סוג של סקר

סוג של סקר

כמה משמרות אתם עובדים בממוצע בשבוע?
מה המרווח המקובל בין משמרות?
מה המרווח המועדף עליכם בין משמרות? ובקיצור - איך אתם מתארים שבוע עבודה אידאלי מבחינת המשמרות והאם זה מתקיים?

Anna Karenina

New member
סוג של תשובות ../images/Emo8.gif

5-6 משמרות בשבוע.
מרווח? המון זמן לא נתקלתי בתופעה הזו. לאחרונה עבדתי 6 משמרות בשבוע, עם יום חופש איפשהו באמצע (או בסוף, תלוי). בכל אופן, הוא חולף ביעף...
שבוע עבודה אידיאלי? ראשון עד שישי בבוקר, עם שאר הסופ"ש חופשי. מתקיים..?? תלוי מתי. בתקופת מלחמה כמו עכשיו, לא ממש.

משמרות

5-6 משמרות בשבוע מרווח בין משמרות בדרך כלל זה רק שבת או שישי שבת לא מעבר הייתי מעדיפה אם הייתי יכולה לקחת יום חופשי אחד באמצע שבוע שבוע אידיאלי כול יום בוקר ומקסימום יום אחד ערב ובדרך כלל זה לא מתקיים

תשובות

4 משמרות בשבוע, עם אפשרות גם ל-7 אבל אני לא עד כדי כך מזוכיסטית מרווח מקובל? בעיקרון יום, אבל אם עובדים ערב ומסיימים ב-23 ולמחרת מתחילים ב6:45 זה די מבאס אבל זה אפשרי שזה יקרה המרווח המועדף עליי, אומנם אני שונאת משמרות ערב, אבל הכי מועדף יום אחד לעבוד משמרת הכי מוקדמת שמסתיימת ב-13:45 ויום אחרי להתחיל ב-16:00 שבוע עבודה אידיאלי כמובן רק מראשון עד רביעי ואז יש חמשוש חופש ראשון לעבור משמרת או הכי מוקדמת או הכי מאוחרת ובכל שאר הימים לעבוד את המשמרת הראשונה בדר"כ אני עובדת רק מראשון עד רביעי וכשבא לי באה לשעות נוספות בחמישי או בשבת אבל לצערי אני כמעט אף פעם לא עובדת את המשמרת הראשונה ולא מעט אני עובדת את המשמרת האחרונה לצערי שאני שונאת אותה

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת לספר על עצמך ועל העבודה (מקובל כאן גם להוסיף פאדיחה מהווי השירות).

Bartleby

New member
תשובות

כבר שאלתי פה בפורום כמה שאלות, אבל לא בתור נותן שירות. ככה שזאת שמבחינתי זאת הפעם הראשונה שאני כותב בפורום. 1. מחוייב לחמש אבל אעשה שש (אני עדיין בקורס, שבוע הבא מתחיל לקחת משמרות). 2. 16 שעות. 3. ראה תשובה מס' 2. שבוע אידאלי: ימים א' עד ו' (כולל) משמונה או עשר בבוקר עד ארבע או שש בערב בהתאמה. האם זה מתקיים? כאמור רק שבוע הבא ביום ב' אני מתחיל לקחת משמרות, אבל המנהל צוות שלי אמר לי שזאת לא תהיה בעיה בכלל.

haych

New member
משמרות....

לפי חוזה אני מחוייבת לתת 6 משמרות בשבוע. בד"כ זה אכן המצב, אבל לפעמים יש "מאולצות"-שזה עוד יום חופשי (לעיתים נדירות גם 2) בשבוע. בד"כ אפשר להפטר מהמאולצות כי תמיד מוצאים מישהו שרוצה חופש באותו יום ספציפי. המרווח המקובל בין משמרת? אין כזה. אני אמורה לקבל יום חופשי אחד בשבוע. השבוע לדוגמא, היום החופשי שלי היה ביום ראשון, ככה שיכול להווצר מצב שאני אעבוד 13 ימים רצוף (אם היום החופשי של שבוע הבא יהיה בשבת). עד עכשיו הייתי מעדיפה שישי או שבת חופש (בהתאם לתוכניות). אבל בגלל שקיצצו לנו את המשמרת הכי ארוכה, אני מעדיפה לעבוד גם שישי וגם שבת כדי לעשות שעות, ושהחופש יהיה באמצ"ש. הכי אני שונאת משמרת בוקר, כי צריך לקום ב- 4:40 ואני לא טיפוס של בוקר... והכי הכי אני שונאת-לעבוד ערב (מגיעים הביתה בסביבות חצות) ולמחרת בוקר-כי יוצא לי לישון איזה 3 שעות.

