סובלת כל כך

סובלת כל כך

שוב אני כאן. עם אותם בעיות שרק מחריפות. בעלי כל הזמן משקר לי. יוצא כל ערב ועוזב אותי לבד בבית. הוא לא בוגד הוא פשוט נמצא עם חברים. המצה הכלכלי לא טוב העסק שלו בקריסה. הוא עובד עם אביו ואחיו והוא מחזיק הכל על הכתפיים שלו והם רק מנצלים אותו סוג של דיכאון. אני לומדת ועובדת. אני כל הזמן 24 שעות כועסת עליו. הוא גרם לי לחתום על הלוואה בשביל העסק והבטיח שיעשה הוראת קבע כדי להחזיר כל חודש ולא עשה את זה (העסק על שם אביו) העסק שלו גורר חובות של אביו מלפני שנים ואני לא מוכנה לזה יותר. אני בת 28 ואני עובדת מגיל 16 וממנת את עצמי ומעולם לא הייתי חייבת שקל לאף אחד ואני לא מוכנה להיסתבכויות האלו. כל המישפחה שלו חסרת אחריות אמו לא עובדת אחיו מקבל משכורצ וחצי מהחודש לא קם לעבודה והכל על הכתפיים של בעלי בשביל משכורת עלובה שאני בתור סטודנטית מרוויחה יותר. בעלי בזבזן כרוני לא מסתכל אף פעם מה המצב בחשבון לא נעניין אותו שום דבר אני כל הזמן לוקחת על עצמי עוד ועוד עבודה כדי שניתקדם. חסכתי לבית וקניניו בית רק בזכותי ובזכות עזרה מההורים שלי. אני אומנית ועושה עבודות פרטיות וכל הזמן דואגת שיהיה הכל. באחונה הוא התחיל לשחק קלפים על סכומים קטנים אבל כמעט כל ערב וזה מיצטבר. הוא התחיל לשבת בכל מיני "פיצוציות" וכל מיני פאבים מגעילים. ואני יושבת בבית ואוכלת את הלב. מיותר לציין שקשה לי להתרכז בלימודים ביגללו. והדבר הכי הכי חמור שאין סקס ביננו ביכלל. אני בחורה חתיכה ויפה מאוד ויש לי מחזרים אבל אני לא רוצנ ליבגוד. אמא שלי נתנה לי כסף מתנה להגדלת חזה ואני הולכת לעשות (לא ביגללו תמיד רציתי) אולי זה יגרום לאיזה תזוזה! אנחנו כל הזמן רבים ומעליבים אחד את השני ליד אנשים. אני רוצה להיתגרש כדי שהסבל הזה יסתיים נמאס לי לא לישון בלילות אבל אני עדיין אוהבת אותו למרות הכל ונקרע לי הלב שהגענו למצב כזה. הוא כל הזמן מקלל אותי והפך להיות ערס צעצוע אני לא מאמינה שזה האדם שהיתחתנתי איתו.

אז למה את נשארת שם אם את סובלת כל כך?

רק אל תגידי אני אוהבת אותו... תגידי משהו אחר

מריוס זכריה

Member
מנהל
הרבה בלאגן ומסובך - אבל דבר אחד נראה לי ברור:

בתוך כל הבלאגן הזה להוציא כסף על הגדלת חזה?!?! אני מצטער לומר לך, זה נראה לי ממש טפשי. את תרגישי טוב יומיים, ואחר כך תגלי שכלום לא השתנה. רק הכסף הלך. ועצם העובדה שזה הדבר שעליו את חושבת בשעת משבר מרמזת שמשהו לא כל כך נפלא גם בהתנהלות שלך. כתבת הרבה על כמה הוא לא בסדר - אבל מה אני אגיד לך - תבדקי טוב טוב את עצמך קודם. ותעשי לעצמך טובה, ותסגרי את הכסף שקיבלת או שתקבלי מתנה, כדי שיהיה לך אם העניינים עם ההלואה יסתבכו.

נומלה

New member
אני דוקא בעד

אם יש לך כסף ואת רוצה להגדיל את החזה. תעשי את זה. במצב שבו את חתומה בתור ערבה לעסק מפסיד כל כסף שישאר במצב נזיל או חצי נזיל (מניות למשל) יכול להתאדות לתוך העסק. את השקיות מתוך הציצים הם לא יוכלו להוציא כדי לממן את החובות שלהם. תנסי לצאת מההלואה הזו כמה שאפשר יותר מהר.

