סוג של
...

UnprodigalSon

New member
סוג של ../images/Emo32.gif...

חברי הפורום שלום! נניח מצב היפוטתי שמישהו, לצורך העניין, אני, צריך לקנות 4 דיסקים תוך שבועיים כדי לקבל דיסק חינם - ונניח שהבנאדם ההוא, שוב, לצורך העניין - אני, אומר : יאללה, נלך על זה, רק שהוא לא בטוח איזה דיסקים לקנות. מה הייתם ממליצים לו? וכמובן, לצורך ההיפוטתיות (נכון שאין מילה כזאת? נכון? נכון?) הדיסקים שכבר יש לו (רק לצורך הבנת הטעם ויכולת להתאים הצעות לטעם שלו, אחרת, זה לא ממש עוזר, נכון?) הם: אלאניס מוריסט - כולם. גארבג' - כולם. דיידו - הראשון והשני (אין עוד, נכון?) K's Choice - Coocon crash Sinead O'connor -the lion and the cobra Air - Vigin Suicides Natalie Imburglia - הראשון Cranberries - הראשון מדונה - ray of light RHCP - קליפורניקיישן קולדפליי - הראשון והשני הרבה של פינק פלויד כמעט את כל REM ישראלים: שוטי הנבואה, מירי מסיקה, עברי לידר, דנה ברגר. ועוד כמה אבל אלה הנחשבים בעיניי... המלצות? אל תשכחו שיש דד-ליין...

Jagged chaos

New member
../images/Emo6.gif

ממליץ לך על אלה (שהיא דומים לסגנון שאלאניס עושה): Fiona Apple - when the pawn, אלבום רוק אלטרנטיבי, מלא בסרקזם ובהברקות מילוליות, פשוט אלבום שווה, אלבום שברוב השיירם שלו יש לו קצת טוב. הטובים ממנו: The way things are, get gone Heather Nova - Oyster אלבום שיצא ב-94, הת'ר נובה, זמרת עם קול של אלה והתפרצויות ווקאליות חזקות, האלבום הולך בכיוון הרוק-פופ-קאנטרי, זמרת בוטה, רגישה וכישרונית בטירוף. אלבום שיעשה לך מן שמח-עצוב (מבין למה אני מתכוון
), יודעת לרגש. הטובים ממנו: Walk this world, maybe an angel, light years, truth and bone, והבטחה שלי---> אם תתלהב מאלה, אתה תתלהב מכל האלבום. Radiohead - OK computer, כי אתה אוהב קולדפליי ופינק פלויד, הכלאה של שתי הלהקות. חשיפה של הרבה חולשה ופגיעות על לחנים הזויים ואלטרנטיבים. האלבום מזכיר לי את Supposed, והוא קשה פצצות בשמיעות הראשונות, אחרי זה, פשוט נכנס טוב
הטובים: paranoaid androaid, karma police, no surprises. Temple of the dog - temple of the dog שונה מהסגנון שאתה שומע, אבל דיסק טעון וחזק. זה הסיפור, היתה להקה מסיטאל (עיר שבאו להקות הגראנג' נירונה, פרל ג'ם, אליס אין צאין, סאונדגרדן), הסולן נפטר ממנת יתר, לזכרו, התאחדו שני מוזיקאיים אגדיים ועשו את הפרויקט הזה שמדבר על מוות בעיקר, והם אדי וודר (סולן פרל ג'ם, שהוא בעיקר עושה קולות רקע, חוץ משיר אחד שזה ממש שירה משותפת) וכריס קורנול ועשו ת'אגדה הזאת, לדעתי, שני הגברים עם הקול הכי טוב שיש, ובמקרה שניהם גם בעלי כתיבה מעולה. הטובים: say hello 2 heaven, hunger strike
ויש כזאת מילה היפוטתי

Rוית

New member
ועצותי-

אם אני זוכרת נכון אתה לא מכיר את יצירותיה של טורי אימוס.. מאוד קשה להתרגל אליה (ככה לי היה בהתחלה בכל אופן), אבל שמתאהבים זה שווה את זה.. ממליצה על הראשון שלה, "רעידת אדמה קטנה" (אין לי כוח לאינגליש!
).. כמו-כן ממליצה על JEM, שמאוד הזכירה לי את דיידו רק עם יותר מקצב ואלקטרוניקה רכה שכזאת... תשמע קצת להיטים של השתים ותראה אם זה מתאים לך

UnprodigalSon

New member
כריס קורנל היה בtemple of the dog?

בוא'נה, הבחור עסוק... הוא הספיק להיות כבר בסאונד גארדן, אודיו סלייב, טמפל אוף דה דוג ולעשות דיסק סולו ממש ממש מוצלח (euphoria morning למי שלא מכיר, והיי! ראו זה פלא! המלצתי לעצמי על דיסק שאין לי!). ואת OK Compuer יש לי והוא באמת מצוין... יש לי עוד כמה דיסקים שכבר לא היה לי חשק לפרט. אבל תודה על ההמלצות! (כמובן שעוד יתקבלו בברכה)

Jagged chaos

New member
טוב רק אל תשכח לקנות את הת'ר נובה

חטא לא לנסות לשמוע אותו... (טוב הגזמתי אני והשטויות שלי...)

