אוקיי בגלל שהשארתי אתכם במתח
אני אספר לכם את הסיפור על הטור של באונס. בטור של באונס הייתי ב3 הופעות, סקוטלנד, מנצ'סטר והייד פארק ההופעה האחרונה. בסקוטלנד היה מדהיםםםםם היינו בשורה הראשונה(הייתי עם חברה) השעה 20:30 ואחרי שיואי, דייב וטיקו עלו לבמה עלה ריצ'י(כאן כבר הפסקתי לנשום) אני צעקת לחברה שלי (שאוהבת את ריצ'י)"הנה ריצ'י שלך, הנה ריצ'י שלך" ואני כולי מתרגשת בשבילה ובשבילי ואז היא אומרת לי "שלי ג'ון" ואני מסתובבת הסתכלתי על הבמה והלב שלי נעצר לחלוטין...ואז התחלתי לבכות ולבכות ולצעוק" OMG ג'ון איי לוב יו ג'ון איי לוב יווו" וצעקתי ובכיתי וההופעה מתחילה ואני עוד צועקת "אמא תעזרי לי... ג'ון OMG ג'וןןןןן" ואני מסתכלת על ריצ'י מחייכת ואז שוב מסתכלת על ג'ון ובוכה ובוכה ובוכה ובשיר השני( BAD NAME אם אני לא טועה) ג'ון הסתכל עליי ועשה לי פרצוף של אל תבכי כזה ואז עוד יותר בכיתיי... פשוט לא האמנתי שאני עומדת כ"כ קרוב לבן אדם שאני כ"כ אוהבת וחיכיתי לזה 13 שנה. ואז לאט לאט הפסקתי לבכות ונכנסתי להופעה ומידי פעם שוב התפרצתי בבכי וג'ון הסתכל עליי כל הזמן וכל פעם שהסתכל צעקתי לו "ג'ון איי לוב יו" והוא חייךךךךךך(חיוך ממיס) או הנהן עם הראש ואז אחרי איזה שיר היה שקט שקט וצעקתי לו שוב "ג'ון איי לוב יו" ושלחתי לו נשיקה באויר וחייכתי והוא ירד על הברכיים עם המקרופון ואמר לי "the same for you baby...thank u" ואני וחברה שלי הסתכלנו אחת על השניה והתלהבנו... והתחבקנו מאושר... זה היה הדבר הכי מדהים ביקום... ואחרי זה כל ההופעה הוא ממש התייחס אליי שלא רציתי שזה יגמר לעולםםםםםם....הייתה הופעה מדהימה מתחילתה ועד סופה. מנצ'סטר- ההופעה במנצ'סטר גם הייתה מדהימה.. גם היינו שורה ראשונה כמובן. אבל הייתי קצת מבואסת כי הרגשתי רע שכל הטוב והאושר האלו הולכים להגמר עוד מעט. עוד הופעה אחת בהייד פארק והכל נגמר.. ג'ון היה פשוט מדהים והתייחס וריצ'י חייך וקרץ לנו המון.במיוחד לחברה שלי שהבינה שכדי שהוא יתייחס היא צריכה לדבר אליו כמו שאני מדברת לג'ון כי הם שומעים הכללללל. וכך היה באמת. הרגשנו בענניםםם.וגם להופעה הזו חבר שלי (בזמנו. היום בעלי) הצטרף לטור. והשיא הייד פארק...הייד פארק הייתה ההופעה הכי מדהימה... ג'ון כרגיל התייחס המון וחייך ועשה פרצופים ...חמודדדד... ואני החזקתי באנר שרשמתי עליו בתרגום:" בקשה מישראל: never say goodbye אוהבת שלי" הם לא שרו את השיר ונורא התאכזבתי אז באמצע ההופעה(לקראת הסוף) זרקתי את הבאנר בעצבים על הריצפה וג'ון הסתכל עליי והיה בהלם ועשה לי פרצוף כזה מצחיק. ואז ההופעה נגמרה והם אמרו להתראות ואני פרצתי בבכי וצעקתי לו "דונט גוווו פליז דונט גוווו ג'וןןןןןןןןןןןןן" ובכיתי ובכיתי והוא הסתכל עליי ועשה לי פרצוף של כלבלב עצוב ומתוק ועם הידיים כזה כאילו אמר " מה אני יעשה?!" ואז הם יצאו מהבמה ואני בוכה ובוכה ואז ג'ון חוזר עם כיסא, מתיישב עליו (או משהו כזה)ואומר שהחלום שלו זה להיות ולהופיע בישראל וביוון ואז הוא מסתכל עליי פתח את שתי העיניים הכחולות המהממות שלו ומהנהן ומחייך אליי (כאילו אמר לי עכשיו תיראי...) ואני מסתכלת עליו בהלם ואומרת לו what??? ו ואז התחיל לשיר אתתתתתתתתת never say goodbye. וכמובן ששוב פרצתי בבכי וצעקתי לו תודה תודה תודהההההההה והוא חייךךך... וזה היה השיר האחרוןןןן לטור של באונס שלייי. היה מדהיםםםם וגם הטור האחרון שבו הייתי ב5 הופעות היה מדהים.. עדיין לא סיימתי לעכל את הטור האחרון אז אני עדיין לא מדברת עליו ממש.. זה גורם לי לבכות. יהיה בסדר. אז על זה אספר בהזדמנות, אחרי שאעכל ואפנים את כל מה שהלך שם. זהו... מאחלת לכולם פה שתגשימו את כל החלומות הכי נשגבים שלכם כי להגשים חלום זה הדבר הכי מדהים שיכול להיות. XXX שלי