סוג של יום זיכרון

צורי80

New member
סוג של יום זיכרון

תמיד שמעתי שכאשר מגיעה התקופה בשנה של יום הזיכרון, התחושות והכאב עולים וצפים.
יום הזיכרון עוד רחוק מאוד, 8 חודשים
אבל 'יום הזיכרון האמיתי' כבר בפתח
אותם 48 שעות שהתחילו באבא שלא מרגיש טוב והולך לרופא והסתיימו באבא שעומד למות וכל יום הוא מתנה.
אז כבר התחיל האבל, עם ניסיון לדחוק במעט את הקץ.
והיום, כמעט שנה אחרי, רק כמעט, כי בתאריך הזה אף אחד לא ידע שהמבול עוד פחות מרגע נכנס בפתח.
ישבתי היום בספסל שבגן, אותו ספסל שישבתי עליו לפני כמעט שנה, כשהסתיימו להן 48 השעות והעולם כבר לא היה אותו דבר
מצד אחד אני מנסה שוב ושוב להיזכר באותם שעות, באותם רגעים, בתחושות, ברגשות, מצד שני זה יוצר לי כאב חד כי אלו היו השעות הקשות ביותר בשנה הזאת, מהשעות הקשות בשנות חיי
אני חושב לא מעט על החיים בעוד שבועיים והלאה, כשכבר לא אוכל להרגיש שלפני פחות משנה הכל היה רגיל נורמלי וטוב, רוצה קצת לעצור את הזמן, כי ה'פחות משנה' הזה נותן לי תחושה שאותה מציאות בה הכל 'רגיל נורמלי וטוב' עדיין במרחק הושטת יד.

LayLadyLay

New member
מאד מאד מזדהה

גם אצלי זה כמעט שנה (8 חודשים- כמו אצלך).
הצלחת לנסח מצויין את התחושה שאני מסתובבת איתה, בהתקרב לשנה. התחושה הזו שלא עבר עוד זמן רב- נותנת תקווה שאולי המצב יחזור לקדמותו (הרי זה לא היה מזמן...)

אשמח שתשתף (אם תרצה) את סיפורך ..

דניאל.

לא לגמרי הבנתי אתכם....

אולי זה בגלל שאני עוד לא ממש בתוך האבל (נכנסתי ל"מועדון" רק לפני 10 ימים...),
אתם טוענים שגם כעת, אחרי שהכל מונח מאחור, יש תחושה כאילו אפשר "לחזור אחורה לימים טובים יותר"?

לפני שהכל התחיל אני ובן זוגי היינו עסוקים במרתונים קדחתניים של "באטלסטאר גלקטיקה" ושל "ד"ר הו", והדאגה הגדולה ביותר שלי היו כאלו שהיו קשורות להתפתחות הסדרה...
היום יש לי רגעים שבא לי לצפות שוב בסדרות האלו, כאילו הן אחראיות לתקופה החיובית והפשוטה שהיתה קודם להכל, כאילו העולם יחזור לקדמותו אם אני פשוט אתחבר למקום ההוא שוב...
במפח נפש אני נזכרת שלא.

למעלה