סוגים של שמחה

שהשה

New member
הגזמת,

תלך בעמוד 2 לשירשור שטל פתח במילים: "יונתן רטוש מישהו מכיר" ותקרא אותו סוף סוף. גם את מה שאתה כתבת. בשביל טל, במיוחד את מה שאתה כתבת. יותר אני לא עושה בשבילך את זה. אם אתה לא קורא אתה לא כותב, אפילו אם אתה רטוש (אל תשכח את ירח בעניין הקרואסון).

רטוש

New member
די חברה לא חייבים על הבוקר

במיוחד שהוא טלית שכולה תכלת... לגבי הבטחות יש לי דווקא נוהג לקיים אבל בעיתוי מתאים... דרך אגב מעוז, אכן יצא לי לשמוע בפורום סגור אופן חשיבה מעניינת ומעשירה מאוד של דיכטר. מתחום ה"חשיבה המעגלית" תרתי משמע אפרופו- אפריים הלוי אמר את דבריו באופן גלוי בתוכנית רדיו איזוטרית מעניינת לפני חודשים מספר ברשת א', כמדומני. אכן דיסלק' אנוכי ונדמה לי שדבריי נערכו ברשומה זו או אחרת (שלא באופן ספונטני בעבר) "החמאס בניגוד לאש"פ הרקוב בתוכו ובברו איננו מקשה אחת כי אם פלחים מגוונים אשר יש בהם פוטנציאל הרסני עד זרא אך תקווה שעוד תפתיע את כולנו". דווקא הדיכטומיה (הכל או כלום) שרוח ה'חמאס' מייצגת במידה יכולה להוביל בתנאים מסוימים ליציאה ממצב הסימביוטי- הרסני בין העבריות היהודית לערביות הפלסטינית. ההסתכלות לטווח הארוך אינה משנה את העובדה כי בטווח הקצר יש להלחם בו כמו בכל כח מזוין אחר . בפעילות בזמן הווה יש לשקלל שיקולים המקדמים תהליכים דינמיים הן בטווח הארוך אך בהחלט גם בטווח הקצר.

רטוש

New member
נראה לי שלידידנו הבא בשנים

ובלשון החבר'ה חטאייר נדמה שאכפת לנו מה מצבו הסטטי. שווא נח.... או שווא נע .... נדמה לי שעדיף שתנוח ולא תזוז ...פחות נשימות יותר זמן לחיות...

maoz9

New member
ת'שמע בגדול מסכים איתך

ונדמה לי שלא מעט דמויות ברות משקל ושתי רגליים על הקרקע בסקטור הביטחוני מסכימת עמך. כרגע כל עוד אנחנו מדברים על החמאס ה"מפלצתי" זה אכן לא הזמן לדבר על מחשבות כפירה שכאלה.... ואכן נראה לי שאנחנו תמימי דעים יש בחמאס צד מפלצתי ומצד שני משהו הרבה יותר חיובי מהרקבון והסיאוב של אש"פ.

למעלה