סוג של צדק

Neta558

New member
סוג של צדק

בסופר סנטר במרכז מליבו החליטו להתעצל. במקום למיין את המוצרים לפני הפסח ולחסום מעינינו הרגישות רק את מוצרי החמץ, סגרו שורות שלמות של מוצרים שרוב המוצרים בהם אינם כשרים לפסח. בין חמץ אחד לאחר מונחים גם כמה מוצרים כשרים שפשוט אי אפשר להגיע אליהם כי איש מעובדי הסופר לא טרח להעביר אותם למקום נגיש. אי אפשר גם להושיט יד מעבר לכיסוי כמו חילונים טובים, פשוט אין כניסה למעברים האלה. לחוסר תשומת הלב יש תוצאה נוספת, ומאחר שהראשונה הרגיזה אותי מאוד אני שמחה להודיע כאן: בין המוצרים הגלויים בסופר המדובר שוכן לו בשקט מוצר שהוא חמץ לכל דבר, ואני לא מתכוונת לגלות באיזה מוצר מדובר. בהצלחה בחיפושים

Angel972

New member
את יודעת מה ../images/Emo35.gif

בשביל שלא תהיה התנפלות של אנשים על הסופר ... בואי נחליט שאף אחד לא הולך לסופר הזה היום וזהו

yoelth

New member
כולם "מסבנים" את כולם

כל הדת שלנו בנויה על "סיבונים". מה שחשוב זה שמשגיח הכשרות יקבל את משכורתו ואת ארוחותיו. במסעדות (ואפשר לנחש שזה כך גם בסופר) משגיחי הכשרות באים בשביל לאכול.... כשנותנים להם לאכול, כבר לא נעים להם לבדוק את בעל הבית...

לוסטיטה

New member
אם אתם מחפשים "חלילה" חמץ

בואו לתל אביב, העיר כמעט 100 אחוז לא כשרה, בשביל למצוא שם מקום שכן שומר על כשרות לפסח צריך לחפש ממש טוב.

Neta558

New member
חלילה!

אני לא שומרת כשרות בפסח (רק בשאר השנה
) אבל גם לא מצפה שימכרו לי חמץ בסופר. זה אמנם מוזר בעיני שיש חוק האוסר הצגת חמץ, אבל לומדים להתמודד עם זה. זה שלא מוכרים לי גם מוצרים כשרים שנמצאים באותו מדף עם חמץ כי מישהו התעצל לעשות מיון של המוצרים-זה כבר קצת יותר מדי...

yoelth

New member
אז את "מעודדת" את הכפיה הדתית

אני דווקא כן מצפה שימכרו לי. מי שירצה יקח ומי שלא ירצה לא. אותו כנ"ל לגבי בשר לא כשר לסוגיו בכל ימות השנה. ואפרופו להלן נתונים מעניינים:

Neta558

New member
אני לא מעודדת כפיה דתית

אני לא מצפה שימכרו לי חמץ בסופר כי ברור לי שלפחות בינתיים, עדיין יש איסור הצגת חמץ. אגב, זה שיש מקומות שלא מוכנים להעביר בקופה זה כבר כן בעייתי (כי למיטב הבנתי על עך אין איסור). כן מפריע לי שבשם העצלנות מרחיבים את אי הצגת החמץ לסגירה של חצי סופר. עשו בדיחה מכל העניין. גם אי אפשר לקנות כלום וגם לא באמת הסתירו את החמץ (שמציץ מעל הכיסוי) כך שמי שזה באמת מפריע לו נמצא גם הוא בבעיה. חזרתי לפני שעה מתל אביב, עולם אחר.

mic1511

New member
יש לי חדשות בשבילך זה ככה בכל

הסופרים... האמת לי זה ממש לא איכפת שיהיה חמץ / כשר לפסח... את צודקת זה פשוט ביזיון.

cr

New member
מדבר לגמרי.... לכן צריך חמורים...

ברוכים הבאים

d a l i a l

New member
אתה בטוח שראית את מודיעין? ../images/Emo4.gif

כי כאן הכל תוסס...ממש עיר ללא הפסקה

א י ו ש י

New member
הבנתי תודה על ההסבר../images/Emo45.gif

אגב הניק שלו (החמור של אחמד) לא מוכר לי ובודאי שלא לאחרים כאן אני מניחה. סתם
אולי תיצור ניק שאיתו תכנס רק לפה. הניק הזה לפחות בעיני בהתחלה היה נראה כמו של טרול אתה נשמע אחלה ואני בטוחה שניק אחר יהלום אותך יותר

א י ו ש י

New member
יואל הוא כותב את השפט הבא:

למרות ששבוע הבא אני מצטרף למשפחת מודיעין עד כמה שאני יודעת מצטרף הוא לשון זכר ו"הוא" באמת תמוה כי בכרטיס כתוב נקבה צודק

למעלה