סוג של דיון

inbal287

New member
סוג של דיון../images/Emo124.gif

האם יש לכם הופעה ספציפית אהובה של בונג'? אתם מוזמנים להביא קישור מיוטיוב, ולספר למה... יאללה, זה באמת מעניין
.

neurotica

New member
שאלה די פשוטה

ההופעה של בון ג'ובי שאני הכי אוהבת זו ההופעה שזכיתי (הא, תרתי משמע) להיות בה. Hyde Park, London. 28/6/2003 (Bounce Tour) ובדיוק לא מזמן מצאתי דיסק שעליו צרבתי לפני הפירמוט את התיקיה עם כל מה שהצלחתי לאסוף על ההופעה הזו - סטליסט, ציטוטים של דברים שג'ון אמר במהלך ההופעה, תמונות, קטעי וידאו. היופי בהופעה הזו (חוץ מהעובדה שזו ההופעה הראשונה בחיי) היא שהיא נמשכה 3שעות. מסתבר שבאנגליה של שעת עוצר של רעש, וההופעה המשיכה מעבר לשעה זו. מישהו אפילו הכין דיסק (משולש!!) עם המוזיקה מההופעה ועל העטיפה של הדיסק כתב משהו שג'ון אמר בנוגע לשבירת העוצר. אני אצרף את הקאבר. ההופעה היתה מדהימה, הלהקה אנרגטית והמוזיקה פשוט מעל ומעבר. התמונות שאני צילמתי יצאו ממש לא משהו (למרות שיש איזה 3 טובות). טיפ
כשאתם בהופעה, אל תצלמו *בכלל* כשהלהקה רק עולה לבמה, כי כל מה שיופיע בתמונות אח"כ זה ידיים של המעריצים שלפניכם. תנו לקהל 2-3 שירים להרגע ואז תתחילו לצלם. ותשמרו תמיד 2 פריימים לסוף, כשהלהקה takes it's bow (או איך שאומרים את זה בעברית).

neurotica

New member
ציטוטים מההופעה

"There must be something crazy going on in the stars tonite, its not even raining in London on a Bon Joi day!" (ג'ון ציין שכל פעם שהם מופיעים בלונדון יורד גשם, והפעם היה יום נעים למדי. אפילו הייתי בגופיה.) "This has gotta be better than getting muddy and Glastonbury" (I got the Girl) "You ready girls? Lets go!" (בשיר הזה ג'ון וריצ'י העלו לבמה את הבנות שלהם. ורק באותו רגע הבנתי שהשיר הזה בעצם על הילדות שלהם
) "I gotta know, are you guys still out there? 'cos I ain't done yet!" "hold on a second, I gotta take time out to catch my breath...I gotta introduce the band to you" כשהוא הציג את הלהקה הוא אמר משהו על זה טיקו הוא קראנצ'י פינאט באטר. after he thanked the band... "Next, no, not you, the guys who put this up for me everyday and tear it down for me every night, my road crew who are finally going home to the USA to kiss their babies, to see their ladies, to drive their cars and to pay their wives bills!!" (Looking round at all the signs eg. "we will miss you") "wow,thats determination....Fuck it lets play!" (after, what the 3rd bow?!) "anyone of you out there got enough money to bail me outta jail tonite?"
"Thanks for contributing to making dreams come true"

neurotica

New member
setlist

Bounce You Give Love A Bad Name Runaway Everyday Livin' On A Prayer Undivided Keep the Faith Wanted Dead Or Alive The Distance It's My Life Lay Your Hands On Me Misunderstood Someday I'll Be Saturday Night Just Older I'll Be There For You (Richie on lead vocals) In These Arms Born To Be My Baby I'll Sleep When I'm Dead (Rockin' All Over the World) Raise Your Hands Encore 1: I Got The Girl Blood On Blood Lola (The Kinks cover with Ray Davies) Bad Medicine (Shout) Encore 2: These Days Captain Crash & the Beauty Queen From Mars Twist & Shout Encore 3: Never Say Goodbye​
אתם חייבים להודות של NSG זו דרך מעולה לסיים הופעה. מצורף: העטיפה האחורית של הדיסק המשולש, מקווה שזה תואם לפלייליסט הנ"ל.

shelly bongiovi

New member
היי גם אני הייתי שם בהייד פארק

(ובעוד כמה הופעות באותו TOUR) היה מ ד ה י ם... זה מצחיק כי הרבה ישראלים היו בהייד פארק ואני לא ראיתי אפילו אחד... איפה היית ב FC או GA? אני הייתי שורה שניה וראשונה(אחרי זמן קצר) בFC, בין ריצ'י וג'ון...

neurotica

New member
הייתי בGolden משהו..

