אולי הוא גם וגם
A Angel972 New member 17/4/06 #20 אולי הוא גם ../images/Emo89.gif וגם ../images/Emo90.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif
ה החמור של חמיד New member 17/4/06 #21 לא התייחסתי ממש לכרטיס בכובד ראש גם הגיל הוא לא הגיל וזה לא רק התרגיל מה זה חשוב אבל
א א י ו ש י New member 17/4/06 #25 גם לא הגבת למה שעניתי על הניק../images/Emo13.gif הכוונה להודעתי זאת
ה החמור של חמיד New member 17/4/06 #26 700 ניקים יחרפנו אותי מספיק זה אני כותב בכמה פורומים ומכירים אותי לפי הניק הזה בסוף אני יתבלבל בין הניקים והפורומים ויהיה סלט שישאר זה לא מפריע לי ואם זה מפריע למישהו אחר אז לא איכפת לי
700 ניקים יחרפנו אותי מספיק זה אני כותב בכמה פורומים ומכירים אותי לפי הניק הזה בסוף אני יתבלבל בין הניקים והפורומים ויהיה סלט שישאר זה לא מפריע לי ואם זה מפריע למישהו אחר אז לא איכפת לי
א א י ו ש י New member 17/4/06 #27 עכשיו שכבר מכירים אותך לא מפריע../images/Emo45.gif שלא יהיה סלט תשאר החמור של חמיד ואצלינו תהיה חמוד תמיד
עכשיו שכבר מכירים אותך לא מפריע../images/Emo45.gif שלא יהיה סלט תשאר החמור של חמיד ואצלינו תהיה חמוד תמיד