סוג של סקר

דיקלוש99

New member
גם אני הייתי מדעיפה 7-14:00

אמנם צריך לקום ממש ממש מוקדם, אבל לפחות אפשר להנות מהשקט בשעה-שעתיים הראשונות ואחכ מתחיל הלחץ.. וגם כמובן יש את כל היום אחר כך.. בממוצע עובדת 4 משמרות... בתקופת הלימודים אפילו 3

Mi Sh Mi Sh

New member
=) רק שיש יותר מדי הורים

ואנשים שמקבלים כל הזמן את הבקרים לצערי :\

סוג של תשובות

אני עובד כמלצר במסעדה, שבה משמרת "ארוכה" נמשכת לא יותר מ5 שעות, ככה שזה לא מפריע לי לעבוד 7-8 משמרות בשבוע (עם משמרות כפולות), אני משתדל שיהיה לי לפחות פעמיים מרווח של 24 שעות במהלך שבוע עבודה שבהן אני לא עובד.

עכשיו אני עושה 7

כן כן 7 משמרות בשבוע. למה? כסף, אלא מה. המרווח המקובל - 16 שעות בין משמרת למשמרת. למרות שיוצא לי הרבה פעמים לעשות משמרת לילה, ללכת הביתה לישון ולחזור למשמרת ערב. או לעשות משמרת בוקר ולחזור למשמרת לילה, ז"א קורה שיש רווח של 8 שעות בין משמרת אחת לשניה. ואין דבר כזה שבוע עבודה אידיאלי. הכי כיף זה לסיים משמרת בוקר ולהגיע למחרת למשמרת לילה, זה אומר, 36 שעות חופש. וזה המרווח המועדף עלי, ללא ספק.

In Limbo

New member
אני

עובדת 6 ימים בשבוע, למעט שבת או אם עשיתי לילה אז הלמחרת שלו הוא מעין יום חופש. מרווח מקובל בין משמרות? בעקרון כל יום, אבל הכי מעצבן לעבוד ערב (עד 11 בלילה) ולמחרת לעבוד בוקר (7 בבוקר מתחילה המשמרת) ואז יוצא שלא ממש ישנים מספיק בלילה ומגיעים עייפים לעבודה (אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). מעדיפה לעבוד בקרים ופעמיים בשבוע ערב, בשביל השקט (בערב יש משמעותית פחות עבודה ) שבוע עבודה אידיאלי בשבילי זה להיות בסבב משמרות של בוקר-> ערב -> לילה, מרוויחים יותר כסף והלו"ז לא מתחרפן לגמרי... אבל לצערי אני לא בסבב ועושה בעיקר בקרים.

אני והמשמרות שלי ../images/Emo178.gif

כמה משמרות אתם עובדים בממוצע בשבוע? לרוב 5 לפעמים 6. הרבה
מה המרווח המקובל בין משמרות?משמרת אחת בכל תאריך, כלומר אין מצב שמישהו יעשה 2 משמרות על אותו תאריך.
מה המרווח המועדף עליכם בין משמרות? לפחות 16 שעות ובפועל היתי מעדיפה לעבוד יומיים רצוף יום חופש וכן הלאה... לרוב זה מה שקורה. אני מקבלת יום חופש אחד באמצע שבוע ו שישי/שבת.
ובקיצור - איך אתם מתארים שבוע עבודה אידאלי מבחינת המשמרות והאם זה מתקיים? כמו שאמרתי, יומיים עבודה רצוי אחד בוקר והשני ערב ואז יום חופש וכן הלאה.. כמו כן אני עובדת שישי/שבת כי זה מה שמקפיץ את המשכורת, אם כי חייבים כל שישי/שבת שניה ולא רצוף. בפועל בגדול זה מה שקורה חוץ משיבוצים מעצבנים פה ושם. מוסיפה שאלונת...
כמה זמן מראש אתם מקבלים את השיבוץ
איך החברה אצלכם גמישים לגבי החלפות אם צריך עזרה פה ושם
המנהל שלכם מתערב בשיבוצים ועד כמה אתם באמת מקבלים את מה שביקשתם

haych

New member
עונה....

הסידור מתפרסם ביום חמישי בערב-שזה 3 ימים לפני תחילת שבוע עבודה חדש. בימי ראשון תולים דף בקשות שנשאר תלוי עד יום ד', רק חבל שלא באמת מתייחסים אליו... בד"כ אנחנו מצליחים לסדר החלפות בינינו. מי שיש לו משמרת לא נוחה רושם אותה ע"ג הסידור ("מי שרוצה ערב במקום תמך ביום חמישי, לפנות ל-X") ואנחנו גם שואלים אחד את השני בע"פ. כשמארגנים החלפה אנחנו מעדכנים את הבוסים, ובד"כ אין להם בעיה שנחליף בינינו. אם יש משהו קריטי ולא הצלחתי למצוא חילוף בעצמי-המנהלים יעזרו לי ויכריחו מישהו להחליף משמרת.

M i s s i

New member
גם אני :)

אממממ.. בעקרון אני עובדת 5 ימים בשבוע.. א-ד ויום שישי.. משתדלת לעבוד בעקר ערבים [שונאת שונאת מזכירות שלא עובד להן האאוטלוק], וגם כי אם מושכים עד 1.. כל המשמרת 125% ועכשיו במלחמה אני עובדת כל יום, שזו קריעה ממש, התקצר לי הפתיל ככה [עושה עם השתי אצבעות ממש קרוב], היום זו משמרת 15 ברציפות... אני אוהבת את ימי חמישי כחופש, כי בשבילי הם הכי קשים, ושבתות אני לפעמים לוקחת משמרת סתם בשביל הכסף חופש.. אין

למעלה