סוגייה מטופשת. :>

Gizmo16

New member
זה לא אומר שזה לא../images/Emo28.gif

יהיה מהנה... אנשים מה זה מגזימים בדברים מסוימים- נכון, אם הוא מכוער, אולי היא לא הכיייי תהנהההההה בעולםםםםם אם הוא יעשה לה דברים, אבל זה לא אומר שהיא לאאאא תרגיישששש כלווםםם... לפעמים צריך להתפשר בחיים
ולפעמים לא צריך... היא זאת שתחליט אם כן או לא

Kouryuu

New member
אוה,

לאלא, בבקשה לא מין עם הבחור הזה- גם בגלל שפיתחתי חרדה ממגע אינטימי עם בני המין השני ובנות מיני (אעע!
אני חייבת להתגבר על זה), וגם בגלל שהוא כ"כ לא מושך. תודה, קסם! ^-^

Gizmo16

New member
נאמנאמ... עוד משו-../images/Emo28.gif

כאילו, אני מסכימה עם דניאל לגבי הכל, ולגבי הדרכים גם, רק שיש עוד דרך- לא באייסיקיו (הדרך הקלה) ולא פנים מול פנים (הדרך הנכונה)- שיחת טלפון ארוכה וידידותית שנגמרת בטון טוב ולא מסבירה יותר מדי אבל גם לא משאירה את העניינים פתוחים- הדרך הבינונית
בהצלחה

Me 4eVer

New member
אעאעאעאע../images/Emo34.gif

זה לא עוזר במיוחד, אבל את צריכה להחליט עם עצמך. :X קודם כל- אם את פשוט יודעת שזה לא זה - אז זה לא זה.
ואז פשוט תשלחי לו הודעה ותשאירי אותו להתמודד עם עצמו.
אבל אם את חושבת שהוא לא מקרה אבוד.. אז אולי שווה לנסות.. ואם הוא התבדח, אולי הוא לא ידע שזה מפריע לך. השאלה היא כמה שווה לך לנסות לתקן אותו.
למרות שהקטע עם המשיכה כן משפיע. השאלה היא אם זה הוא או החרדה שלך.. ואני גם מאמינה שאם הבעיות האחרות שלך איתו יסתדרו אז גם הבעיה הזו תפתטר מעצמה.
הדרך הנכונה לזרוק אנשים היא פנים מול פנים עם שיחה ארוכה המייגעת.. הדרך הקלה היא לשלוח להם הודעה, אס"ק סמס (הכל הולך) ולנתק קשר.

Kouryuu

New member
אם כך-

אבחר בדרך הקלה. אני יצור מלא חרדות, הו כן. והממ, ציינתי בפניו שזה מפריע לי, והוא די המשיך. הוא מקרה אבוד (
)! נייה, סיננתי אותו אתמול בפלא', פחדתי לדבר. אני עוד אשלח הודעה, כן. תודה! ^-^

למעלה