סוגרת את יום ג'

jesie12

New member
סוגרת את יום ג' ../images/Emo21.gif

בוקר: פיתה מחיטה מלאה עם טחינה ונס צהריים: 2 שניצל עוף תירס לייט + קערת סלט ענקית וטעמתי איזה 8 צ'יפסים מצ'יפס אפוי שהכנתי לילדים, הילדים אכלו שניצל רגיל ארוחת הצהריים השאירה אותי מפוצצת שאם לא הייתי כותבת זה היה נראה לי המון אוכל, מזל שמדווחת , זה מכניס אותי לפרופורציה....קינחתי במישמיש ביניים: חטיף שקולד 92 ק"ל ערב: 4 פרוסות לחם קל עם טחינה ושוב נס מי יכולה לחשב לי קלוריות ליום הזה?

גם בדרך לסגירת היום. היה סביר בוקר - קערית חלב עם קינמונים עשר - תפוח צהריים - שתי לחמית חיטה מלאה עם טחינה, עוף עם ירקות בתנור, ולקינוח קרטיב אחר כך הגיעה השעה הקשה שבא לי לנשנש בטירוף, אז בחרתי במשהו עם לא פחות קלוריות אבל לפחות בריא, ונשנשתי שקדים טבעיים, אגוזי מלך ומעט צימוקים. מתנחמת בזה שלא התפתיתי לעוגה שיש בבית או לכל יתר השטויות שיש בארון. אחר הצהריים - אגס ועוד תפוח ערב - בתכנון פיתה קלה עם ביצה ובולגרית 5%, ירקות טריים לקינוח - בטח יוגורט או עוד פרי וזהו.

חורף75

New member
אני יכולה לנסות לחשב

פיתה מחיטה מלאה - 250, טחינה - נניח, מרחת כ-30 גרם - 100 נס - איך את שותה - חלב, סוכר? סלט - אני לא מחשיבה קלוריות של ירקות, רק שמן - אם שמת חצי כף - 60. צ'יפס נגיד 100שניצל תירס לייט - 140 קלוריות ל-100 גרם. את יכולה להעריך את הגודל? מישמיש אחד - 20. 4 פרוסות לחם קל - 150. טחינה - נניח 50 גרם - 150. נס - שוב, תלוי בהרכב. זה בערך בלי לראות את המנות.

jesie12

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

נס בכוס גדולה עם מעט חלב וכפית סוכר 8 צ'יפסים אפויים לא מגיעים ל100 ק"ל 2 שניצל תירס עוף מנות רגילות 280? 4 פרוסות לחם קל -150+טחינה 150(בהגזמה כי אני מורחת חצי כפית ) לא שמתי שמן בסלט שום דבר שהיה לי בתתפריט לא כלל שמן הטחינה מספקת לי מנת שומן יומית חטיף שוקולד 90 קלוריות הלכתי לאיבוד

חורף75

New member
טוב - קצת סדר בבלגן

קודם כל מצאתי לך ברשת - שניצל תירס לייט - 98 קלוריות ליחידה. אני מחניחה ש-8 צ'יפס מצטבר לתפוח אדמה קטן - אם כן, זה כ-100 קלוריות. אם זה פחות, תחשבי יחסית לתפו"א קטן (נגיד 8 צ'יפס = 1/2 תפו"א --> 50 קלוריות). טחינה - אני לא ידועת כמה שוקלת חצי כפית - הכי טוב לנסות למדוד, אני בכל זאת אלך על 50 גרם סך הכל. אז נתחיל: פיתה עם טחינה - 350 נס - 30 2 שניצל - 200 8 צ'יפס - 100 מישמיש - 20 שוקולד - 90 4 לחם קל עם טחינה - 300 נס - 30 סך הכל יצא לי 1120

jesie12

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

משקיענית אחת
הייתי כל כך מלאה שהייתי בטוחה שהגעתי ל2000 קלוריות במחשבה שניה, אני שותה המון המון מם וזה כנראה מה שכל כך מילא אותי , תוסיפי לזה סלט גדול והנה בטן מפוצצת
מתוקה

חורף75

New member
בדרך לסגירה

8.00 - קוראסון שקדים + הפוך (500 קלוריות) 10.00 - נס עם חלב (25) 11.00 - חטיף בוטנים 8 גר' + נס (75) 13.00 - פרוסת לחם לבן+סלט ביצים עם גבינה+מלפפון+עגבניה+דיאט קולה (425) 18.00 - פרוסת לחם מלא+ממרח כבד+תה עם כוכר (180) זה משאיר אותי עם 295 קלוריות. אני הולכת לאכול סלט עם צפתית, ובקלוריות שישאר - ענבים.

אור685

New member
סיכום יום שלישי-

חגגתי את הכוכבית הזאת עד הסוף... אכלתי המון,אבל במודע ומתוך כוונה. ממחר-הכל כרגיל. הלאה-לכוכבית הבאה!

ליאת 0212

New member
היום שלי../images/Emo26.gif

בוקר- חטיף בריאות. ביניים- סנדויץ' ופירות. צהריים- אורז מלא אדום וטופו עם ירקות מוקםצים. ביניים- 2 קוביות שוקולד מריר ופרי. ערב "על הדרך"- סנדויץ'. ערב מאוחרת כי הסנדויץ' לא דגדג לי- יוגורט עם גרנולה וחלבה. התעצלתי ללכת היום, אלך מחר

היה לי יום מטורף../images/Emo178.gif

אכלתי בבוקר 4 פריכיות עם חצי גביע גבינה לבנה 1/2%. בצהריים (12:00) - סלט גדול עם רוטב לייט. הפעם הבאה שאכלתי היתה ב 19:20 (פשוט התרוצצתי ממקום למקום) - חטפתי 3 ענבים (בודדים) ורצתי לשומרי משקל. ירדתי קילו
עכשיו אני אוכלת (סוף סוף) - 4 פרוסות לחם קל, עם מעט חומוס לייט וקציצות עוף

גם אני רוצה לנסות...

זו לי הפעם הראשונה, חייבת לציין שיחסית לעצמי אלו כמויות קטנות אבל אתן אל תיבהלו בבקשה. בוקר: אין לי תאבון בבוקר, כוס מים ביניים: חופן גרעינים שחורים (אוי ואבוי) צהריים: טוסט גבינה בולגרית + סלט ירקות ו10 זיתים (פחות או יותר) ביניים: שתי פרוסות לחם עם כף טחינה וכף סלט חצילים. ערב: שתי כנפיים בגריל, תפוחי אדמה אפויים (בערך 2-3 תפו"א) וסלט טבולה. פרוסת לחם עם מעט שוקולד למריחה ועוד קצת טבולה. * עכשיו זה נראה כמו דיאטת השמנה, בימים שלפני ה"דיאטה" היו גם חטיפים, שוקלדים והמון המון פיצוחים. אני עוד מעט יוצאת להליכה של שעה בערך. נכון שזה המון? אוף.

לילית462

New member
בכלל לא המון, ממש בסדר

חוץ מהפרוסה עם השוקולד... והעדר ארוחת הבוקר, אחלה של תפריט בכלל לא המון, וגם לא מעט מידי - מעולה

למעלה