סוג של שאלת סקר:

סוג של שאלת סקר:

האם יש לכן(ולכם) נאמנות לחנות מסויימת, מוכרים מסויימים וכו'? הגעתי למסקנה שלי יש. מצאתי את עצמי כבר מודדת משהו בחנות "עונות" מסויימת(כי חברה נורא רצתה להיכנס איתי להראות לי) מתלהבת ממנו. לא קונה, והלכת לחנות ה"עונות" הקבועה שלי לקנות שם. מצאתי את עצמי גם מחפשת מוכרת שאני אוהבת במיוחד בחנות, ומשתדלת לבוא לחנות כשהיא נמצאת.. מוכר? או שמא "שריטה" שלי?

DREAM111

New member
אהבתי את השאלה

וכן אני מודה שאם אני מתחברת לסניף או למוכרת אני חוזרת לאותו מקום ומשתדלת לוודא שהמוכרת הספציפית נמצאת. בעונות זמן רב קניתי באותו סניף בגלל מי שניהלה את החנות, לצערי היום היא לא שם ואני כבר לא ממש קונה שם כי השרות הוא כבר לא כמו פעם.

Agnetta

New member
בטח שיש נאמנות, אבל זה מתחלף

למשל רשת "מתאים לי" - אני אוהבת ורגילה לסניף של קניון רמת אביב. אף אחת מהמוכרות שם לא איזה ביג שוס, אבל הן בסדר, סבירות למדי ומכירות את הטעם שלי וזה חשוב. בירושלים יש בוטיק "סוניק" ברחוב אחד העם, גם שם המוכרת מכירה אותי היטב והיא גם אישה מאוד תרבותית ונחמדה (אנגלוסקסית- ניחוח חולי) אז שנים הייתי מתלבשת אצלה. מאז שעברתי למודיעין זה פחות. אז מסתובבת בבוטיקים אחרים בלי "נאמנות" מסויימת. עוד לא התבייתתי על אף אחת.

nikol nikol

New member
../images/Emo66.gifהלוואי והיה אפשר

האמת שהייתי מעדיפה להיות נאמנה לחנות מסוימת , רק שזה לא תמיד תלוי במוכרות כשאין בחנות בגדים לטעמי או הקולקצייה משנה סגנון, עם כל הרצון לקנות אך ורק "שם" אני נאלצת לחפש את מבוקשי במקום אחר,

גם לי יש מספר חנויות שאני אוהבת,

אבל נאמר בעונות- אני הולכת רק לחנות של התאומות ברעננה. מתאים לי - אני משתדלת ללכת לחנות ברננים,כשמוכר מקסימה בשם יעל נמצאת. בבזאר של ניקול, עם כל הכבוד לעובדת הנחמדה מאוד שלה- אני מעדיפה את עזרתה של ניקול עצמה, שכבר מכירה אותי ואת הראש שלי, וכן הלאה..

jesi1

New member
../images/Emo141.gifכמוך כמוני!!!

אצל ניקול - אני חייבת את הנחייתה ורק את שלה !!!

ענבר 23

New member
היי שרונקה

חחחח גם אני הולכת קבוע לעונות ברננים לאחיות, אגב, הן לא תאומות. רק שבזמן האחרון אני מרגישה שפחות אכפת להן מאיי פעם. פעם הייתי מזמינה חולצה והן היו דואגות להביאה. כיום, אני ממתינה למכנסיים כבר מעל לחודשיים. אין התייחסות וגם כשאני מתקשרת אליהן- לא ממש אכפת להן. זה כבר לא כמו פעם...וחבל... כי הן נחמדות. דרך אגב, סיפרתי לשתיהן על הפורום הזה והזמנתי אותן גם להשתתף וגם להתעדכן בתלונות על עונות (בתקופה שהיו בשפע...) והן אמרו שהתלונה שלנו על המבצע ההוא של ה1- ש"ח כתרומה הינה תלונת שווא של פינוק שכן אין כפל מבצעים בשום מקום אחר אז למה שבעונות יהיה? הדר אמרה שזהו הפינוק שלנו שאנו רוצות את הכי זול שיש... מה אני אגיד לך - אכזבה