בצד ימין כזה. לא הייתי בFC כי אין לי כסף לדברים כאלה. :/ מעניין שכל בנאדם שאני שומעת שהוא היה בהופעה, היה בשורה ראשונה. בקשר לישראלים, כמה שורות מאחורי עמדה בחורה מישראל והחזיקה שלט של I came all the way from Israel. ^^

shelly bongiovi

New member
הישראלים הם עם מנצח ולכן

תיראי את רובנו בשורה הראשונה. בטור הזה (HAND)היינו 5 ישראלים בשורה הראשונה בכל ההופעות... פעם הבאה תבואי איתי ויובטח לך מקום

neurotica

New member
הלוואי ויכלתי להגיע בעוד הופעות

אבל אין לי כסף לזה.
אף פעם לא היה, וגם לא יהיה, רוב הסיכויים. אבל קיבלתי את ההופעה האחת שלי, בינתיים זה מספיק טוב לי.

shelly bongiovi

New member
אחלה ../images/Emo13.gif

|תגידי תודה כי יש אנשים שהיו מתחלפים איתך בשניה. פעם אחת זה יותר טוב מכלום...זה בעצם פי מיליארד יותר טוב מכלום4U|

neurotica

New member
בעיקר כשהפעם האחת היא בפוקס מטורף

ואל תדאגי, אמרתי תודה.

T w e n t y 4

New member
ההופעה באיצטדיון הענק

בNJ! של ONE WILD NIGHT! הופעה מעולהההההה!! וכמובן גם וומבלי 95. אחחח..

inbal287

New member
וואו... כ"כ כיף לכם שהייתם שם!

הלוואי עליי... יש לכם תמונות וכאלה?

shelly bongiovi

New member
כן בטח.

יש תמונות. של באונס טור זה תמונות פילים רגילות (לא דיגיטלית) אז אין לי דרך להראות לך חוץ מאחת שלא אני צילמתי אבל אני שם בשורה השניה עם הבלון האדום (זה בהתחלה עוד לפני שעברתי קדימה חחח) ושל הטור האחרון יש לי איזה 2000 תמונות שאני רק מחפשת מישהו שיודע לעשות חתימות בתמונות ואז אני יעלה אותן. אז הנה התמונה מהייד פארק...בעלי זה זה שלידי(שלומי).

shelly bongiovi

New member
הנה הם (טעיתי):

http://img204.imageshack.us/img204/3637/picture178pp7.jpg http://img182.imageshack.us/img182/139/picture154editedediteddh7.jpg http://img219.imageshack.us/img219/2528/picture116editededitedfq5.jpg וכמה של הלהקה עצמה.... http://img204.imageshack.us/img204/8281/dscf0152kt6.jpg http://img89.imageshack.us/img89/2779/dscf0170gz7.jpg http://img226.imageshack.us/img226/504/dscf0175rh3.jpg http://img89.imageshack.us/img89/3133/dscf0202vt6.jpg http://img226.imageshack.us/img226/1047/dscf0225ob7.jpg

shelly bongiovi

New member
דרך אגב מאיה...

את NEVER SAY GOODBYE שהיה בהייד פארק הם שרו בשביל ישראל(בגללי)... אז את יכולה להתגאות.. זה סיפור ארוך אז אני אספר לך פעם אחרת. XXX שלי

inbal287

New member
אולי תספרי לכולנו? נשמח לשמוע../images/Emo9.gif

ותודה על התמונות
. אני כ"כ מקנאה בך... הייתי מתה להיות שם גם.

