סוגרת את יום ד'

jesie12

New member
סוגרת את יום ד' ../images/Emo21.gif

בוקר: פרוסת לחם קוביות עם מיוקל וטונה במים ונס צהריים: לחמניה מחיטה מלאה עם גבנ"צ אחה"צ: מוס יופלה לימונענע במבה קטנה ונס עם חטיף שוקולד פרה 92

חורף75

New member
נכון, גם אני עם כזה תפריט לא הייתי שורדת

מה שג'סי אוכלת בכל היום, אצלי כבר נאכל עד שעות הצהריים.

jesie12

New member
יופי../images/Emo6.gif

בגללכן רצתי לפתוח מקרר ושלפתי מילקי
לא נורא היום אוותר גם על ארוחת צהריים
סתם סתם

גם אני סוגרת../images/Emo13.gif

מצטערת שנעלמתי לכן ביומיים האחרונים
למרות ה
.מין 48 שעות פסיכיות, אבל בלי חריגות בתזונה
אז- בוקר - קפה שחור נטול חלב מוזלי + 2 כפות גרנולה צהרים - 2 קובות יסמין 1 כוס אורז מרק דלעת
ערביים - חטיף אנרג'י ערב - 2 פרוסות לחם רגיל 2 כפות חומוס קפה + חלב והכי הכי - התחלתי את הבוקר עם 20 בריכות שחייה
[האולימפית, זוכרות?] והיה אחלה.

חורף75

New member
שחיה בבוקר זה נהדר

20 בריכות אולימפיות זה קילומטר שלם. יפה מאוד

jesie12

New member
כן, גם היום ויתרתי

התאבון קצת ברח לי לאחרונה ואני ישנה ממש מוקדם

ליאת 0212

New member
סוגרת גם../images/Emo88.gif

בוקר
סנדויץ' עם גבינה ביניים
2 אפרסקים ו-6 דובדבנים. צהרים
פסטה ברוטב פסטו, סלט. חטיף אנרגיה. ביניים
10 ענבים. סנדויץ' עם גבינה. ערב
סלט, סנדויץ' עם ממרח פסטו ופרוסת גבנ"צ. הערות להיום:
נכון, התלהבתי מהקטע של הפסטו, אבל זה רק כי יצא לי ממרח סוףףףף סופני!!
בד"כ כשאני מבשלת פסטה אני מבשלת את כל החבילה, כך שתמיד צריך רק להוסיף רוטב למנה. הבעיה- אני יכולה לאכול ככה חצי חבילת פסטה לבד
לכן היום מדדתי ובישלתי רק מנה לעצמי ולא את כל החבילה. הידד.
בימים האחרונים אני קצת משתוללת עם ארוחת הלילה. בהתחלה אכלתי משו קטן, ולאט לאט נוסף עוד משו ועוש משו... כמה קל ליפול... בקיצור- היום לא אוכל בערב מאוחר ואוכיח לעצמי שאפשר גם בלי
עשיתי הליכה

כל הכבוד ליאת../images/Emo140.gif

אני הייתי מתעצלת לבשל פסטה רק לעצמי ועוד מנה אישית. בטוח הייתי מוצאת במקרר משהו יותר אטרקטיביומהיר
ממש אחלה.

ליאת 0212

New member
אין לי מושג לגבי נקודות

לגבי המתכון: בעיקרון פסטו זה עלי בזיליקום, צנוברים, שום, מלח, ושמן זית, ואת כל אלה טוחנים במעבד מזון. קל ופשוט. א-ב-ל... הכנתי לפני כמה ימים ממרח, ושכחתי לשים שום. יצא פי 1000 יותר טעים, וגם אפשר להתקרב אלי אח"כ. אז תעשי בלי שום ותטחני לממרח גרגרי. זהו. חוצמיזה, במסעדות בד"כ שמים בזה גם שמנת ופרמזן. ברור שויתרתי על הפרמזן, אבל לגבי השמנת- שימי יוגורט. אני שמתי ממרח בצלחת, ערבבצי עם קצת יוגורמה, חיממתי במיקרו ויצקתי על הפסטה. טעיםםםםם וככה שמים פחות מהממרח השמן הזה. איף עכשיו נהייתי רעבה, והבטחתי לעצמי לא לאכול יותר היום

תודה

אני מכנינה הרבה פעמים פסטו אבל משום מה יש לי הרגשה שזה מאוד משמין. סה"כ הרוב שם זה שומן(שמו זית וצנוברים) את לא מחשבת את זה בניקוד היומי?

חורף75

New member
פסטו קלאסי משמין - אין מה לעשות

אבל לפעמים אפשר - ולקזז בדברים אחרים. אני בכלל בדעה שאין כזה דבר "מאכלים אסורים". לפחות אצלי זו הדרך הבטוחה לשבירה. אצלי מותר הכל, אבל חייבים לדחוס את זה ב-1500 קלוריות יומיות. לפני כמה שנים רזיתי ככה יפה מאוד, וגם שמרתי תקופה ארוכה יחסית, עד שיצאתי לטיול של חודשיים, ואחרי זה נכנסתי להריון ראשון, אז הפסקתי לשמור. אבל כששומרים, זה עובד נהדר.

חורף75

New member
../images/Emo45.gif למנה אישית של פסטה

ככה את בטוח לא אוכלת תוספת מיותרת (גם אני תמיד מכינה פסטה בדיוק לפי מנות - אבל זה בעיקר בגלל בעלי, לפסטה קשה לו לסרב, לא משנה כמה יש)

ג'סי אני חייבת לשאול אותך

לפי איזה דיאטה את אוכלת? כמה נקודות ביום/קלוריות. תמיד נראה לי שאת אוכלת ממש מעט. מצטערת על החיטוט...

jesie12

New member
אוכלת לפי דיאטת "ג'סי../images/Emo3.gif

לא סופרת נקודות או קלוריות אוכלת מה שנראה לי, האמת, אני לא רעבה נראה לי שהקיבה הצטמקה וזו הקיבולת שלה לדוגמא בבוקר, פרוסת לחם קוביות מספיקה לי ואם רק אוסיף מלפפון או עגבניה אני מרגישה מפוצצת רק בימים שלפני מחזור אני "טוחנת"

למעלה