואו גאים וידה תרד חרש תלטף. ומן המעיין תבוא ותעלה כעדר רחילות מן הרחצה שיערה סתור על פניה חרש מטפטף על שפתיה צאוורה מגדל שן בנוי לתלפיות מבצר חתום רקתה שדיה שני עופרים תאומי צביה רגליה עמודי שש ובניהן עץ רימונים סודות נסתרים.

טאKילה

New member
תווים ענוגים../images/Emo79.gif

שירתך עוטפת אותי במשובת יצרים לוהטים העולים כתווים ענוגים ופורצים אל תוך חלומותיי בתשוקה ניכלמת. , מילותיך סומקות לחיי וקולך מתנגן בלבי כנגיעת אצבעות המבעירות גחליי בקסם מדורה מרהיבה.

מולוקו

New member
ניגון עתיק

ידי מנגנות על גופך ניגון עתיק אני שר לך אהובתי כשירת הסירנות שירתי ואת שבוייה בידי נצמדת לגופי יונקת משפתיי נותת לי שדיי חלב מתקתק משכר ועז.

יד ענוגה

לטף אותי בערגה יש לך יד ענוגה חבק אותי בחיבה תן לי בזרעותיך לטבוע להרגיש בטוחה עת תיגע ידך הגופי אזי אשיר את שיר תאוותי

מולוקו

New member
דודים

מה יפו דודייך אחותי כלה וריח חמוקייך כריח הלימון כמו הנץ הרימון נתן ריחו פצע פריו ודם ניגר אדמדם מתקתק מרטיב ונעים.

ניחוחות

מה יפה היא השעה עת אתה נוגע בנשמה אני נימסת כשעווה לוקח אותי בשלל ניחוחות ואני פותחת חלונות אל הבוסתן של שני גופות

מולוקו

New member
בוסתן

נצא נא אל הבוסתן אל מור וליבונה ריח של אהבה אלטף את נישמתך אדפדף בזכויותיך אלקט אבקנים מעל ראשך ואלך אל האש להישרף.

כרם אהבהבים

אצא אל הכרמים ללקוט לי אהבהבים אקטוף אותך אהוב יקר אלגום אותך כמשקה שייכר אתבסם לי בניחוחך ואשמור לעצמי אותך כי לכרם האהבים ירדתי ואותך אהוב ליבי לקטתי וכיין ישן נושן לעצמי שימרתי.

מולוקו

New member
יונתי

יונתי בחגווי הסלע בסתר המדרגה קראי לי התגלי לי כי יפת מראה את וקולך כשירת זמיר כרמנו סמדר שפתייך ארגמן את לי ודודך לך הרועה בכבשים עד ערבו של יום עד חלוף החמה דמי עצמך לאיילת אהבהבים נוטרת העופרים תאומים זהים.

אהובי

בוא אהובי והענג את נפשי בא אהובי יקחנו גל ונמריא בוא אהובי מחמד ליבי ונפשי בוא אהובי והלעתני מהפרי בוא אהובי ותגע בי כבשלך בוא אהובי ועשה בי נפלאות במגעך בוא אהובי לך נתתי את רוחי ונשמתי בוא אהובי ואהבני כי אתה לי בלבבי

מולוקו

New member
כנפיים

אלקטא-נא ואספתיך כעומרים אחר הקוצרים אשאב מים מבור זכים להשקותך נערתי להחיותך ושתית מאין אשאב מיי חיים ואת נוכריה הגד הוגד לי כל אשר עשית ותעזבי את מולדתך ותלכי אחרי בארץ לא זרועה בחום המדבר ובלהט התשוקה לחסות תחת כנפיי.

למעלה