סוג של הודעת פתיחה

סוג של הודעת פתיחה

לכל מי שהתגעגע (וגם למי שלא), הפורום חזר לפעילות, ובכוונה להישאר. קהילת נותני השירות היא קהילה גדולה מאוד, שכוללת בין היתר מלצרים, מוכרים בחנויות, שליחים, ברמנים, קופאים בסופר ועוד רבים וטובים המתמודדים בכל משמרת עם הלקוח הישראלי המוכר והאהוב. כולכם מוזמנים להצטרף לפורום ולשתף אותנו בחוויות השונות, שלפעמים משעשעות ולפעמים פחות, לשאול ולהתייעץ ומה לא. אז... יאללה, תתחילו להפציץ, ונתחיל (איך לא) בשרשור התפקדות...

מתפקדת ראשונה...

אז אני פני בובה, סטודנטית ומלצרית בחל"ת, שמתכננת לחזור למלצר לאחר המבחנים. בנוסף יש לי נסיון של עבודה בפאסט פוד (כשהייתי בתיכון) והצטרפתי כחברה בפורום הזה עוד בימיו כפורום "מלצריות ומלצרים". מי הבא?

ר V י ט ל

New member
../images/Emo140.gif מזל טוב על הכחול פני בובה

שמי רויטל הגעתי דרך בובה לכאן, אני סטודנטית ועובדת כמזכירה בלשכת עו"ד. הממ.. מה עוד? עבדתי הרבה בשירותי לקוחות/מכירות (איכככססס) כך שאני בטוחה שיהיה לי הרבה מה לשתף .

space1

New member
שאאאאלום

אני לפני לימודים (מקווה שאתקבל, את זאת אדע בקרוב). לעת עתה אני סובל ב-199, שם אני מתפקד כשק איגרוף של הלקוחות ושל ראשי הצוותים שלי (כן, יש כמה, ולא אחד כמקובל בחברה נורמלית. ככה זה כשכולם קרובי משפחה של הבוס הגדול).

asafasa

New member
אממ..

אני עובד בתור סלקטור בנתבג.. זה עושה אותי כבר חלק ממשפחת השכול או שצריך פירוט?

Liyah

New member
יבהצלחה../images/Emo70.gif

מי יתן ותפיחי רוח חיים בפורום זה!

תודה למאחלות החמודות ../images/Emo24.gif

וברוכים הבאים אלו שהתפקדו! מצפה לשמוע על חוויותיכם!

I Was Hoping

New member
באתי רק להגיד שלום ../images/Emo140.gif

ולאחל בהצלחה, נותנת שירות אני לא ממש בינתיים, אז שיהיה המון בהצלחה בפורום, סומכת עלייך שתעירי אותו לחיים ותנהלי אותו בכייף! אה, ו-
לך, נגד עין רעה ושאר מזיקים ומזיקות

s h i r k u s h

New member
מתפקדת ../images/Emo9.gif

שמי הוא שירקוש, או שירי - איך שבא לכם
עובדת בתור פקידת קבלה ואחראית שיווק במכון לטיפוח עור וקוסמטיקה. עובדת שם מזה חודשיים וקצת, לפני תשעה חודשים השתחררתי מצה"ל, שם שירתתי בתור מש"קית חינוך. הספקתי ישר אחרי השחרור לעבוד בתור מורה מחליפה ופקידה בביה"ס יסודי. ו... מזל טוב לפני בובה הנפלאה

מזל טוב ובהצלחה

אני כרגע סטודנטית ובאתי בעקבות פני בובה המקסימה שיהיה לך המון בהצלחה בניהול הפורום

TzutZ

New member
../images/Emo124.gifבובהההה

באתי כדי לומר לך מזל טוב
ואם כבר במלצרות עסקינן אז- מעולם לא מילצרתי, אבל אלו התכניות לחופש הקרוב... לאחר שיסתיימו המבחנים

שלום חברות!

וצוצי - בבאר שבע אין יותר מדי מבחר של מקומות למלצר כזכור לי (או שאולי דברים השתנו שם?) אני בכל מקרה ממליצה על הנאפיס!

למעלה