סוגרת את יום ג'

יעל י

New member
אני

בוקר נס קפה עם 1 וופל פשוט. אח"כ 2 כריכים לחם קל,גבינות וירקות. צהרים - 4 נקניקיות 2 כפות גדולות פירה וירקות ערב-5 כפות גדולות פסטה ברוטב שמנת (10%) ביניים: חופן קרקרים,אפרסק,אבטיח.

r122

New member
מנסה לרשום מה אכלתי אתמול

בוקר - יוגורט 0% שני מישמישים [יש לי עץ מישמיש ליד הבית שמשגע אותי מתה על פירות קיץ] צהרים 2 שיפודי אנטריקוט וסלט ירקות שני מישמישים סלטכרוב+כף הגשה פתיתים שורה של שוקולד [חבל..
]

ואני סוגרת בבוקר...../images/Emo42.gif

בלילה אין לי זמן למחשב אז אני אדווח בבוקר כשאגיע לעבודה על יום אתמול. בוקר - שני מעדני תענוג דיאט. צהרים - טבעול, 2 תפוחי אדמה, מלפפון ועגבניה. ערב - 2 פרוסות לחם רגיל, 2 ביצים קשות, סלט ירקות גדול עם קצת שמן זית. בין לבין - כמה כוסות נס קפה עם סוכרזית ומעט חלב (התמכרות גרועה) זהו... התחיל טוב, נקווה שימשיך ככה.

מנסה לשחזר

העייפות גומרת אותי וממש מקשה עלי השבוע מקוה שאני אצליח היום להכנס מוקדם למיטה כדי קצת לאפס את עצמי אז מה היה בוקר - 10 פריכונים + חצי קוטג 3% צהרים - סלט ירקות ללא שמן + חצי טונה בשמן + 100 גרם גבינה בולגרית 3% ארבע- שוקולד 92 שש - כוס ברנפלקס ערב - 2 כפות ברוטב בולונז + 3 כפות אורז + פרוסת לחם חיטה מלאה עם טחינה בייתית + סלט סלק לילה - הייתי בהרצאה עד 23:30 ושם אכלתי 2 עוגיותחמאה צרפתיות של בן עמי + 3 כוסות תה ירוק עם סוכר מוכן מראש (ערבבתי עם מם חמים כדי להוריד את כמות סוכרכי אני לא אוהבת מתוק)

עד לשקילה אכלתי שפוי...

בשקילה ירדתי 1/2 ק"ג (היפ היפ הוריי!!!) ואח"כ? עדיף שלא אזכור... אבל יום שלישי אחה"צ זה תמיד יום החגיגה שלי. מתענגת על כל מיני דברים שלא מרשה לעצמי במהלך השבוע.

יומטוב5

New member
בוקר טוב לכולכם

ואני אתמול כנרה יום שלישי זה יום נפילה בוקר ועבודה רגיל קפה מעדני דאייט ו2 אפרסקים הגעתי הבית ב7.00 בערב אם כאב ראש עעעענק לא רציתי להיות בשרית בכזו שעה לקחתי כוס קפה ועוגיות איזה 5 או 6 שיהיהלכם יום טוב

יום נפילה?? לא אכלת כלום!!!! אם מה שפרטת זה מה שאכלת כל היום, אז יקירתי - ממש לא אכלת כלום, ומאוד יכול להיות שזה מה שגרם לכאב הראש, במיוחד אם גם לא שתית מספיק מים. גם אם 5-6 עוגיות נותנות לך הרגשה של "נפילה", בהתחשב בזה שלא אכלת שום דבר כל היום, אז זה ממש חסר משמעות.

למעלה