סוג של
...

AlanisJunkie

New member
אגב, היא מחממת את טורי איימוס

בהופעות שלה בימים אלה (אך גם מופיעה בזכות עצמה בהצלחה מרובה..
)

j u n k

New member
../images/Emo66.gifנו מה אז קצת באיחור

טוב לא היה לי כח לרשום את רשימת האלבומים המומלצים שלי, אבל עכשיו מה לעשות שמשעמם לי?בכל מקרה הרבה לא משתנה בפורום הזה בנוגע למוזיקה, אז ברור שאני ממליצה על כל הטריוויאלים (לטעמי...תחילת דרך של כל אוהב אלאניס מושבע) שכולם ממליצים עליהם, כי הם פשוט חובה בכל בית (טורי איימוס,טרייסי צ'פמן, פיונה אפל
,קולדפליי,קרנבריז
,פרל ג'ם
, גארבג' (למרות שלעומת הקודם אני חושבת ש BLEED LIKE ME הוא נפילה גדולה אני מעריצה גדולה של 2 אלבומיהם הראשונים VERSION 2.0,GARBAGEו) ,קייס צו'ייס(הכל כולל הכל)וכו,וכו,וכו')כמה אלבומים שנפלו לחיקי והייתי ממליצה עליהם בחום: P.J Harvey -Stories From the City, Stories From the Sea : פי.ג'יי הארוי היא מהיוצרות שאף פעם לא ירדו ברמה, בכל אלבום היא מפגינה כשרון נוסף, האלבום שאני ממליצה עליו משנת 2000, הוא אלבום רוק נשי שפשוט חובה לכל אוהבי הז'אנר, בנוסף לכך שטום יורק מרדיוהד עזר בגיטרות, והסימפולים שם מדהימים, פי.ג'יי פשוט ממגנטת. Hooverphonic להקלה בלגית מדהימה! הסולנית של הלהקה הזו מטמטמת, יש לה קול שקשה מאוד להגדיר, אני חושבת שהדרך הטובה ביותר להגדיר את הקול שלה הוא כקול בשל, קול נשי עוצמתי ומדהים, הסגנון של הלהקה הזאת מאוד ייחודי (אמביינט\פופ)והם מאוד מצליחים ובולטים בשטח. השיר MAD ABOUT YOU פיזז לו במצעדים, שיר מקסים. CAROLE KING לאוהבי האולדיז, קבלו את אחת הזמרות שפרצה את הדרך עד הלום. אשה מדהימה כל כך. שירים שבטוח שמכירים : WILL YOU STILL LOVE ME TOMORROW,WHERE YOU LEAD,I FEEL THE EARH MOVE שווווווה JAMES BLUNY הגיבור הבריטי התורן, הוציא אלבום משובח ביותר (ולא הייתי מדרגת את הלהיט YOU'RE BEATIFUL לשיר הטוב ביותר באלבום הזה), ג'יימס בלאנט הוא עוד אבן פינה לאוהבי הפולק מיוזיק, מוזיקה אקוסטית נהדרת, המענה האמריקאי שלו הוא כמובן ג'ון מאייר האיש והבלדות, גם יוצר מדהים. אם אהבתם את ניק דרייק, ג'ף באקלי ודיוויד גריי, רוצו לקנות את ג'יימס בלאנט. MOBY-PLAY אחח מובי,מובי אתה כזה מוכשר,קשה לי איתך
מובי הוא פשוט מלך
. האלבום פליי הוא יצירת מופת אחת ענקית. מובי האיש והאגדה, הביא את האלקטרוני למקום חדש ולא ידוע (לפחות לא במיינסטרים). חובה חובה חובה. טוב עוד כמה אלבומים שמושמעים אצלי הרבה בזמן האחרון: JEFFERSON AIPLANE-פסיכודלי מוטרף ופורץ דרך. הייתי קונה ללא ספק את "Surrealistic Pillow ". THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW- טוב אז גם לי יש רגעי טריוויאליזם, אני פשוט מכורה לאחרונה לסרט, ולסאונדטראק המעולה הזה.הסרט שיצא לפני 30 שנה עד היום עושה גלים, התחיל ככת אנדרגראונד, וכיום מעטים האנשים שלא שמעו עליו, הסרט שכל כך הקדים את זמנו, לעד יזכר, ולכן הוא פשוט דורש שמיעה, לאחר צפייה בסרט כמובן...

j u n k

New member
אוי ויי../images/Emo105.gif

עד שהשקעתי בהודעה הזאת הוא אפילו לא הקפיץ אותה החוצפן. רויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייתתתתת!! תקפיצי ומיד!!!
תפוז האלה. נו באמת.

Rוית

New member
היא כבר ישנה מידי לצערי.. ../images/Emo4.gif

אבל אני אדאג שהעיניים המתאימות יראו אותה
אגב נופרי, שמעתי בעצתך וקניתי את הדיסק של JAMES BLUNY ולא התחרטתי לשניה! דיסק מעולה ללא ספק!

למעלה