O r a c l e

New member
זאת רק המלצה שלי..

אבל ממה שאני רואה יש לנו טעם די דומה במוסיקה אני שמח לדעת שיש לך את האחרון של גארבאג' (bleed like me) כי הוא דיסק מעולה!!!! Radiohead- the bends דיסק מעולה עם כל השירים הכי מוכרים שלהם (חוץ מקארמה פוליס- זה באוקיי קומפיוטר)- Fake Plastic Trees (שאם אני לא טועם מישהי שרה אותו פעם), High and Dry וכו' וכו'. אני גם ממליץ על הדיסק האחרון שלהם (שהוא כבר לא כל כך חדש) Heil To the Thief- אומנם אין בו שירים כל כך מוכרים אבל כל שיר לדעתי עוצר נשימה. מאוד אוהב את הדיסק הזה! נצא רגע משגעון הרדיוהד עוד להקה שאני אישית מאוד אוהב (ומשום מה אחרים לא ממש...) Goo Goo Dolls- Dizzy Up The Girl הדיסק הכי מצליח שלהם שיצא בערך ב-99 אם אני לא טועה. שירים קליטים, קצביים, כמובן מכיל את השיר האגדי שלהם Iris ועוד המון המון שירים יפים. תלוי בך- אם אתה מכיר אותם קצת ואוהב את הסגנון- מומלץ ביותר. Beth Orton- Daybreaker זמרת מעולה. אותי היא מאוד מרגשת. בדיסק האחרון שלה יש את השיר שרק בשבילו שווה לקנות את הדיסק Thinking About Tomorrow שהוא השיר השני הכי יפה בעולם (הראשון זה Uninvited). חוץ מזה אני מכיר משם את Daybreaker( שעל שמו נקרא הדיסק) וגם אותו אני מאוד אוהב. הייתי מציע לך להוריד שני שירים ואז להחליט. החדש של Coldplay ממש מצויין! אני ממש אוהב אותו- לא פחות מהקודמים!!! סופר סופר מומלץ Cranberries- No Need To Argue הדיסק הכי טוב שלהם לדעתי. מכיל את השירים הכי מוצלחים לדעתי Ode to my Family (שהוא שיר מדהים) Zombie No Need To Argue, וכו'. והמלצה אחרונה שלי Whipping Boy- Heartworm איכשהו נפל לחיקי הדיסק של להקת הרוק האירית הזו (משנת 1995) וכמובן שבכיתה ה בערך לא סבלתי אותו. ועם הגיל באה החוכמה... אני מכור לדיסק הזה- שירים מעולים- סולך ששר מצויין. הלהקה מאוד לא מוכרת והתפרקה בשנת 2000. אני מאוד נהנה מהדיסק הזה- חבל שלא כולם מכירים אותו. כדאי מאוד! אלו ההמלצות שלי- אני מקווה שאם תבחר באחת מהן תהנה!

המלצותיי

טורי איימוס, טורי איימוס ושוב... טורי איימוס: little earthquakes, או boys for pele או כל אלבום אחר שלה. זמרת מעולה! k's choise - almast happy, כי הוא פשוט אלבום משובח מלא בשירים שלא יורדים ברמתם מ coocon crush הקודם. jewel - spirit, אלבום קסום ומרגיע לשעת לילה מאוחרת, (אפשר להירדם איתו יופי), קול אלוהי ושירים מדיטטיביים. cranberries - no need to argue, כי הוא אלבום מופת וחובה בכל בית לדעתי.

יופי של טעם מוזיקלי ../images/Emo13.gif

אבל מה קרה ל u2 ו pearl jem? עם פרל ג'ם תתחיל עם האלבום ten המשובח ביותר (התודעתי אליהם רק לאחרונה).. ולא להרוג אותי אבל הייתי ממליץ גם על limp bizkit..יופי של להקה
תתחיל עם הראשון.

Blink Park 41

New member
../images/Emo91.gifותיי../images/Emo3.gif

גם לפי דעתי Fiona Apple-When The Pawn... The Corrs-Borrowed Heaven Vanessa Carlton-Harmonium מיקה קרני-מגדלור ואיזה יש לך של עברי לידר?

הרעיון הכי טוב...

אני חושב שכדי לך להשקיע ברגינה ספקטור (REGINA SPEKTOR). זוהי זמרת ניו יורקית שנולדה ברוסיה ויש לה קצת מבטא רוסי (אבל בקטנה..) והיא שרה מדהים!! יש לה טקסטים ממש ממש ממש הזויים, ובכלל היא כמו ממתק כזה שאתה לא מבין איך לא טעמת אותו עד היום. יש לה שתי אלבומים- SOVIET KITSCH שהוא יותר רוקיסטי, והאלבום 11:11 שהוא יותר לכיוון הג'אז. היא גם כותבת את כל השירים שלה ומלחינה אותם והיא תמיד מנגנת על פסנתר. קיצר ממומלצת. אה, וגם- שריל קרואו. הסטרוקס. תמר אייזנמן. ליסה לואב. סורי שלא השקעתי יותר ונתתי גם אלבומים אבל אני עצלן אז תסתדרו לבד חחח...

