סוג של דף קשר..?

Me

שם: דולב גיל: 16 מיקום: צפון הארץ אייסיקיו: 370300324 מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: -

sonaku

New member
הוו~

שם:ים. גיל:17 וחצי? מיקום:פלנטה-כדור הארץ,ארץ-ישראל,ישוב-גבעת שמואל. אייסיקיו:אין. מסנג'ר: תבקשו במסר. מייספייס: PEGGYCHAN

^^

שם:מור גיל:17 מיקום:אי שם מעבר לירח המתמלא ומתמעט. אייסיקיו: חה. מצחיק מסנג'ר:נה, לא מתחשק לי לתת עכשיו דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם:על המחשב של אווקע סאן (ביפנית אימא). גומן נה סאי.

נושיfay

New member
ין|../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

שם:אנה גיל:עודפחותמחודש 18 :) מיקום: אממ חור ליד חיפה..0-0 אייסיקיו: 315311505 מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: היה לי פעם בלוג [לפני שבוע] עד שתפוזונה החליט שנמאס לו. יום אחד הוא עוד ישוב3/> המנמנמ תמונה ._."

QWEEN ARPADS

New member
ערפדים מתוקים שלי אני זקוקה לעזרה../images/Emo47.gif

ערפדים חמודים שלי עם דם מתוק גירררררררררר!!! מממ אני צמאהההה-->> בפורים השנה אני רוצה להראות ערפדית אמיתית--בעצם אני ערפדית בנשמה יש לי קושי למצא ניבים אמיתיים-- אני גרה בתל אביב-- אם יש לכם מקום שבו ניתן לקנות ניבים אמיתיים?? תודה!!

בטח,../images/Emo219.gif

תמצאי מישהו שאת לא סובלת,ותתלשי לו את הניבים. מה זה ניבים אמיתיים?
אה,וזה לא השרשור המתאים. ~.~

red violin

New member
אפשר להשחיז אותם אצל רופא שיניים

לא יודעת אם עושים את זה גם בישראל.

QWEEN ARPADS

New member
גיררר הפרטים שלי ../images/Emo47.gif

שם:pARPARA SUL גיל:אני חיה חיי נצח ואין לי גיל מיקום:פלורנטין תל אביב אייסיקיו:אין לי מסנג'ר[email protected]

MeItOsH

New member
../images/Emo23.gif

שם:מיתר גיל:15 מיקום:נצרת עילית אייסיקיו:323252905 מסנג'ר:[email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם:israblog.co.il/235640 פייסבוק-Meitar s מקושרים-מיתר ס זהו נראה לי.. למייספייס אין לי כוח..

NoAmItA ChAn

New member
פםפםםם~~

שם: נעם. גיל: 15. מיקום: ת"א, עיר הפשע והעזריאלי D< אייסיקיו: בלע. מסנג'ר:[email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: X

פרטים אישיים

כבר נאמר רבות על סכנת החשיפה באינטרנט, לכן עמכם הסליחה שם: T REX גיל: עתיק, בערך מסוף המזוזואיקון מיקום: ישראל/חו"ל אייסיקיו: אין מסנג'ר: אין כרגע, אולי בעתיד דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: יוצר קשר עם מי שאני רוצה....

dsol

New member
הייתי בטוח שכבר התפקדתי.. מסתבר שלא_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 וחצי + מיקום: אשדוד אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: הגלריה ה"סופר מגניבה שלא מעודכנת כבר המוןןןןן זמן" שלי... dsol.deviantart.com

קרניjack

New member
אני

שם: קרן גיל: 19 מיקום: מרכז אייסיקיו:- מסנג'ר: מי שרוצה- במסר :) דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: -

בדנתמ

New member
טוב נו...

הייתי בטוח שכבר היה שרשור כזה... שם: אהוד. גיל: 20 ובואו נשאיר את זה ככה כרגע... מיקום: מבשרת. בעע: יש פייסבוק כלשהו אי שם...

red violin

New member
ממ

שם: קיי גיל: 16 מיקום: מרכז אייסיקיו: לא פעיל מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם:

למעלה