סוג של הודעת פתיחה

TzutZ

New member
האמת שאני לא מתכננת בכלל

לעבוד בבאר שבע. התכנון הוא לעבוד בירושלים או במרכז. אחת האופציות זה נאפיס, שמעתי שזה אחלה כסף וקריעת תחת!

H e l p3

New member
למרות שאני לא נותנת שירות...

ואפילו מאוד רחוקה מכך, באתי לאחל לך בהצלחה בניהול

lady h

New member
היי לכולם ../images/Emo140.gif

שמי הדר, סטודנטית ופקידת קבלה במרפאה.

Benjamin Turner

New member
קצת פוחדת לכתוב

אני נותנת שירות בעברי הדי רחוק (נציגת שירות בHOT בימים שעוד נקראה מתב כאן באיזור הצפון) ו... בוחנת שירות (=לקוחה סמויה) בהווה. בבקשה אל תשנאו אותי <רצה להתחבא> אה, כן, ו
, בובה (אולי חנופה להנהלה תושיעני?)

אין לך ממה לפחד ../images/Emo8.gif

גם אם עכשיו את לא נותנת שירות, את יותר ממוזמנת לשתף כאן במה שעברת. חוץ מזה, יש לך עתיד כנותנת שירות חשוב ביותר! אמנם זה בטח יהיה שונה מלהסביר ללקוחות שאי אפשר להתחבר לערוץ פלייבוי רק ל-10 דקות, אבל עדיין זה סוג של שירות...

Benjamin Turner

New member
ידעתי שיעזור להתחנף להנהלה ../images/Emo3.gif

ו... ממש לא אשמתך אבל קבלי אוי רציני. כשחברה שלי (נציגה טכנית בפלאפון שאת לגמרי במקרה מכירה
) מתייחסת כך למקצוע העתידי שלי, אני פשוט מתחלחלת. רופא הוא לא נותן שירות! מחקו שתיכן את האנלוגיה הזו מספר ההכנה לפסיכומטרי, אין שום קשר, ולו מקרי. יצא לי להיות איתה בבית חולים והקונספט של "הרופא לא נתן לי מה שאני רוצה אז אני דורשת לדבר עם הבוס שלו/מנהל המחלקה, ואם הוא לא יעזור אז עם מנהל בית החולים, ואם הוא לא יעזור אז עם שר הבריאות" ממש מחריד בביצוע ולחלוטין לא קביל לטעמי. את רואה, היה עדיף לך לחסום אותי
בכל אופן, אשמח אם אנשים דווקא ישתפו אותי (ואת כולנו) בחוויות לקוחות סמויים שלהם ואשמח גם לגלות איך דו"ח גרוע משפיע, אם בכלל, על רוב נותני השירות מבחינה אישית ומקצועית.

את צודקת בקטע הזה

כי רופא הוא משהו אחר לגמרי, גם מנקודת המבט של "הלקוח" - הפציינט. כלפי רופא תמיד יהיה כבוד שאין כלפי בעלי מקצוע אחרים, בוודאי שכלפי נותני שירות, כי רופא נתפס בתור סמכות בלתי מעורערת אצל רוב האנשים (חוץ מכמה מקרים חריגים שאפשר לשמוע עליהם בתקשורת ולהזדעזע...) וזה לא סוד שאני והחברה הזאת שלך באותו ראש
ותמסרי לה שתקפוץ להגיד שלום ולספר על חוויות עדכניות...

Benjamin Turner

New member
טוב, זה כבר ../images/Emo32.gif רציני, ובכל זאת

אני לא מהרפואנים הסבורים שהרופא הוא הבוס של אלוהים, חסה וכרפס. אני חושבת שהטוב ביותר הוא להגיע להסכמה על הטיפול יחד עם המטופל (מגדיל מאוד את ההיענות לטיפול, כלומר לקיחת כדורים וכו'), להסביר עד הסוף ולא משנה כמה זמן זה יקח, לקבל את דעתו של המטופל כי בסופו של דבר זכות החולה על גופו עולה על זכות הרופא על גופו ובכלליות לקיים דו שיח, לא מונולוג עם המטופל. אבל, וזה אבל גדול, ברובם המוחלט של המקרים הרופא והמטופל לא נמצאים בנקודה שווה מבחינת ידע (גם אם המטופל טרח לקרוא על הנושא לפני כן בסיינטיפיק ynet ודומיו) ולכן אין כאן מקום לדורשנות. בסופו של דבר הרופא אמור להיות הסמכות העליונה מבחינת ידע, לפחות בתחומים שבהם יש לרפואה ידע (וכשאני כותבת "רופא" אני מתכוונת גם למספר רופאים, דעה שניה ושלישית וכו') ולכן אני לא רואה מקום לתגובות שירות לקוחות מהסוג שכולנו מכירים ("אתה לא נותן לי ריטלין? אז אני עובר לרופא אחר/קופ"ח אחרת", למשל). תודה לך, יימסר

tokit

New member
את תמימה..

הכוונה שלך טובה, אבל היא לא עומדת במבחן המציאות, בטח ובטח לא במבחן הזמן והשחיקה.

Benjamin Turner

New member
אכן תמימה (זכותי, אני בשנה שלישית

ועדיין כמעט שלא ראיתי בית חולים מבפנים כרפואנית) אבל ראיתי את כוונתי מיושמת בשטח (מהצד הרפואי, לא מצד המטופל) כך שאני מאמינה שזה תלוי נסיבות ואישיות.

ברוך הבא ליאור ../images/Emo24.gif

אפשר לקבל קצת פרטים על הגדרת התפקיד שלך? במה מתבטא מתן השירות הזה? נשמע תפקיד די יחודי...

Noaal

New member
מזל טוב על הפתיחה המחודשת של הפורום

אני מניחה שאני אצייץ מדי פעם לראות אם התלוננו/סיפרו/קיטרו עלי (הדרישות שלי מחברות נותנות שירות הן די גבוהות ואני מודה שאני יכולה לאמלל נציגי שירות לפעמים). ד"א, כשחושבים על זה, כמעט בכל עבודה יש איזה שהוא אלמנט של שירות לקוחות..

tokit

New member
אמנם אני לא בדיוק נותנת שירות,

אבל בכל זאת רציתי לאחל לפורום ולפני בובה המון בהצלחה. בעברי דווקא עבדתי כסלקטורית באל על, אבל זה לא מתן שירות קלאסי.

yaelbi

New member
מתפקדת חדשה

שלום לכולם אני יעל. עבדתי שנה כנציגת שירות לקוחות בפלאפון,אח"כ שנה וחצי בבזק בינלאומי ועכשיו אחרי הפסקה של שנתיים חזרתי לפלאפון.

למעלה