סוג של אשה

tafus30

New member
סוג של אשה

מה תגידו על אשה, אשת איש ,שבשנה נוגעת לפחות 8 פעמים בזין שהוא לא של אהובה... מה תגידו על אשה מהוגנת שעושה שלישיות על אשה צנועה וביישנית שנפגשת עם זרים ומתנה איתם אהבים במכוניות שלהם, בפרקים ציבוריים, בים... על אשה שחוזרת לבעלה עם ריח של זרים על אשה נשואה ששרה לעצמה בלב: :אל תדאג אני חושבת עליך, אבל שוכבת עם כולם. אני מכיר אישה כזו. היא מאוד מעניינת. מה דעתכם?

*g99

New member
אז ככה,

בשבילי הדבר הכי חשוב במערכת יחסים זה אמון. ברגע שאין אמון אין סיכוי שהקשר הזה יחזיק מעמד אצלי,ולא משנה כמה אני אוהבת את בן הזוג,כי ברגע שהוא מפר אמון אני כבר לא יכולה לאהוב אותו. ומפה אני ממשיכה את ספי,אני גם לא מכבדת אדם כזה ושומרת מרחק מאנשים כאלו. ולסיום שאלה לי אלייך, אם היה נודע לך שבת זוגך עושה את המעשים האלו מאחורי גבך,היא עדיין היתה מעניינת?

אל תדין את חברך עד שתגיע למקומו

כנראה שלא סתם היא נוהגת כך, ואם טוב לה עם זה והיא לא פוגעת באף אחד . . אז . . . . מה הטלפון שלה?

Sefy

New member
אתה באמת חושב שהיא לא פוגעת ?

אם היא נשואה, אז היא כבר פוגעת! כי זה יתגלה במוקדם או במאוחר...

Sefy

New member
ככה אולי נדמה לך...

ואיך אתה יודע שאחרי כל האלו מהצד שהיא עושה, היא לא מביאה איתה גם מחלות ומדביקה את בן-זוגה ? והאמת, תמיד מתגלה בסופו של דבר, תראה את הזמרת של ישראל המפורסמת שמתה מאיידס, החביאה החביאה... בסוף סיכנה גם את הרופאים שטיפלו בה...

tafus30

New member
לא אמרתי שהיא מסתירה את זה מבן זוגה

אל תמציאו פרטים שלא נאמרו...

ביגבן

New member
נראה לי

שחסר לה ריגושים וסערות ואני דדוקא בעד.. ביננו לשומרי המוסר והמחוסדים כולנו הרי מתים להגשים פנטזיה שרק מתי מעט מגשימים חשבתי שבעבור זה אנחנו פה.. תקנו אותי אם אני טועה..

Sefy

New member
מצטער לאכזב, אני לא "מת" לבגוד...

אז אני מבקש שאת ההכללות תשאיר במקום אחר, אתה לא יודע מה עובר בראש של כל אחד, ואני בטוח שיש עוד הרבה אחרים שלא רוצים להגשים את כל הפנטזיות שלהם.

Sefy

New member
למה! למה למה למה!!!

שם בעל ארבעה אותיות בלבד, רשום מול העיניים, ועדיין רושמים לי אותו עם אותה הטעות!
אני לא שייך למשפחת הקרציה Levis אני Levy וגם Sefy שניהם עם Y ולא חס וחלילה הטעות כתיב הנוראית עם I, ספי ולא סיפיי

רק בגלל דבר אחד ...

רק בגלל שאתה כל כך רגיש לזה ... שטויות ספי.. מה קרה ? ארבע אותיות זה ארבע אפשרויות לטעות (לפחות)

Sefy

New member
..Cause I like getting respect just

Like I do my best to give respect, and a person's name is important

לא מתווכחת, אתה צודק

אבל אנשים טועים לפעמים, או נלהבים ולא שמים לב לאיות נכון. רק אל תיעלב מזה

Sefy

New member
I know but it happens so many times

I mean, if you think my english name is complicated, you should see the hebrew mistakes I get, and that's just 3 letters!

תתפלא ביגי

מים שקטים חודרים עמוק...... אתה יודע מה אומרים, יש כאלו שלא מדברים ועושים יותר ומי שמדבר לא עושה....

למעלה