ומה עם חופשות?

בדגש על אלו שעובדים גם בסופ"שים, 6 משמרות בשבוע עם מצבים בהם עובדים שבועיים רצוף כל יום וחופש מתי ואיך?

haych

New member
חופש פעם בשבוע

יכול להיות בכל יום אפשרי. בעיקרון יש לנו דף בקשות ואם אני מעדיפה חופש יום מסויים אני יכולה לבקש, אבל בד"כ לא ממש מתייחסים לזה... לעיתים נדירות מבקשים ממני לעבוד 7 ימים בשבוע, ועל חשבון זה אני מקבלת בשבוע שאחרי 2 ימי חופש.

dafchuk

New member
5 ימים בשבוע, 2 משמרות ערב :(

החלום שלי הוא 5 משמרות מראשון עד חמישי, מ 8:00 עד 16:00 ושישי ב"פולה" עם הבנות.

יום בשבוע זה לא חופש

אין אפשרות לחופשה של כמה ימים? ואם מישהו רוצה לנסוע לסופ"ש או כמה ימים חופשיים כדי ללמוד למבחן? משום מה האפשרות הזאת לא הוזכרה.

haych

New member
אה... חופש כזה...

לגבי ללמוד למבחנים-אף אחד לא יתחשב בך אם זה בשנה הראשונה. אחרי שנת עבודה אפשר לעבור לחצי משרה וללמוד תוך כדי. לגבי כמה ימי חופש-עדיין לא יצא לי לקחת אז אני לא יודעת איך זה הולך, אבל לפי מה שהבנתי, בגלל שאנחנו עובדים עבור חברת כ"א רמאית, הם לא נותנים יום חופש על כל חודש כמו בכל מקום נורמלי, אלא יום חופש רק על חודש שעבדת בו מעל משהו כמו 23 ימים.

תשובות

היי קודם אני אציג את עצמי אני נציגה בכירה בהוט ואני בעיקר קוראת ופחות מגיבה פה א) אני עובדת שש משמרות בשבוע ב) יום אחד מרווח כלומר הכי הרבה ימא לי לעבוד 7 ימים ללא חופש נגיד עם עבדתי שבת ואז בשבוע שאחריו עבדתי מראשון עד שיש ובשבת חופש. ג) שבוע עבודה אידאלי מבחניתי זה ראשון עד שישי כאשר שישי בוקר וכל יש לי שבת שלמה פנויהי

h a i m w

New member
הלוואי והיתה בחירה

5 ימים בשבוע
רצוף מראשון עד חמישי
מרווח של סופשי"ם
שבוע אידיאלי- שבוע עם חג/צום שאז יש חופש עוד יומיים (ערב חג+חג)

מותר לי

New member
שום כלום...

8-12 שעות, 6 משמרות בשבוע... פעם בשבוע יום חופש- רולטה רוסית, בחורף כשאין כמעט עבודה- מאולצות (יותר מיום חופש אחד...) השבוע הכי אידיאלי שלי זה 6 משמרות זהות (ז"א- כל המשמרות 8 שעות, וכל המשמרות 8-4 או 12-8, ולא יום אחד ככה ויום אחר ככה...)

לא יודעת עד כמה זה רלוונטי כלפיי-

כי אני לא עובדת במשמרות. המוקד שלנו פתוח כל יום בין 9 בבוקר ל-6 בערב, ואלה שעות העבודה של כל הנציגים (למעט סטודנטים/נשים אחרי לידה וכאלה שיש להם ימים בהם הם יוצאים יותר מוקדם)

עונה.....

אני בדר"כ עובדת חמש משמרות, ראשון עד חמישי... אני הכי מעדיפה שיהיו ככה 3 משמרות בוקר ו-2 ערב, בשביל הגיוון וכי זה נחמד להיות גם בשעות הערב/לילה, יש קצת חבר'ה ויש יותר זמן לדבר בין השיחות ולהריץ צחוקים...

Mi Sh Mi Sh

New member
:)

בממוצע בין 4 ל5 אין מרווח מקובל, לפעמים קורה שאני מסיימת משמרת ב 23 ולמחרת מתחילה ב 7 המרווח המועדף הוא מעל 6-7 שעות... השבוע האידיאלי שלי לא מתקיים לצערי, מבחינתי לעבוד בכל יופ ב 7 ולסיים ב 14.

למעלה