ועוד כמה אי דיוקים...
נבו יקר מאוד וחביב עוד יותר
זה כיף ומבורך מאוד שאתה כותב ופעיל בפורום !! אך באמת לפעמים התשובות שלך נכתבות בבטחון רב אך הן לא נכונות ומטעות. למשל בתשובה האחרונה (חוץ ממה שכתבתי כבר קודם): בהחלט יש זנים של פולי קקאו, ועוד פרמטרים רבים שמשפיעים על איכות השוקולד. יש הבדל משמעותי ביותר בין סוגי קקאו שונים (בשנות עבודתי אני זוכה לקבל בכל פעם איכות שונה של קקאו...לצערי) יש הבדל וודאי וברור בטעמים ואיכויות של סוגי השוקולד השונים וזה לא עניין פסיכולוגי (אני נהגתי לתת בסדנאות לטעום בטעימה עיוורת שוקולד של פרוייבל וקאליבו באותן רמות של מוצקי קקאו , ו90% מהטועמים העדיפו את קאליבו וגם ידעו לאמר למה, ואלו אנשים טירונים לגמרי בשוקולד מקצועי, היום כבר לא מחזיקה פרוייבל אז טועמים רק קאליבו), אתה ללא ספק מעריץ ידוע של שוקולדים של עלית, וזה בהחלט מכובד ומובן, אבל לא מומלץ כשמדובר בשוקולד לעבודה או בשוקולד איכות (אפילו עלית לא חושבת כך, ולכן יש לה את מקס ברנר כשוקולד פרימיום וגם הוא עשוי משוקולד של קאליבו) אני חושבת שמה שpassioneta מנסה להגיד הוא שיש הבדל בין מי שאוהב לאכול שוקולד , למי שמכין בעצמו שוקולד ומכיר את תכונותיו באופן מקצועי, והפורום הזה בעיני הנכנסים לשאול (וגם בעיננו) הוא מקום שבו אפשר לקבל תשובות "מקצועיות",ויש להזהר שלא לטעות (ואני יודעת מההכרות אתך כאן שכולך רצון טהור וטוב לעזור כמה שאפשר) מיה