סוג של דיון

neurotica

New member
וואו. :|

איזה יופי. עשית לי כ"כ הרבה צמרמורות. ^^ כמה שאלות/הערות:
בהופעה בסקוטלנד, כשג'ון אמר the same for you baby...thank u, מה הם ניגנו ישר אחרי זה? את זוכרת? יש מצב שזה היה cover ל brother luie ?
שכחתי לחלוטין מהקטע של ישראל ויוון. :| הזוי נורא שמשהו כ"כ משמעותי יפרח לי מהראש. זה מבאס ממש שהם "כ"כ רוצים לנגן פה", ודייויד "כ"כ רוצה לבקר במולדת" והם לעולם לא היו קרובים לזה.
את נראית לי (בתמונה) ממש צעירה. איך יש לך כסף לכל החו"ל וההופעות האלה? כרטיס של אזור הFC עולה בטח איזה 60 (נו, הכסף הזה של אנגליה, אני כל הזמן שוכחת). הממ, וסתם תהיה, אני היחידה שלא בכתה כשהם עלו לבמה?

shelly bongiovi

New member
לא בכית בכלל? אפילו לא הזלת דימעה?

1. לא זכור לי שהיה את השיר הזה בסקוטלנד בכלל... 2. בקשר לזה שהם רוצים לבוא. הם רוצים כי אלו 2 המקומות היחידים שהם לא היו בהם אבל אין מצב שהם יבואו, ככה נראה לי לפחות. למרות שתמיד יש תקווה אבל אני הפסקתי להאמין בזה מזמן.. 3. אני צעירה(בת 25) אין לי ממש כסף אבל הכרטיסים קונים אותם חצי שנה לפניי ההופעות וההורים שלי עזרו לי ואת השאר חסכתי .בטור האחרון למשל הוצאנו יותר מידיייי כסף שלא היה לנו (ממש "חכמים") ובגלל זה אנחנו בחובות עכשיו אבל יהיה בסדר כי בכל מקרה היה שווה את זה והייתי חוזרת על כך שוב ושוב ושוב...

neurotica

New member
לא. -__- I have a heart of stone.

מסתבר. אז כנראה ש (צר לי) את לא היחידה שג'ון ענה לה. יש לי הקלטה של הלהקה עושה קאבר לשיר הזה בהופעה כלשהיא, ולפני שהם שרים מישהי צועקת לו גם jon i love you והוא עונה לה i love you too baby, או משהו כזה. יכל היה להיות מגניב אם זה היתה אותו מקרה, בטח היה נחמד לך לשמוע את זה.

neurotica

New member
../images/Emo13.gif אני ממש שמחה בשבילך.

זה סיפור מעולה לספר לנכדים (ולכל מי שמוכן לשמוע
). (זה מצחיק, פעם דברים כאלה היו גורמים לי לשנוא אנשים בגלל קנאה מטורפת. כנראה שהתבגרתי)

shelly bongiovi

New member
זה בסדר גם אני הייתי פעם מתה מקנאה

אם הייתי שומעת דברים כאלה. מתבגרים ומבינים שהכל יכול לקרות אם רק רוצים ומאמינים מכל הלב.

neurotica

New member
אני חושבת שחוויה

כמו שלך (או שלי, אפילו) זה מה שהופך את הקנאה לפשוט שמחה בשביל מישהו אחר.

shelly bongiovi

New member
נכון מאוד ואפילו להיפך

השמחה שלנו היא הקנאה/העצב של מישהו אחר. ולכן אני תמיד אומרת לכוווולם אם יש לכם חלום תגשימו אותו. אל תתנו לו לברוח מכם כי הזמן עף ושלא תגיעו לגיל שתגידו אוףףףף לא עשיתי את זה ואת זה והכל נשאר אך ורק בגדר פנטזיה. תעשו...תגשימו...כי הכל אפשרי!הכל!

archer girl

New member
האאהההאאא../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

*מתפגרת* מה לא הייתי עושה כדי להיות במקומך. האאאאאאאאאאאאא ;[[[[

Bad Medicine

New member
וואי:)

שוב בפעם המי-יודע-כמה, כיף לך!! חח:) תמיד מדהים אותי הסיפור הזה כל פעם מחדש..חחח:) וד"א, בתמונה שם ישר זיהיתי אותך ואת סיגי:)

inbal287

New member
יווו התחלתי לבכות רק מלקרוא את זה!

בטח היה מדהים להיות שם, אני כ"כ שמחה בשבילך שהגשמת ככה את החלום שלך
. וואי, וג'ון פשוט מותק אמיתי, איזה בן אדם טוב... פשוט יאמי
[ולכל השאר לא חסר גם], כ"כ יפה מצידו שהוא מתייחס ככה למעריצים. הנה, כאלה אמנים אני אוהבת, שמעריכים את האנשים שהביאו אותם למעמד הזה, שאוהבים את המעריצים שלה בחזרה. בונג'
!

shelly bongiovi

New member
זה כ"כ נכוןןן

הם ממש מעריכים ומחזירים אהבה בחזרה. ולמשל דייוויד כזהההה חמודדדד מהרגע שהוא שמע שאנחנו מישראל הוא כל הזמן גם התייחס אלינו וחייך לנו ושאל אותנו כמה אנחנו באנו מישראל והוא ממש התלהב.. הם ממש יודעים להחזיר אהבה.. וזה כיףףף כי את באה מכל כך רחוק ומצפה לדברים מסויימים ומפחדת להתאכזב ולא הם לא מאכזבים(רוב הזמן). הטור האחרון היה לי מאוד קשה ריגשית(גם פיזית אבל עזבו את זה) כי פגשתי אותם מכ"כ קרוב והזמן עף לו וטס לו יותר מידי מהר ולא הספקתי להגיד את מה שאני רוצה.והם תמיד מיהרו ותמיד היה משהו שהפריע אבל עדיין הם לא איכזבו אותי. אני היחידה שאיכזבתי את עצמי. אבל אמרתי שלא אדבר על הטור האחרון. אני לא מוכנה לזה נפשית עדיין... זהו... בקיצר הלוואי וניקלבאק יבואו לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ חחחחחחחחחחח

למעלה