תחשבי שהכסף של הגדלת החזה באמת

יוכל להציל אותה ממצב כלכלי מאד מאד מאד קשה. כי גם ואם היא נניח תבקש, מה הסבירות שיתנו לה סכום כסף כזה שנית? יגידו לה שהיא "כביכול" קיבלה כבר סיוע כלכלי.. ואל מי היא אח"כ תפנה? זה יצור מצב שהיא תהיה חייבת להרבה מאד אנשים כסף. לכן, אני מסכימה עם מריוס שפה, זה דווקא יוכל להיות לה לכסף בשעת הצורך, כי הכל די מעורפל כרגע.

אייבורי

New member
חשוב

לקבל חוות דעת מוסמכת מחברי הפורום האם החזה דורש או לא דורש הגדלה. בעניין הבעל, שיהיה בהצלחה

אייבורי

בעלי הוא לא גבר של ציצים הוא יותר אוהב את החלק האחורי שדרך אגב אצלי מפוסל ומוצק אחרי שעות של אימונים בחדר כושר מגיל שנתיים בערך ככה ששוב את ההגדלה אני עושה בשבילי. מה רע לרצות להיות יותר יפה ויותר להתקרב לשלמות אם הטכנולוגיה היום מאפשרת....תפסיקו להיתחסד! אתה אוהב אותן שותקות? תימצא לך בובת גומי מתנפחת עם ציצים גדולים זה יעשה את העבודה.

עוד יותר תמוה

איך בזכות הגדלת ציצים שלא מעניינים את הבעל משהו "יזוז" אצלו <ובעקבות זה גם אצלך - לכיוון השלמות>? אם כבר - לעשות הגדלת החלק האחורי האהוב
, כמו במקדונט'ס. את תולה את השלמות בחיצוניות "מושלמת" שתמשוך אליך את הזבובים המעריצים, לעשות לך את העבודה של תמיכה בחוסר השלמות הפנימית שאת לא טורחת לטפל בה בעצמך. מה עוזר לך היום שאת נראית נפלא והוא מעניש אותך ולא נוגע? הוא מצביע ברגליים <ובאיברים האחרים> שאת לא בכיוון הנכון מבחינתו. ככה שמעשית, היחידים שיוכלו להעריך באופן מיידי את הציצים המפוסלים מסיליקון זה דווקא חובבי הג'אנר, או נציגיהם בפורום - אייבורי, מדען והחבר ההוא, מאוהל מחאה מול שנקין

צודקת ושוב זה לא בשביל הבעל

אל תגידי לי שמבטים מעריצים לא עושים לכל אישה טוב על הנשמה. וכן גם בפנימיות צריך לטפל צודקת. נעשה גם וגם. טיפול פסיכולוגי של שנים כבר עברתי טחנו את זה שההורים שלי דפקו אותי וכו וכו. עכשיו לי עושה טוב לקבל מבטים מעריצים בחוף הים מה רע. אלפי שנים אנשים רודפים אחרי היופי שום דבר לא הישתנה ולא ישתנה. ביחוד שעם היופי בא גם אופי וגם שכל.

?????? עם היופי לא מגיע אופי ושכל...

