סוג של משבר? :)

Davidson

New member
סוג של משבר? :)

שלום! שמתי לב שרוב הכותבים בפורום הם נשואים (עם בעיות יותר גדולות משלי), אבל בכל זאת, מאחר וכל אנשי השיחה שניסיתי היו משוחדים מלכתחילה, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מבחוץ. רקע קצרצר: אני בן 21, הוא בן 25. אני כרגע לא נמצא במסגרת כלשהי - לימודית או צבאית (עד לאביב), והוא לומד לתואר שני ועובד בהייטק. אני גר בקריות, הוא בת"א. אנחנו ביחד כחמישה חודשים (למנוע בלבול ותהיות: זוג חד-מיני) הנוהג הרגיל הוא שאני נוסע אליו (ת.צ.) לפחות פעם בשבוע (וגם כאן, לרוב מדובר ביום חול: נוסע בשעות הערב, עוזב בשעות הצהריים המוקדמות למחרת). המצב הנ"ל נמשך מאז תחילת הקשר שלנו. נוצר מצב בו אני מגיע אליו כל שבוע, בקביעות, בעוד הוא הואיל בטובו להגיע אלי פעמיים בלבד, כששתיהן היו בשבוע הראשון לקשר שלנו. מאז - כלום. הבעיה העיקרית היא שהוא לעיתים "משקר" (טכנית, לא שקר, אך קרוב) - מבטיח שיגיע בשבוע הבא, מבקש ממני לבוא לחמישי כשהתכנון הוא שנחזור אלי בשישי (וכמובן הכל מתגלה כבלבול שכל אחד גדול, כשבשישי הוא מבקש ממני להישאר) וכו' וכו'. בנוסף, לא נראה כי הוא מבין מה בעייתי כאן (מבחינתי זה פחות הקטע של המיקום (כמובן שיש לזה גם משקל - כל אחד היה מעדיף להישאר בבית שלו), באמת, הפרטיות אצלו אכן יותר קוסמת לי. זה יותר הקטע של העלבון הצורב מההתחמקויות וחוסר האיכפתיות שלו) עכשיו, אני מנסה לגלות הבנה (ובחודשים הראשונים באמת הצלחתי) - הוא עובד 8 שעות ביום וגם לומד לתואר שני. בנוסף, יש לשנינו יותר חופש בדירה הפרטית שלו (אני עדיין מתגורר עם ההורים). אבל דיר באלק, רק אני מוצא את זה מעוות? יש משהו מקובל באי-מוכנות להראות קצת איכפתיות ומאמץ ולמצוא איזה סופ"ש פנוי, במשך חמישה חודשים? הקטע שמפחיד אותי יותר מכל - האנוכיות שלו לא תמה כאן. יש 'מקומות' בוא הוא מגלה צדדים אחרים (גם אם מדובר במחוות קטנות, וזכירת פרטים,עד לקטנים ביותר), אך נראה כי גם במיטה, לדוגמה, מדובר באדם שאוהב לקבל אך מנוכר לכל הרעיון של להעניק (גם כאן - תירוצים שונים) הוא בחור נפלא, ואני אוהב אותו מאוד, אבל לצערי, התסכול גובר עם כל יום שעובר. אני לא בטוח אם יקל לשמוע שאני מבקש יותר מדי, ושעלי להתחשב יותר, אבל כן הייתי רוצה לדעת כיצד זה נראה מבחוץ.

מריוס זכריה

Member
מנהל
איך זה נראה מבחוץ?

זה נראה בדיוק כמו שאתה מתאר. זה מה שיש. מתאים לך? טוב. לא מתאים? לא נשמע שהוא עומד להשתנות. ההחלטה היא שלך. אגב, מכל הדברים שתיארת, זה שהוא לא מוכן לבוא לבית הוריך זה די מובן. מי רוצה "לבלות" בבית עם שני הורים שבטח יסתכלו עליו בעין עקומה, וגם אם הם הכי מקסימים ופתוחים בעולם - מי צריך זוג הורים? טוב, אבל אני מבין שזה לא רק זה, ושהוא אוגואיסט באופן כללי. גם לא ברור כמה יש פה אהבה, וכמה מז הוא קשר של נוחות - הוא נורא עסוק ואין לו זמן לחיפושים כל הזמן, אז טוב שיש מישהו נחמד שמתאים את עצמו אליו... או שתקבל אותו ככה, או שתהיה מתוסכל, או שתלך. לא רואה דרך אחרת.

שילה1

New member
מבחוץ זה נראה כאילו אתה ממלא את הצרכים

הברורים שלו,בדרך שנוחה לו,ולא ותר.לא נראה כמו מערכת קשר בין בני זוג. מצטערת שאכזבתי.עדיף לקלוט זאת מהר,ולהחליט החלטות. וכן-אתה צודק.הכל מעוות וזו מערכת נטולת מערכת.

אייבורי

New member
חמוד אתה

עובדתית, הוא עובד קשה + לומד + יש לו בית פרטי ונוח אתה, פנוי בזמן שלך + גר אצל ההורים אבל אתה עדיין רוצה שהוא יבוא, לא כי זה נוח יותר, לא כי הגיוני אלא כי אתה רוצה הפגנת אהבה. אתה רוצה שהוא יקריב בכדי שתרגיש נאהב. <אני מבין שאתה הפאסיבי בחבורה> אני יכול להעיד שנשים נוטות לפעמים לנהוג כך, במקרים כאילו הן הופכות לא רציונליות, נעלבות עד עמקי נשמתן ומייצרות דרמה טובה. <אל תשאל לפעמים זה גובל בטלנובלה זולה אבל לא נורא> לא שגברים באמת מתרגשים מהדרמה, אבל הם מבינים שזה סימן מוסכם להפגין קצת אהבה, אחרת זה יגלוש להם לזמן משחק הכדורגל. שיהיה לכם בהצלחה.

למעלה