סוג של אשה

Sefy

New member
אני לא זה שחי בבועה, זה אתה!

איך אתה פוגע בה ? אתה פוגע בכבוד, באמון שהיא נותנת בך! שאתה שוכב עם מישהי אחרת ואז אומר לה שאתה אוהב אותה! איך שאנשים מסתכלים עליה בצער כשהם יודעים איך בעלה מתנהג! אתה באמת חושב שהיא לא תגלה ?? זה לא כאילו אתה מתאמץ להסתיר אתה עושה מאמץ לגלות לכולם! ואפילו לא מבין מה עשית כל כך רע!!! ואתה עוד מחפש תירוצים כדי שתוכל להרגיש טוב עם עצמך! קודם זה סקרים אחר כך זה "כל החברים שלי בוגדים" ואז זה "בגיל שלי" ועכשיו "היא לא יודעת" כל כך קשה לך להודות בעלבון שאתה גורם לך ולכל המשפחה שלך ?? למה ???

*g99

New member
תראה,

אני לא מדברת על סטיסטיקה.סטיסטיקה,אני מדברת כאדם בפרט. אני חושבת שספי ואני הבהרנו את הנקודה שהפגיעה היא בכבוד העצמי שלך ואישתך. בקשר אליך,אני חושבת שאם אתה צריך את זה כ"כ יש דרכים אחרות לפתור את זה. ולמה אתה חושב שעשית טעות שסיפרת לנו על זה? נהפוכו..אם התשובות לא מצאו חן בעניך,אולי זה הזמן לבדיקה אישית שלך?

בן אדם1

New member
אישתי תפגע מאד ברגע שהיא.......

תדע מזה.כל עוד היא איננה יודעת דבר וחצי דבר אין היא פגועה,היא אישה אוהבת ונאהבת. אני חושב שעשיתי טעות כשסיפרתי על חברתי הצעירה מפני שרוב רובם של משתתפי הפורום(גם פורום "סקס"וגם פורום"אינטימיות" ירדו עלי קשות בשעה שאני בטוח שאני לא היחידי שעושה זאת ביחוד אני לא בודד בין אלה שנשואים הרבה זמן.

לא חושבת שלמישהו יש זכות בכלל

"לרדת" על מישהו או לחנך אותו. הפורומים נועדו להחלפת דעות ודיון בכל מיני עניינים. כל אחד מחליט לבד על מעשיו ואחראי למעשיו הוא בלבד. קצת אידאלי מדי לחשוב שלעולם אין לבגוד, שלעולם עדיף לנתק את הקשר ורק לא לבגוד. אבל זה אינו עולם מושלם. לעתים אנחנו נמצאים בקשר לא מספק, אבל כבולים בכל מיני התחייבויות שלא מאפשרות פירוק הקשר, מצד שני, אם בחר מישהו לבגוד, וסיפר על כך - אל לו להאשים את אלה שאינם מסכימים עם מעשיו. זכותם לחשוב שמעשיו אינם מוסריים ו/ או כל דבר אחר. הטענה כאילו "מה שלא יודעים לא פוגע" היא אולי נכונה (אולי) אבל אפשר לקחת דוגמת מצב - מה יקרה אם יוודע הדבר? הפגיעה תהיה גדולה .. אילו ידעה הרעיה על בגידה/מעידה חד פעמית, היתה יכולה להחליט אם לסלוח או לא, במקרה כזה, כשתגלה (ברור שהיא תגלה בסוף, הרי לשקר אין רגליים) שהיא נבגדת זמן רב, בקביעות.. איך היא תרגיש? כל עוד אתה ממשיך לבגוד בה, אתה מוסיף לכאבה העתידי. איני מכירה אותה, ואין לי מושג איך תגיב, היא יכולה אפילו לדעת ולהחליט לטמון ראשן בחול (כמו שעושות נשים כה רבות) אבל על הבוגד לדעת שהפגיעה נעשית, גם אם היא (עדיין) לא יודעת. ושאלה מעניינת - איך היית אתה מגיב אילו גילית שהיא בוגדת בך ?

*g99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה איתך..

בן אדם1

New member
ראשית אני מרוצה מהכותרת:

"לא חושבתשלמישהו ישזכותבכלל..... את שואלת איך אני הייתי מגיב אילי היה נודע לי שאישתי בוגדת בי. התשובה תתמלק לשניים.אבל לפני כן אני רוצה לאודות שאני שוביניסט לא קטן (שאלה של אופי)אז ככה:אם הייתי תופס את אישתי בבגידה ואילו אני הייתי "שה תמים"היתתי משתולל מזעם ו-"היה שמח"אבל המצב של היום לו היה נודע לי שאישתי בגדה\בוגדת לשניה\לרגע הייתי נפגע אבל לאחר מכן הייתי נרגע ומספר לה על מעשה בגידתי שלי,הייתי יושב איתה בנועם ומקבלים החלטה משותפת שלהבא לא נעשה זאת.

*g99

New member
ולמה שאתה לא תחליט זאת מעכשיו?

לא יהיה פשוט יותר בשבילך קודם כל? אם יש על מה לדבר במידה והיא בוגדת גם וסיפרתם זה לזו,אז יש גם על מה לדבר עכשיו לא? אולי תספר לה מה מפריע לך ביחסים שלכם ואחרי שתשקמו את המכרת לא יהיה לך צורך לבגוד..