אני יכולה להגיד לך, שעל רוב הנשים בעולם מסתכלים, אבל על רובם *רק* מסתכלים וזהו.. אז בשביל שכמה חמודים יסתכלו עליי, אני צריכה לצאת ולשפץ את עצמי? לא עדיף שאני אקבל את האישור מעצמי מאשר כמה גברים מזדמנים שאת רובם אפילו דקה וחצי אחרי לא אראה יותר? אני יכולה להגיד לך, שבתור אישה שגם בה יש התעניינות רבה (כמו שאני בטוחה להרבה נשים כאן בפורום) ,המבטים האלה לא תמיד גם חיוביים ונותנים לך להרגיש חיובי. יש כאלה עם מבטים ואמירות מאד מאד מלוכלכות, יש כאלה שגם נוגעים על הדרך ויש כאלה שהופכים למטרידים. ואני הולכת איתך בכוונה קצת רחוק, כדי שתביני שה"מבטים" האלה הם לא מה שבאמת היית רוצה וצריכה בשביל שיהיה לך קצת טוב על הנשמה. מה שאת צריכה זה משהו אחר לחלוטין וחבל שאת בוחרת לא לראות את זה. מה גם שמדאיג אותי שזה לדעתך מה שיעשה את בעלך למתעניין יותר בך או למאשר שאת באמת אישה יפה כמו שאת חושבת. אני מבינה מאיזה מקום את אומרת את הדברים, אבל זו טעות לדעתי. כי גם אם תהיי הכי הכי, את תביני שזה לא מה שאת מחפשת עבור עצמך. אלפי אנשים רודפים אחרי היופי?! - זה בשביל ההצגה, השואו.. אבל לא בשביל לנהל חיים עצמיים מספקים. וגם אם תשאלי אותם אם הם מאושרים ולמה, לא בטוח תקבלי את התשובות שאת מחפשת, די תתאכזבי. לי מאד חשוב היופי והאסטטיקה (ואני באמת ממש בהתלבטויות איך להוריד ממה שהעלתי במשקל) אבל לא זה מה שחותם לי שטוב לי,שום פיסול גוף לא יוכל לעשות אותי מאושרת כי בסופו של דבר החיים עצמם והגורם שאחראי על האושר מתמקדים בדברים אחרים לחלוטין. ואם אין ליד אישה או גבר "מושלם" בן זוג שאוהב אותו באמת, את מה שיש בו, שממלא אותו ותורם לעולם הפנימי שלו, הוא יגיד לך שזה ממש לא שווה כל פיסול גוף הזה..

chenby

New member
יקירתי

אני מזכירה לך שזוהי הדעה שלך. אחרי שקראתי את כל הפוסט הזה, אני די מבינה שהיא עושה את הניתוח הזה כי היא רוצה.. אין לנו מושג אם היא שטוחה מאוד ואולי היא רוצה להגדיל קצת.. לא בשביל להוציא עיניים אלא אולי בשביל להרגיש קצת משקל מרפסתי? בלי קשר לשום דבר, כל המערכת יחסים שלהם תמוהה, ולדעתי היתה עושה נכון אם היתה עוזבת ומתחילה מחדש במקום אחר. והרבה פעמים שינוי, כמו הגדלת חזה שזה משהו שהיא רוצה לעשות אני מתארת לעצמי לא מאתמול.. יכול לתת לה את המוטיבציה למצוא בעצמה את העוצמה שלה ולהוציא אותה החוצה. בעיקר אם זה מה שהיא רוצה. ומותר לה. ויש לה את האפשרות לעשות את זה. אז למה לא? ועוד דבר, זה לא אומר עליה כלום מעבר לזה שהיא רוצה להרגיש טוב עם עצמה ועושה צעדים בשביל זה. זה מה שיעשה לה טוב - אלו החיים שלה וזו בחירה מלאה שלה.

../images/Emo8.gifברור שזו דעה שלי, זה הניק שלי, לא?!

אבל אני גם חושבת שענין הגדלת החזה לא הוא הדבר שיביא לה את העוצמה הפנימית שאת מדברת עליה. הרבה שינויים חיצוניים בהחלט יכולים לעזור לנו להרגיש טוב אבל זה להרגיש טוב לכאורה כי כל עוד לא מדובר בניתוח לסידור פנים א-סימטריות וכו', זה לא ה-דבר שיגרום לתחושות ושינוי שהיא מחפשת. כי שינוי הוא משהו מבפנים, לא מגורמים חיצוניים. ואושר, כמו שפרופ' יורם יובל אומר, נובע מדברים אחרים לחלוטין. (צפי ב תכנית שלו עם רוזנטל (?) 6 גורמים לאושר). ואת תראי שאושר עבור אדם הוא מעבר לכל ענין חיצוני כזה שיהיה, הוא משהו מאד ספציפי בהתנהגות שלנו ומאד פנימי. יש כל כך הרבה דוגמנים ודוגמניות מאד יפים, אבל אני לא חושבת שאם תשאלי את כל היפים והיפות האלה אם הם מאושרים, הם יגידו לך שכן. ואם הם כן, הם לא יגידו לך שזה בגלל הרגליים הארוכות או מידת החזיה המדוייקת או הקימורים המדוייקים והיפים... הם יגידו לך שהם מאושרים מדברים אחרים. (-: אדם יכול להיות מאד יפה מבחוץ אבל כל כך לא יפה מבפנים...

