לא נעלבתי... הבנתי אותך היטב
ל לוגיין אבלר New member 21/6/06 #24 שלושה אנשים,שלושה הסברים ומבולבל אחד. כששאלתי מה הדרישות מבחינת גוף של אפלוסה נאמר לי שהם דומים מאוד לקווטרים אבל טיפה צרים יותר.אחר כך ניתן לי תיאור שדי סותר את ההסבר הזה והסבר מפורט למה הם לא דומים. תודה על ההסברים,עכשו נשבור את הראש לבד.
שלושה אנשים,שלושה הסברים ומבולבל אחד. כששאלתי מה הדרישות מבחינת גוף של אפלוסה נאמר לי שהם דומים מאוד לקווטרים אבל טיפה צרים יותר.אחר כך ניתן לי תיאור שדי סותר את ההסבר הזה והסבר מפורט למה הם לא דומים. תודה על ההסברים,עכשו נשבור את הראש לבד.
כ כל עולמי סוסים New member 21/6/06 #25 לאפלוסה אין מבנה כמו של הקווטר. למקרה שלא הבנת- אתה יכול לקחת את מאפיינית מבנה הגוף שכתבתי לך ואת מאפייני מבנה הגוף של הקווטר ולהשוות ביניהם.
לאפלוסה אין מבנה כמו של הקווטר. למקרה שלא הבנת- אתה יכול לקחת את מאפיינית מבנה הגוף שכתבתי לך ואת מאפייני מבנה הגוף של הקווטר ולהשוות ביניהם.
ל לוגיין אבלר New member 21/6/06 #27 אוקיי את לא הבנת את זה הבנתי מזמן,רק שבניגוד אליך מישהי(או מישהו) כתב שכן,אני מניח שאת צודקת יותר ממנה/ממנו בתיאור.
אוקיי את לא הבנת את זה הבנתי מזמן,רק שבניגוד אליך מישהי(או מישהו) כתב שכן,אני מניח שאת צודקת יותר ממנה/ממנו בתיאור.
F fliperit New member 20/6/06 #17 אין להם מבנה כמו של קווטר הם אומנם רחבים ומוצקחים, אבל לא בעלי מבנה כמו של קווטרים....
F fliperit New member 18/6/06 #5 אין לי מושג האמת אפפעם לא התעניינתי באפלוסות...אבל אם מרביעים אפלוסה עם סוסה מגזע אחר, הצבע עדיין יכול לעבור לסייח
אין לי מושג האמת אפפעם לא התעניינתי באפלוסות...אבל אם מרביעים אפלוסה עם סוסה מגזע אחר, הצבע עדיין יכול לעבור לסייח