סוג של דף קשר..?

nastia717

New member
=^-^=

שם: נסטיה גיל: 17 מיקום: מצפה רמון (חוורררר) אייסי: 226638565 מסנג'ר: [email protected] למרות שאני נכנסת פעם ב... דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: הפייסבוק בקרוב אני מקווה.. עדיין מסתבכת עם ההרשמה..

Super Alonit

New member
:]

שם: אלונה. גיל: 17. מיקום: נס ציונה ומבשרת.
אייסיקיו: 323570069 מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: סוד.

Up To No Good

New member
להלהלה

שם: מור גיל: עוד חודש 14 מיקום: תל יוסף [עוד שבועיים עין חרוד]/טבעון אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: אין

THE TRUTH IS A VIRUS ../images/Emo41.gif

שם: חן/האנה. ^^
אייסיקיו: איו?
מסנג'ר: מוזמנים להוסיף. [email protected]
דף מייספייס\פייסבוק\בלוג\כל דרך אינטרנטית שעולה על ראשכם: אמ, בפרטי/מסנ. D:

DemianBlack

New member
אני חושש שאני הכי זקן...

שם: דמיאן סארי גיל: 24 >_> מיקום: חו"ל... מיילבעברית... :[email protected] מסנג'ר יש....צריך רק לבקש...

g a l 9 4

New member
את לא היחידה.

ננצל את ההודעה כבר. שם: גל. גיל:13 (שקט
) מיקום: נווה זיו. חור בגליל. אייסיקיו: איכסה פיכסה. מסנג'ר: [email protected] דף מייספייס\פייסבוק(יש לי ואני לא יודע איך לעבוד עם החרא הזה.)\בלוג

DemianBlack

New member
לא היחידה...

אבל אני לא חושב שהלוג שלי יהיה הולם לרובכם בהתחשב בזה שאתם קטינים >_>

DemianBlack

New member
לא הייתי מגדיר את זה ככה...

יש בבלוג (שהוא סיפור מתמשך) גם קטעים שהם בעלי תוכן מיני... וחוץ מזה שזה מכיל תכנים הומוסקסואלים....לא חושב שזה הcup of tea של החברה פה...

Super Alonit

New member
אז מי שלא רוצה לא חייב להכנס:]

וזה דברים מניסיון אישי או סתם סיפורים?

DemianBlack

New member
סיפור...שמשלב גם אלמנטים אישים...

מהדמות הראשית...ועד לבן הזוג שלה... האנשים סביבם...הכל קשור לחיים האישים שלי... הסיפור אמנם מתרחש בתקופה קצת יותר רחוקה (מאה-19)....אבל הדעות, התגובות והמחשבות שמעורבות בסיפור עצמו הן בהחלט נושא לשיחה גם בתקופה שלנו עכשיו... אני פשוט נורא מוצא את המאות הקודמות יותר מעניינות מהמאה הנוכחית (או המאה 20).... והכתיבה שלי תמיד נחשבה ל"ישנה" וחברים תמיד טענו שהשפת כתיבה שלי לא מתאימה לימנו... אז במקום להתאים את עצמי ואת הכתיבה למה שנחשב ל"מודרני" התאמתי את הסיפור לכתיבה שלי ^_^ בכל מקרה...אם את מעוניינת הבלוג פה בתפוז...(מפרסם את עצמי בחינם)

Super Alonit

New member
גם אני, אבל בשושו.../images/Emo3.gif

הבלוג שלי גוסס בכל מקרה... (אבל הוא שרד 3 שנים! זה די מטורף...)

לא היחידה

יש לי כמה, בהתאם למצב הרוח שלי אחד אפל ופשוט רע במקום אסורים חשוך שניים בישראבלוג על אהבה ותשוקה שנים בתפוז, אחד סגור מסיבות כאב, השני גודל...ומיצתמק

למעלה