אהלן ענבר ../images/Emo13.gif

האמת היא שאלי היחס כרגיל. מה שכן, אני יכולה לשמוע את הדר עונה כמו שהיא ענתה לך.. מצד אחד היא צודקת, בשום מקום לא קיים כפל מבצעים. מצד שני.. למה לא להיות ראשונים בצעד טוב לקראת לקוחות? אבל סה"כ הן זכייניות ולא בעלות החברה,כך שנראה לי שהן לא יכולות לעשות הרבה בקשר לזה.מה שכן, יש להן בהחלט "פה גדול". אבל אני אוהבת את זה. יודעת שהן יגידו לי על דברים שלא נראים עלי טוב וכו' (למרות שבד"כ אני הולכת עם בעלי, אבל גם טרום תקופתו הן עזרו לי) חוצמזה,הייתי בטוחה שהן תאומות.. איזה קטע..

ענבר 23

New member
הבדל הגילאים ביניהן הינו מינורי

בגלל זה הן ממש נראות תאומות...

Revi 22 Tal

New member
את האמת השאלה הזאת מתאימה בול

למקרה שקרה לי היום... בצומת ביג בקריות יש חנות של מתאים לי , שנה שעברה החנות הספציפית הזאת הייתה המועדפת עליי (מבחר גדול מאוד)והחנות עצמה מאוד גדולה ומרווחת , בכל אופן היום החלטתי לנסוע לשם לעשות שופינג לכבוד החורף. ברגע שנכנסתי לחנות התחלתי להסתובב ונדהמתי לראות שחצי מהחנות הפכה להיות למידות קטנות (אבל מה זה קטנות.. אני מדברת על חולצה שנראו כמו מידה 38-40 ) חשבתי לרגע שהתבלבלתי והגעתי ל - TNT
ולא למתאים לי. טוב.. אז הלכתי בין המעברים בידיעה שבטח משהו אני אמצא פה, והגעתי לעוד חלק שגם שם המידות היו מאוד קטנות ... אמרתי לאמא שלי "מה הולך פה עם המידות מה זה מתאים לי או מנגו"? המוכרת שמעה אותי וסיננה לי "כן כאן זה מידות קטנות" עניתי לה "אבל כפי שאני רואה כל החנות פה זה רק מידות קטנות" היא הועילה בטובה לקחת אותי לאיזור מסכן שיש מידות גדולות יותר חולצות לא מצאתי ! הג'ינסים היו מאוד יפים והיה עליהם את המבצע 1+1 , אבל מה שווה המבצע עם ג'ינס אחר עולה 300 ש"ח?!?!? פתאום ברגע שיש "מבצע" כל המחירים של הבגדים הוכפלו חחחחח..... ממש מבצע. בקיצר יצאתי משם בהלם רציני , זה עוד לא קרה לי מעולם , כי בדרך כלל ברשתות של מידות גדולות אני נחשבת בינונית, ותמיד יש שפעעעע של דברים להציע לי. אז תצוגות האופנה של מתאים לי השנה נראות מאוד מוצלחות ומעולות.... אבל מה זה שווה שבחנויות אי אפשר למצוא שום דבר?

תאמת!

מעכשיו אני קונה רק אצל ניקול! בחיים לא הייתי מרוצה כל כך מהבגדים! מהמחירים! מהמחמאות שאני מקבלת! זה שווה יותר מהכל!

ענבר 23

New member
צודקת במלוא האחוזים !

וחוץ מהמידות המחירים בשמיים. את יודעת שמתאים לי החליפו זכיין, יתגן וזה קשור לזה.

למעלה