זה כבר שיקול

פרטי שלו. אין לנו מקום להתערב. ולפחות התשובה שלו היא כנה והוגנת. כל אחד עושה את הבחירות שלו ואף אחד לא שם אף אחד מאיתנו כשופט. מותר לנו לא לאהוב את זה, אבל זכותו לעשות מה שירצה

בן אדם1

New member
תראי,אני לא רוצה לפגוע בה.

הרומן הנוכחי לא ימשך הרבה זמן להערכתי כי מדובר בצעירה נאה שצעירה ממני ב-28 אביבים.היא לבסוף תמצא את דרכה בחיים,תנשא,תוליד ילדים. ההיכרות ביננו החלה אחרי שהיא גמרה מערכת יחסים ארוכה והיא היתה במשבר. אני שימשתי לה מתוקף הידידות(עדיין לא יזיזות)כתומך נפשית והכותל המערבי שלה. למה לפגוע באישתי שהיחסים ביננו כרגע טובים מאד
למה לקלקל את היחסים הטובים כשאני בטוח שהרומן יהיה בקרוב נחלת העבר
כבר עכשו חברתי יוצאת עם מישהו,בינתיים זה לא מפריע לנו להיפגש אבל ברגע שזה יתחיל להיות יותר רציני אני אחזור להיות רק ידיד ואוזן קשבת.

בן אדם1

New member
אני "ברחתי" לפורום הזה עד שירגעו

הרוחות בפורומים השכנים,אז פה "תפס"אותי ספי ואעלה מחדש את הסיפור,והתחיל לרדת עלי קשות.אני חושב שהוא
לאללה. אם הייתי חושב לרגע שזה יעבור מפורום לפורום אוליזה היה מונע ממני לספר על חברתי. אני סיפרתי זאת כי אני הייתי גאה בעצמי שבגילי יש לי חברה(לא רק יזיזה) וזה היה המקום היחידי בו יכולתי לספר את החוויה המרנינה הזאת. אני מקווה שהכל ירגע ואף אחד לא ירמוז לי בעתיד על זה.

*g99

New member
או קיי..

בוא נעשה פה סדר. לגבי מה שקרה בינך לבין ספי: השירשור עם הפגיעות הישירות נמחק כיוון שאני ביקשתי בהודעת המנלת לא לזלזל בכותבים. אני חושבת שירדתם לפסים אישיים מידי,גם אתה וגם ספי. לגבי מה שרשמת על חברתך,ענתה לך "השכנה שלך" ואני מסכימה איתה..כתבת משהו שאתה חווה ורצית לשתף את כולם.אני לא יודעת לאלו תגובת ציפית,לי נראה שציפת לתגובות חיוביות שככל הנראה לא הגיעו.לכל אחד יש זכות להביע דעה..כשם שלך מותר גם לאחרים מותר. מה שקרה בפורום זה סיפור של כותב ושירשור של כותבים שלדעתי התפתח מאוד יפה..נהנתי לקרא את מה שכתבו כולם,אפילו שלא כל התגובות תואמות לשלי.ברגע שהתחיל שירשור שירד לפסים אישיים מחקתי. אין בכוונתי "לעקוץ" אותך בעתיד,ואם אראה ש"יעקצו" אותך על כך,אני אמחוק,כל עוד זה נכתב במטרה לפגוע.

*g99

New member
אם כך,

אולי תחשוב מדוע הגיבו כפי שהגיבו? אולי יש היגיון בתגובתם?

בן אדם1

New member
כן,יש הגיון בתגובתם.אבל זה הגיון...

של צעירות וצעירים(אני בודק תמיד את גיל המגיב)שעדיין אין להם ניסיון חיים,אין להם צורך לבגוד כי הם מוקפים בבני גילם\ן וקופצים ממיטה למיטה.היו שניים בפורום(לא זוכר איזה)שהם בני גילי פחות או יותר והם הבינו אותי ותמכו ביחברתי היא בחורה צעירה והיא הכניסה תוכן לחיי שהיו עד עכשו סטנדרטים ומשעממים.

ביגבן

New member
ספי הוא שלנו ספי לא לבד...

ספי זקוק לזיון דחוף...אני מנסה לארגן אחות רחמניה או אח רךךך
בדרך לזיון הוא קצת צדקן אבל זה בסדר עכשיו כולם ישנאו אותי פה...אז מה שיקפצו לי

Sefy

New member
If I wanted one, I could get it

But i'm not looking for one, so no girl you can bring can get me in bed, so, good luck tyring, it won't work

*g99

New member
להזכיר לך,

..."על אשה נשואה ששרה לעצמה בלב: :אל תדאג אני חושבת עליך, אבל שוכבת עם כולם." זה לקוח ממה שכתבת,וזה רומז על כך שאינה מספרת לבעלה.. אני טועה?

סרן ערן

New member
זהו ש....

את השיר הזה (אביב גפן, דרך אגב) היא לא שרה לעצמה .... היא שרה לו, מבטיחה לו שלמרות הכל הוא היחיד ! אל תדאג אני חושבת עלייך אבל שוכבת עם כולם אל תדאג אני חושבת עלייך אבל שוכבת עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך אל תדאג אני חולמת עלייך ומתעוררת עם כולם אל תדאג אני מתה עלייך ומתעוררת עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך

למעלה