המלצות מומלצות מאוד

ביורק Vespertine-כי זה הדיסק הכי יפה ואינטימי שקיים.יש שימוש מדדדדדדדדדדדדדדדההההההההייייייייייםםםםםםםםם במקהלות ומתאהבים בו במהירות פיונה אפל-When The Pown-דיסק גאוני שדי מזכיר את JLP מבחינת התוכן,למרות שכאן המילים יותר גבוהות. אנסטסיה-Anastacia-בגזרת הפופ-רוק הוא שולט.קצת מחוספס מקודמיו כי הוא היה דיסק הקאמבק של אנסטסיה אחרי הסרטן.יש שירים מאוד מרגשים ויש כמה שפחות. הפסקול של מולאן רוג'-עירבוב של כל הקלישאות והקיטשים הורמנטיים יצר אלבום יפהפה ומרגש והעיקר קל להתחבר אליו.פופ-קלאסי כזה.

isw

New member
המלצותיי

למרות שמן הסתם כבר על רובם המליצו.. אבל קרנבריז - no need to argue+ burry the hatchet פיונה שני הדיסקים משובחים והשבוע אמור לצאת השלישי!!! when the pawn, tidal- fiona apple. טורי איימוס המלצתי היא קודם כל little earthquakes. אם אין לך באר אי אם [לא נראה לי אבל אם אין] automatic for the people המעולה. השלישי של קולדפליי גם הוא חביב. אני קניתי לא מזמן את אואזיס [what's the story] morning glory- שגם הוא לא רע בכלל.. בקיצור לא ממש חידשתי אבל אולי חיזקתי המלצות של אחרים... תהנה! איזה כיף זה לקנות דיסקים!!!

Rוית

New member
זה מבצע סטייל מה שיש בטאוור-

על כל 10 דיסקים שקונים מקבלים 1 חינם (בשיכלול של מחירי הדיסקים שנקנו עד עכשיו כמובן).. אמיל, סתם שתדע, גם בג'אנק יש את המבצע הזה.. אבל אישית לטעמי הג'אנק ירד מגדולתו לחלוטין.. אבל הוא עדין מקום נחמד...

Jagged chaos

New member
באמת ירד.. אבל עדיין חנות טובה..

סתם בשביל שתבינו.. בקרית ביאליק יש חנות דיסקים קטנה.. שאני ורוית קנינו ממנה בוטלגים של אלאניס
. SFIJ ו- JLP עולים בטאוור 90, בג'אנק 70... דיסקים זולים בטירוף... מצאתי שמה גם את הסינגל של TY ו- SP ופוסטר של אלאניס מ-95... פעם היו שמה גם חולצות וכל מיני דברים נוסטלגיה שנות 90

Jagged chaos

New member
דיסק הופעה לא חוקי...

אבל זה מופץ יפה... עם חוברת ותמונות...
קבלי קישור עם כל הבוטלגים של אלאניס--> http://www.4alanis.com/bootlegs_menu.html

AlanisJunkie

New member
אמממ....

ולא לשכוח את Sarah McLachlan עם הקול המדהים. נדמה לי שהאלבום הכי מוכר שלה הוא Surfacing, בגלל כל מיני שירים מקסימים כמו: Sweet Surrende, Building A Mystery, Adia, אבל אני ממש התאהבתי באלבום שלה מ2003, Afterglow שמו, כך שאני הכי ממליץ עליו! ואם קצת משהו שונה מכל האלאניס-טורי-פיונה, הייתי ממליץ על imogen heap, שהיא עילוי ומשהו מדהים, פשוט להאזין לה וכל מילה מיותרת. בעבר היתה חברה בלהקת "פרו פרו" ויכולתם לשמוע כל מיני שירים שלהם בכל מיני פסקולים לסרטים וסדרות, כמו סקס והעיר ושרק. החודש היא שחררה אלבום סולו, "speak for yourself", שכבר כבש מלא מלא אנשים שלא יכולים להפסיק להאזין לו בריפיט. אפשר ללחוץ כאן כדי להגיע לעמוד שלה במייספייס ולהאזין לכמה שירים מהאלבום. אני הייתי שמח לקבל את האלבום במתנה ולא הייתי מפסיק להודות לך! ואני מתכוון שהייתי שמח לקבל אותו לו מעולם לא הייתי מכיר אותו, לא בתור אחד שיודע איך הוא נשמע. פשוט ההאזנה לו תופסת אותך במיידית וזה ממלא אותך באושר וכייף. הייתי ממשיך וממליץ לך על עוד משהו אלקטרוני, The Knife עם האלבום "Deep Cuts", למשל, שאיתו אף זכו בגראמי (אבל אף אחד לא שמע עליהם פה בארץ!), אבל נדמה לי שזה לא מה שיקלע לטעמה...

למעלה