סוג של אשה

Sefy

New member
../images/Emo12.gif ? Execus'em'oha

I Never cheated, and never will cheat, cause I know how it feels to be on the side that got cheated on

Sefy

New member
...We make our own destiny

And i've decided mine won't include cheating, cause i've felt the pain and the heart break when my fiance cheated on me, and I don't wish for that to any person... I May not know what life will bring in my way, but I know what my own decisions will be in it. If I can resist accepting sex in my over 2yrs absense of it, while having plenty of opportunities to get it, then I can most defenetly keep faith and honour with the girl i'll love.​

עונש ביגי?????????????

ההפסד כולו שלךך
אתה עדיין חייב לי מתנת יום הולדת ביגי יקירי ועל זה אתה תשלם ביוקרר

ביגבן

New member
מלאכית יפיפיה שלי

אני מחכה לנסיעה הבאה שלי להביא לך משהו משהו אותי בעטיפת צלופן ועוד כמה גוד'יס

ביגיי ביגי מתוק שליייייי

עד שתסע שוב אני שוב אחגוג ייום הולדת ואז תהייה חייב לי 2 מתנות

ביגבן

New member
ANGELINA

התבשרתי שאני נוסע ביום ראשון באסה דווקא חיכיתי לסקאדים

מהההההההההההההההההההה

מהההההההההההה חכה חכה אתה הולך לקבל מסר עצבני ממני עכשיו יקירי

בן אדם1

New member
ספי הוא יותר אדוק מהאפיפיור.

גם עלי הוא ירד כהוגן כשסיפרתי שיש לי "חברה".זה היה בפורום "סקס". אני חושב שהוא מל"ו הצדיקים.

Sefy

New member
..Maybe, but I doubt it, but unlike

YOU, i've got self respect, and a heck of alot more respect to the people i'm with, you always try to find justifications to what you do cause you KNOW how bad you are behaving towards your WIFE! You are nothing more then a low life cheater who is PROUD of what he is doing, and tries to excuse it by saying "when you are my age...." Well sorry to BLOW your bubble, I know people older then you that did not cheat once in their life.​

בן אדם1

New member
אתה אומר שאתה מכיר גברים בוגרים

ממני שמעולם לא בגדו בנשותיהם.אולי הם כן עשו זאת ולא סיפרו לך או למישהו אחר.לא כל אחד עושה את הטעות שאני עשיתי וסיפרתי זאת בפורום. להזכירך הסטיסטיקה אומרת ש-50% מהנשים והגברים בוגדים בבת\בן זוגן דחילק:תתחיל לכתוב בעברית,אני שובר את בשיניים עד שאני מבין אותך.

*g99

New member
או קיי..

אני חושבת שגבר (מתייחס גם לאישה) שבוגד בבת זוגתו,לא רק שלא מכבד אותה,הוא קודם כל לא מכבד את עצמו. ומה יותר גרוע מאי כבוד עצמי? אם בן זוגי אינו מספק אותי,אני אשוחח איתו ואנסה להבין מה קרה,מה הבעיה. גם אם אני כבר לא אוהבת אותו,אני אשוחח איתו ואפרד ממנו. אבל לבגוד? במי אני בוגדת אם לא בעצמי? כ"כ קל לברוח ולהתנער מאחריות וללכת לבגוד..להנות עם אחר/ת ולחזור למי שמחכה בבית ולהעמיד פנים כאילו לא קרה כלום..והאם זה בוגר? לדעתי זה מראה על חוסר בגרות,חוסר כבוד עצמי ואפילו ילדותיות. אז אולי ספי כמו האפיפיור,אבל לפחות הוא כן לעצמו ולסובבים אותו.. כזה אדם אני מכבדת,אדם אמיתי בלי מסכות של אגו.

בן אדם1

New member
אין כאן שום קשר לכבוד עצמי.

אחד שבוגד לא פוגע באישתו כל עוד היא לא יודעת מזה.בפעם המי יודע כמה אני רוצה להזכיר לך ולבאי הפורום שהסטיסטיקה מדברת על 50% מהנשים והגברים בוגדים.ויש אלף ואחת סיבות לכך. אצלי למשל זה סיבת הגיוון.בגילי אני מרגיש שאני חייב את זה.עשיתי טעות נוראה שסיפרתי על כך בפורום.

Sefy

New member
תפסיק לחיות ע"פ סטטיסטיקות!

אז אם תקרא שכל החברים שלך רצחו את אישתם, אז גם אתה תרצח ? אתה עד כדי כך טמבל ? גיוון ? זו הסיבה החדשה שלך לבגידה ? כל פעם יש לך משהו אחר! אין איזו סטטיסטיקה שאומרת שלמבוגרים יש ניסיון חיים וכבוד עצמי שאתה יכול ללכת לפי ? בגילי אני מרגיש שאני חייב את זה עוד פעם מנסה להצדיק את הבגידות שלך ? לא גרמת מספיק נזק לאשתך ? לפחות תודה בזה שאתה מתנהג מגעיל! שיהיה לך לפחות את הכבוד העצמי להודות בזה ולהפסיק עם חיפוש הסטטיסטיקות כדי להצדיק את עצמך

בן אדם1

New member
או.קי בוא נעזוב סטיסטיקות.

הרם ראשך והבט מה הולך סביבך על תחיה בתוך בועה אטומה שלא רואים ולא שומעים דרכה דבר. איך גרמתי נזק לאישתי אם היא לא יוגעת כלום

למעלה