סוגייה מטופשת. :>

Kouryuu

New member
סוגייה מטופשת. :>

ברוכים הבאים לפינת הסוגייה המטופשת. שבו, שבו. *מורה בידה על ספה ע-נ-קית בצבע ורוד עתיק* הנה הסוגייה שאציג לכם היום- אז כך, בשבועיים האחרונים אני יוצאת עם בחור. 'הוא לא נראה כזה רע', אמר ידידי דניאל. אולי. אבל אני לא נמשכת לבחור כלל וכלל. למעשה, המחשבה להתנשק עימו גורמת לי לרעד לא רצוני כלל וכלל. אבל זה רק מפני שפיתחתי חרדה גם בנושא המלבב הזה. והממ, הוא משעמם ושטחי, ולא מתאתגר אותי כלל וכלל. בחייך, בחור, אתה יכול לדבר על משהו אחר שהוא לא האימונים בצבא? :< מצד שני, אני סתם לא מתחשבת וזונה באופן כללי. ^-^ ועוד דבר- הבחור התבדח על מאפייני הפרעותיי הנפשיות בקלילות, בציניות נפלאה, שגרמה לקיבתי להתהפך בקרבי. אני לא רוצה אותו, נו. 'אז למה את לא נפטרת ממנו וזהו?', תאמרו. הנה הסיבות- -מעולם לא 'זרקתי' אפאחד. אין לי מושג איך עושים זאת בדרך ה'נכונה'. - הבחור בא עם תוספות כגון אוטו ובית גדול. זה מאוד נחמד, אבל, נו, זה לא כזה משהו, האמת. אני אסתדר גם בלי זה. אבל כאן שוב נכנס ומפריע הדניאל ושאר אנשים באומרם- 'הוא כרמליסט עשיר, לכי על זה!' -אני, הממ, נטולת קשר ופעילות מינית כלשהי כבר יותרמידי זמן. הו כן. וחבר יכולהיות נחמד, לא? מצד שני, אני מפחדת להפגע וכל החרא הזה. טיפשה, ללא ספק. התעזרו לי, כעת, אחריי שעייפתי אתכם לחלוטין? סליחה ושלום, לימורו.

Jelly Beans

New member
הו, תיארת את חיי. ../images/Emo60.gif

היה לי אחד מכושר קרבי, והוא דיבר על זה, הרבה. כן, גם אני לא רציתי אותו כל כך אחרי שיצאנו פעם אחת... או מה שנקרא "זה לא היה זה". למרות שמאוד רציתי חבר >< בטלפון או באיסיקיו, הכי קל להגיד, ואם את לא רוצה אותו, יום אחרי זה את תרגישי הקלה. יאפ. אשכרה כל מה שאמרת נכון לגבי. מפחיד.

Kouryuu

New member
את הנפש התאומה שלי~!

הממ, כן, סביר להניח שאחוש הקלה. הממ. לו רק יכולתי להחליט. אני די סגורה על זה שאני לא רוצה אותו. אבל, להיות לבד, נייה...

אממ

אם את לא נמשכת אליו אז את יכולה כבר להוריד את היתרון של פעילות מינית... ואת לא אוהבת אותו, כך שכל מה שנשאר לך ממנו זה הקשר, ה"עיסוק לשעות הפנאי" אפשר להגדיר את זה כך. אבל גם העיסוק הנ"ל אינו בדיוק חביב עלייך, שכן האדם משעמם אותך, לא הכי קולט אותך, ובעצם לא הכי מעביר לך בנעימים את הזמן. כך שהוא אפילו לא יכול להיחשב כ"תחביב" ראוי. אוטו? בית גדול? מה זה שווה אם לא מצטרף לזה בנאדם מתאים בשביל לנסוע לכל מיני מקומות, או להתחרמן בבית הגדול. לסיכום: אין שום יתרון בקשר. קול של ורדה רזיאל ז'קונט: "תזרקי אותו!" האם את מודעת לאיך שהוא מרגיש כלפייך? היערכי בהתאם. יכול להיות שדווקא הוא לא ירוץ לחתוך את הורידים, אם הפרידה תתרחש בשלב המתאים או משהו. בעת נאום הפרידה אל תתייחסי למוגבלויותיו, כי מוגבלויותיו עבורך עשויות להיות יתרונות למישהי אחרת, ובעצם אף אחד מהצדדים לא "האשם" - אתם פשוט לא מתאימים, או משהו, נו תחרטטי כאלה. אני לא יודעת. אין לכם תחומי עניין משותפים ובלה בלה, ואתם לא מספיק קולטים את הראש אחד של השני, לראייה מעידות טקטיות וכד'. עכיכיעחעי

Kouryuu

New member
אעאע,

סיגל, תודה! ^-^ כן, באמת. אם אין פעילות מינית, מזה שווה?
הממ, לזרוק אותו. הממ. להגיד לו שאני חושבת שזה לא הולך להמשיך מכאן? אני די מסננת אותו בטלפון. אני נוראה.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif לא דווקא מטופשת

הוא מזכיר לי מישהו.. הממ.. >< LOL בכל אופן. הבנאדם לא מעניין אותך, ולא מאתגר אותך מבחינה שכלית, ואפילו לא מושך אותך. את יכולה להסתדר בלי כל הדברים שהוא מציעה. אז.. למה את צריכה אותו? אז מה שהוא עשיר? כמו שאמרה סיגל מה יעזור כל זה אם את לא ממש נהנת בחברתו. פשוט תגידי לו שלא מתאים לך להיות איתו וזהו. זה כבר מעבר לקטע של להפגע ממנו, זה בקטע שלך לא ממש מעניין או טוב לך איתו. והוא מדבר בציניות לא מתאימה על הפרעותיך הנפשיות... את לא צריכה להיות עם בנאדם כזה.

