סוג של אשה

*g99

New member
שים ../images/Emo23.gif

..."ששרה לעצמה בלב: :אל תדאג אני חושבת עליך, אבל שוכבת עם כולם." היא שרה בלב..משמע הוא לא שומע..אם הוא לא שומע,הוא לא יודע.. בכל מקרה אם היא שוכבת עם אחרים ללא ידיעת בן הזוג משהוא במערכת היחסים לא מריח טוה..

בן אדם1

New member
קראתי שוב את ההודעה שלך.....

ואין שם שום רמז שהיא מסתירה זאת מבעלה.

בן אדם1

New member
איזה דוגמא מגוחכת אתה מביא.....

בקשר למחלות-את עופרה חזה
אם נזהרים לא נדבקים בשום מחלה הגיד לי אתה עומד עם שני רגליך על הקרקע

Sefy

New member
Unlike you, i'm not ridicules

Ofra lied to the world, everyone respected her, but because she lied she endangered the doctors that were treating her, because she had HIV (aids for an idiot like you) and she could have infected her doctors, and that's when MOST people lost their respect for her!​

לא יודעת למה יש צורך

בהתנצחות כזו.. בהטחת מלים כאלה באמת. אני מכירה זוגות שנשואים שנים ולא בגדו אבל הם ממש שונאים זה את זה. כל אחד כועס על השני ש"גזל" את חייו. אני גם מכירה זוגות שחיים באושר הרבה שנים ללא בגידה, אני מכירה גם זוגות שאחד מהם התפתה ובגד, והם שיקמו את הקשר. מה שאני מנסה לומר, זה שאף אחד לא יכול לשפוט אף אחד אחר!!! ספי, עם כל הכבוד, למרות שאתה חושב שאתה נחוש בדעתך, אתה לעולם לא יכול לדעת לאן החיים יגלגלו אותך, ובן-אדם 1 - לבגוד באופן קבוע בבת זוגך זה פתרון גרוע - אם כל כך רע לך, למה אתה נשאר איתה? בקיצור, אני חושבת שאין מקום לשפה כזו, להתנצחויות כאלה, להעלבות כאלה .. כל אחד בוחר את דרכו ואת מעשיו, ואדם למרות עקרונותיו, יכול גם למעוד.

Sefy

New member
...We make our choices in life

I Always do what I believe in, and in life we always have choices and nothing is forced on us, especialy when it comes to self respect or of the respect we give others. I Don't know where life will take me, but I know what my choices will be in it, and that is no lying, and if I feel so bad with my girl, we will talk about it, and if we can't work it out, we will break up. Cause I got respect, and I expect to get the same back, and if I don't get respect, I don't give it. But I will not lie or betray a respect.​

בן אדם1

New member
אני לא בטוח שעופרה היית זו....

שהסתירה את מחלתה מפני הרופאים.אני חושב שזה היה בלחץ המשפחה שהתביישה שהיא חלתה במחלה שכזו. דחילק,תתחיל לכתוב בעברית

Sefy

New member
אתה לא קורא, אתה מתרגם עקום

שומע רק מה שאתה רוצה, ועושה הכל כדי להראות כמה אתה מגעיל, ואני לא היחיד שחושב כך, רואים את התגובות של כמעט כל אחד בכל פורום שאתה נמצא בו אתה מצליח להגעיל ללא יוצא דופן

בן אדם1

New member
קראתי לך לרדת מהנושא הזה ....

ואתה ממשיך.אני אומר לך שוב:הויכוח ביננו מיותר כי לא נגיע לעמק השווה אז אין טעם למלא את דפי הפורום בנושא שהוא פרטי לחלוטין.

בן אדם1

New member
כל זמן שבעלה לא יודע אל כך.....

היא לא פוגעת בו.אולי יש לה סיבות לעשות זאת: 1.בעלה לא מספק אותה מספיק. 2.חיי הזוגיות שלהם לא טובים. 3.בעלה בוגד בה והיא מחזירה לו. מאין לך הבטחון שהדבר יתגלה מוקדם או מאוחר
גם לי אמרת אותו דבר.אם נזהרים אז לא נתפסים

רגע רגע רודה דבש

אני ממש לא מסכימה איתך........... אם זו היתה אישתך אתה לא היית מדבר כך........... בגידה נובעת מהמון סיבות 1.חוסר סיפוק, 2.הגשמת פנטזיות , 3.שובבות ייתר פה לא מצויין מה הסיבה..... אם נלך סיבה סיבה אז תבין לבד. 1.אם יש חוסר סיפוק,צריך לדבר עם הבעל על זה לא?! יש דברים שאפשר לפתור,ואם אי אפשר אז נפרדים, החוכמה היא לא לעשות דברים מאחורי הגב כי אז זו בגידה ולמה יש טבעת? למה לא להגיד לבעל ולהיות אמיתית, היא שקרנית לעצמה קודם ולבעלה ולמשפחתה. 2.הגשמה של פנטזיות אפשר תמדי לעשות עם הבן זוג שיידע אולי הבעל יפתיע ויירצה להגשים עם האישה משהו. וכמו שאתה יודע,פנזטיות פנטזיות לא כולן צריכות להתגשם מכל מיני סיבות כי הפנזטיות הם לא מציאות בהמון מקרים. 3.שובבות,זה הבעל היה צריך לדעת מראש, ואם אישה לא רגילה להיות רגועה,אז מראש היא לא היתה צריכה להתחתן, או שהבעל יהיה מודעע לזה........... אני לא מסכימה עם האימרה מה שלא יודעים לא כואב, עצם המעשה כואב אני בטוחה שאם בעלה היה עושה זאת היא לא היתה כזו שאננה. מלאכית כחולה

שכחת משהו אחד

והוא שיכול להיות שהאישה עדיין מאד אוהבת את בעלה, אך מה לעשות ויכול להיות ואחת משלושת הסיבות או כולן תהיינה נכונות לגביה. מה אז? בגלל חוסר סיפוק מיני ו/או שובבות ו/או פנטזיות לא ממומשות עליה לנתק קשר עם הבנאדם שאהוב עליה? למה לא לשלב בין שתי העולמות??? ודרך אגב, את צודקת, לעיתים את צודקת, עצם המעשה כואב, לעיתים, למי שעושה אותו - אך אם הברירה היא בין כאב רגעי לבין הנאות - אני בטוח שלא מעט היו בוחרים בכאב רגעי. אנו חיים בעולם של קונפליקטים ולא הכל שחור או לבן. ואפרופו העקיצה האישית, אם היה מדובר באשתי - מצד אחד יכול להיות שהייתי עצוב על זה שאני לא מספק את כל צרכיה ומנסה לתקן את המעוות, אולם הייתי שמח שהיא מצאה את הדרכים לעשות זאת - ודאגה שלא אפגע. אל תדין אדם עד שתגיע למקומו

לפי מה שכתבת

זה נראה דבר שמקובל על בני הזוג ואם זה כך אז שיהנו אם זו בגידה אז חבל בעניי זה לא מקובל

מאוד מסכימה עם האמרה

אל תדון אדם עד שתגיע למקומו. גם ביחס ל"בוגד" וגם ביחס ל"נבגד".

למעלה