סוגרת את היום, יום א'

מאיוש1982

New member
../images/Emo25.gifאני כאן חיה בועטת ומדווחת.

נס קפה. בוהוריים : 4 פרוסות לחם קל עם גבינות 5% וירקות. ביניים : 2 פרוסות לחם קל עם חומוס ומלפפון. ערב : 2 טבעול לייט עם חומוס +4 פרוסות לחם קל וירקות. קינוח: ארטיק פרילי
לא עשיתי הליכה היום, אומרנם בבוקר הלכתי וחזרתי מטיפת חלב חלב ברגל בערך 30 דקות ביחד וניקיתי את הבית. מחר מקווה לצאת להליכה מסודרת.

סוגרת את היום עם

בוקר: מלפפון ענק עם 3/4 קופסא קוטג' ביניים - חצי שניצל צהריים - חצי שניצל + 2 פרוסות עם 2 כפות מטבוחה + חצי כוס אפונה ירוקה מבושלת מתובלת קלות ביניים - 2 משמשים ערב ואחרון - סלט ירקות + חצי תפוח אדמה מבושל

אור685

New member
והיום שלי עוד לא נגמר

אבל היה בסדר,וגם ארוחת ערב לפי התכנון.

גם סוף סוף סוגרת בוקר - קערת חלב עם קינמונים 11 - תפוח צהריים - 2 קרקרים חיטה מלאה עם סלט חצילים, 3 קציצות בקר מבושלות ואורז קינוח - קרטיב לאורך אחר הצהריים - 2 נקטרינות, 2 עוגיות (מיותר כמובן) ערב - בייגלה רומני עם גבינה 5% וביצה קשה, ירקות, יוגורט נראה לי שזהו להיום. לא נורא, נכון? ../images/Emo13.gif

בסוף סגרתי לפני חצי שעה

וזה השלל להיום - בוקר - קפה+חלב דל X 2 פרוסת לחם רגיל+גבינה משולשת דאייט מעדן דאייט צהריים - כוס וחצי אורז חזה עוף אחה"צ - תפוח עץ ערב /לילה - קפה+חלב דל חטיף אנרג'י 5 שקדים טבעיים מעדן דאייט בכנס היה המון אוכל שנראה היה טעים
לא נגעתי בכלום

חורף75

New member
איך אתן מצליחות לסגור את היום ב-16.30?

אני הייתי מתה מרעב עד השינה. 8.00 - הפוך + כריך עם חמאת בוטנים (מלחם ביתי, טעים-טעים) - 440 10.00- נס - 25 13.00- פירה + 2 קציצות בקר עם עוף (שאריות משבת) + עגבניה + מלפפון - 500 דיאט קולה 15.00- דובדבנים - 70 17.30- רגל קרושה + תה עם סוכר - 70 20.00- מלון - 35 20.30- פריכית עם ממרח תמרים (לא פחות טוב מעוגה) + תה - 100 22.30- חצי פיתה + חציל ספרדי - 155 סה"כ 1395 קלוריות. טעיתי בחישוב, ונשארו לי 100 קלוריות לא מנוצלות. להיום בצהריים אני מתכננת שווארמה, מה שאומר מעט מאוד אוכל אחר במהלך היום.

יומטוב5

New member
בוקר טוב

אצלי האוכל ממש משעמם למרות שאני לא יורדת אני חושבת שחלק הבעיה אי שבת ומרות שהשבוע גם בשבת נזהרתי יחסית אז יום א' בוקר 2 קפה וקורנפלקס דאייט בעבודה קפה הפוך ובייגלה קשה ו2 אפרסקים בערב קצת בשר וכרוב ממולא בלילה כוס קפה יום טוב ובהצלחה לכולם

סוגרת את יום ראשון

בוקר: תה צמחים(ממותק) פירות.(תפוח,אפרסק,8 דובדבנים קטנים) צהרים:2 שניצל תירס(כמה נקודות זה שניצל אחד?)+ירקות חיים. ערב: 4 פירכוני אורז דקים(17 קלוריות לאחד) 2 כפות חומוס +כף גרגרי חומוס+סלט ירקות. במשך היום עוד כוס קפה ממותק. חבילה אחת(גליל) של מנטוס מנטה. והמון מים! ו... עשיתי הליכה 40 דקות.

אור685

New member
אני אוכלת רק את הלייט

אוהבת את הטעם. לא יודעת להשוות לרגיל,אף פעם לא קניתי. והמחיר? אם אני זוכרת נכון- 27 לחבילה , אבל לא בטוחה. (בשבוע שעבר היה במגה מבצע 2 + 1 , אולי עוד יש אותו.

למעלה