shelly bongiovi

New member
אוקיי בגלל שהשארתי אתכם במתח

אני אספר לכם את הסיפור על הטור של באונס. בטור של באונס הייתי ב3 הופעות, סקוטלנד, מנצ'סטר והייד פארק ההופעה האחרונה. בסקוטלנד היה מדהיםםםםם היינו בשורה הראשונה(הייתי עם חברה) השעה 20:30 ואחרי שיואי, דייב וטיקו עלו לבמה עלה ריצ'י(כאן כבר הפסקתי לנשום) אני צעקת לחברה שלי (שאוהבת את ריצ'י)"הנה ריצ'י שלך, הנה ריצ'י שלך" ואני כולי מתרגשת בשבילה ובשבילי ואז היא אומרת לי "שלי ג'ון" ואני מסתובבת הסתכלתי על הבמה והלב שלי נעצר לחלוטין...ואז התחלתי לבכות ולבכות ולצעוק" OMG ג'ון איי לוב יו ג'ון איי לוב יווו" וצעקתי ובכיתי וההופעה מתחילה ואני עוד צועקת "אמא תעזרי לי... ג'ון OMG ג'וןןןןן" ואני מסתכלת על ריצ'י מחייכת ואז שוב מסתכלת על ג'ון ובוכה ובוכה ובוכה ובשיר השני( BAD NAME אם אני לא טועה) ג'ון הסתכל עליי ועשה לי פרצוף של אל תבכי כזה ואז עוד יותר בכיתיי... פשוט לא האמנתי שאני עומדת כ"כ קרוב לבן אדם שאני כ"כ אוהבת וחיכיתי לזה 13 שנה. ואז לאט לאט הפסקתי לבכות ונכנסתי להופעה ומידי פעם שוב התפרצתי בבכי וג'ון הסתכל עליי כל הזמן וכל פעם שהסתכל צעקתי לו "ג'ון איי לוב יו" והוא חייךךךךךך(חיוך ממיס) או הנהן עם הראש ואז אחרי איזה שיר היה שקט שקט וצעקתי לו שוב "ג'ון איי לוב יו" ושלחתי לו נשיקה באויר וחייכתי והוא ירד על הברכיים עם המקרופון ואמר לי "the same for you baby...thank u" ואני וחברה שלי הסתכלנו אחת על השניה והתלהבנו... והתחבקנו מאושר... זה היה הדבר הכי מדהים ביקום... ואחרי זה כל ההופעה הוא ממש התייחס אליי שלא רציתי שזה יגמר לעולםםםםםם....הייתה הופעה מדהימה מתחילתה ועד סופה. מנצ'סטר- ההופעה במנצ'סטר גם הייתה מדהימה.. גם היינו שורה ראשונה כמובן. אבל הייתי קצת מבואסת כי הרגשתי רע שכל הטוב והאושר האלו הולכים להגמר עוד מעט. עוד הופעה אחת בהייד פארק והכל נגמר.. ג'ון היה פשוט מדהים והתייחס וריצ'י חייך וקרץ לנו המון.במיוחד לחברה שלי שהבינה שכדי שהוא יתייחס היא צריכה לדבר אליו כמו שאני מדברת לג'ון כי הם שומעים הכללללל. וכך היה באמת. הרגשנו בענניםםם.וגם להופעה הזו חבר שלי (בזמנו. היום בעלי) הצטרף לטור. והשיא הייד פארק...הייד פארק הייתה ההופעה הכי מדהימה... ג'ון כרגיל התייחס המון וחייך ועשה פרצופים ...חמודדדד... ואני החזקתי באנר שרשמתי עליו בתרגום:" בקשה מישראל: never say goodbye אוהבת שלי" הם לא שרו את השיר ונורא התאכזבתי אז באמצע ההופעה(לקראת הסוף) זרקתי את הבאנר בעצבים על הריצפה וג'ון הסתכל עליי והיה בהלם ועשה לי פרצוף כזה מצחיק. ואז ההופעה נגמרה והם אמרו להתראות ואני פרצתי בבכי וצעקתי לו "דונט גוווו פליז דונט גוווו ג'וןןןןןןןןןןןןן" ובכיתי ובכיתי והוא הסתכל עליי ועשה לי פרצוף של כלבלב עצוב ומתוק ועם הידיים כזה כאילו אמר " מה אני יעשה?!" ואז הם יצאו מהבמה ואני בוכה ובוכה ואז ג'ון חוזר עם כיסא, מתיישב עליו (או משהו כזה)ואומר שהחלום שלו זה להיות ולהופיע בישראל וביוון ואז הוא מסתכל עליי פתח את שתי העיניים הכחולות המהממות שלו ומהנהן ומחייך אליי (כאילו אמר לי עכשיו תיראי...) ואני מסתכלת עליו בהלם ואומרת לו what??? ו ואז התחיל לשיר אתתתתתתתתת never say goodbye. וכמובן ששוב פרצתי בבכי וצעקתי לו תודה תודה תודהההההההה והוא חייךךך... וזה היה השיר האחרוןןןן לטור של באונס שלייי. היה מדהיםםםם וגם הטור האחרון שבו הייתי ב5 הופעות היה מדהים.. עדיין לא סיימתי לעכל את הטור האחרון אז אני עדיין לא מדברת עליו ממש.. זה גורם לי לבכות. יהיה בסדר. אז על זה אספר בהזדמנות, אחרי שאעכל ואפנים את כל מה שהלך שם. זהו... מאחלת לכולם פה שתגשימו את כל החלומות הכי נשגבים שלכם כי להגשים חלום זה הדבר הכי מדהים שיכול להיות. XXX שלי

למעלה