Kouryuu

New member
נייה.

אני תוהה את מי הוא מזכיר לך. *מבט מטופש בהחלט* כן, אורה-צ'אן, אני מניחה שאתם צודקת. בכלל, כולכם אומרים לי להפטר מהבחור. ואתם צודקים, הוא לא תורם לי שומדבר, בעצם, חוץ מקצת חיזוק לאגו המסכן שלי.
תודה.

המממ

כאחד ללא ניסיון רב הייתי אומר תעזבי אותו
... כלומר, חוץ מדברים כמו מכונית (יא חומרנית
) אני לא רואה שאת מוצאת בו הרבה, ואם לא מתאים לך - לא נורא... אמרי לו שאת לא חושבת שזה הולך (מומלץ בפניו, כי משום מה אנשים מתעצבנים כשזורקים אותם דרך הטלפון\אסק\אי מייל\ SMS\ מסנג'ר וכיו"ב), וזהו
. בהצלחה^^.

Kouryuu

New member
לאלא!

לא פנים מול פנים. אני אתחיל להתפתל ולגמגם. אני רעה (!), אך לא עד כדי כך, או, הממ, משהו? :< אזרוק אותו בסמס, הוא ממילא בצבא כל השבוע!
איק. וכמובן- אריגאטו, דקש!

As I Am

New member
אני אמרתי לך את דעתי. ../images/Emo103.gif

את דניאל אישרתי, וגם זה על הגבול, אז אותו? >_> You're too good for him. :|

Kouryuu

New member
נייאמ,

דניאל בחור אהוב, ללא ספק. לעומתו, הבחור הזה... הממ, הוא ציני ומרושע, וממש הרגשתי קטנה וטיפשה כשהוא היה ציני שכזה (היי! יש לי סיבה לזרוק אותו, כעת קלטתי!). ונייה, לינה, אני אוהבת אותך. ^-^ Thank you, Linna_M. :>

'תזרקי אותו!'? לא, לא חושב...

אבל יש גם דרכים לסיים את הקשר בלי להיות ביצ'ית/זונה/שלל כינויים אחרים שאת מסוגלת לחשוב עליהם בוודאי. ובעיקר, מבלי להיות ורדה רזיאל-ז'קונט
. העיקר שלא תהפכי לשבויה של החששות שלך, את יודעת
. כי בעצם, בכל ההודעה הזו דחפת לכיוון אחד מאוד מסוים- ההרגשה שלך (לעזוב אותו) לעומת מה שהסביבה דוחפת אותך לעשות (היי, תני לזה עוד סיכוי!), ואולי אפילו בלי לשים לב לזה (אנשים עושים דברים כאלה כל הזמן, זה לא משהו בעייתי אצלך) כתבת הודעה שתענה על צורך שלך- את צריכה עכשיו קונטרה של סביבה חיצונית עם דעה נגדית, בשביל שדעתך תהיה מה שיכריע את הכף, בסופו של דבר. בבקשה, הנה לך החיזוק המבוקש
.

Kouryuu

New member
הממ, כן.

לבסוף, החלטתי לזרוק אותו. באמת, חשבתי על זה יותר, והממ, אין לי מה לחפש באותו בחור. ^-^ אכן, הייתי זקוקה לחיזוק הזה של כולכם. ^-^

Gizmo16

New member
שתי אפשרויות:../images/Emo28.gif

(אני מניחה שאת כל אפשרויות ה"מכירה את זה, אוי מסכנה" למיניהן כבר שמעת...) 1. להחליט שביי ביי, זהו, להגיד לו כל משפט של פרידה מלבד "בוא נישאר ידידים" ו"זה לא אתה זה אני" (דברים שמצאתי מתאימים: אני חושבת שזה לא הולך, אני מרגישה שזה לא מתאים, זה פשוט לא מה שזה היה
)... ולנסות להישאר (בלי להגיד את זה במפורש) בקשר קרוב כלשהו, ככה, סתם כדי ליהנות מידיד עם אוטו וכרמליסט עשיר- אפשרות מועדפת
2. להחליט שלך לא מעניין, את רוצה מין וזהו, לא אכפת לך אם את אוהבת את הבחור או אפילו אם הוא מעניין לך את הקצה קצה של הציפורן, את הולכת על בלי רגש ומחליטה שכן- גם מין נטול רגש יכול להיות מענג (אם הבחור יודע מה הוא עושה, כמובן
) בין שתי אלה, אין ברירה, פשוט לבחור. עיצה שלי- כל דבר שעושים אותו פעם ראשונה בד"כ זוכרים, לטוב או לרע, אז כדאי שזה יהיה טוב... כל דבר שכבר עשית בעבר- אין טעם להתחנחן ברגש וכאלה זוטות
מקווה שפישטתי והועלתי

PopPy

New member
פחחח לא שמתי לב שזו הודעה ממך

אז חשבתי שהשימוש ב
בא לרמוז משהו..

למעלה