chenby

New member
נכון אבל לא בטוח שזה האישיו פה

לי יש כמה חברות שהגדילו את החזה, אף אחת מהן לא מתחרטת על כך, להפך, הן עדיין אומרות שזה הדבר הכי טוב שהן יכלו לעשות לעצמן. אני אישית עברתי הקטנת חזה ואני אומרת שזה הדבר הכי טוב שיכולתי לעשות לעצמי. יכולתי להשאר כמו שהייתי ולעשות עבודה עצמית- אבל סבלתי. הרגשתי רע והלכתי עם בגדים שענקיים עליי. זה בהחלט תרם לי לבטחון ועברו מאז 14 שנה ואני לא יכולה לדמיין את החיים שלי אחרת.

chenby

New member
עכשיו תעזבי את הפסיכולוג

ולכי למאמנ\ת אישי\ת שיעזרו לך לסלוח לעצמך להורים שלך ולהציב מטרות ויעדים. לטחון איך דפקו אותך - זה לא לטפל בעצמך, להתבוסס במיץ של עצמך ולמצוא אשמים לחיים הדפוקים שלנו.. באותה מידה את יכולה למצוא אינספור דברים ההורים שלך נתנו לך ותרמו לך ולהוקיר אותם על כך, למצוא בעצמך דברים שאת אוהבת ואת מוקירה את עצמך על כך, ולהתחיל להסתכל קדימה. מה את רוצה? לעצמך, לעשות, מי את רוצה להיות - מה האת האידיאלי שלך - ולא מבחינת מראה- את זה את כבר מכסה.. אני מדברת איזה בן אדם את רוצה להיות. איזה דוגמא את רוצה לשמש - ואז הסתכלי על מערכת היחסים שלך ותחשבי על ההורים שלך - לא בעיניים הכועסות אחרי טחינת השכל, אלא בעיניים אובייקטיביות שברור לך שהם רוצים שתהיי מאושרת, ותשאלי את עצמך, אם זה מה שהם רוצים בשבילך. האם זו הדוגמה שאת רוצה להיות - ולפי זה תפעלי. אני כשאני נמצאת במקום שהוא באמת לא טוב לי - ישר עולה לי המחשבה- איך ההורים שלי היו מגיבים - מה הם היו רוצים לראות בשבילי.. ככה אני יודעת אם הבחור מתאים לי או לא.. אני יודעת איך הם היו מגיבים פשוט.. (על הבחור האחרון למשל הם היו אומרים לי - חן, גם הוא חרטטן, וגם הוא לא בליגה שלך)

לטפל בבעיה מהשורש...../images/Emo187.gif

קודם כל, אם את שואלת אותי.. תזוזות ממנו או ביניכם לא יהיו בגלל הגדלת החזה. אבל באופן כללי נראה שהוא מצוי במצב דכאוני כי הוא לא יכול להפריד רגשות ועסקים כשזה מדובר במשפחתו. הוא לא יודע להיות קורקטי איתם ועל כן משלם מחיר מקצועי-כלכלי, בגלל תנאים רגשיים שהציבו בפניו. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מציעה כי אם את מרגישה שהוא הפך לגורם סביל בכל המערכת המשפחתית-זוגית-כלכלית, קחי את יוזמה ולמדי כיצד את יכולה להניע בחוכמה את הגלגל הזוגי -כלכלי הזה למקום חיובי. שמעתי מהרבה מאוד פורומים המלצות חמות על ארגון יעוצי כלכלי בשם "פעמונים". כפי שאני הבנתי מכל ההמלצות, זה בחינם. גשי לשם, הסבירי להם את המצב, הם לדעתי יוכלו לשרטט לך בדיוק תוכנית עם כלים שיוכלו לעזור לך בהתנהלות להצלחת הקושי שאתם עומדים בפניו. אני מאמינה שאם בעלך יראה לימוד וצעדים מעשיים שיובילו אותו לראות אור בקצה המנהרה, הוא ישתף פעולה. לכן, מה שיזיז אותו לקראתך הוא לא שינוי הגורם הפיזי אלא שינוי הגורם החיצוני שמחזיק אותו די קצר. אני כן חושבת שאם את מושכת אותו כמו שאת, שום חזה גדול לא ישנה את זה.

יעל717

New member
תברחי ממנו ומהר.

הוא אדם שתמיד יגרור אותך לתהום אחריו ויאמלל אותך.את בחורה צעירה,ללא ילדים,נשמעת כבחורה עם ראש על הכתפיים-תעזבי "אוהבת אותו" וכו',עכשיו מדובר על דבר הרבה יותר חשוב-איך תחיי את חייך,האם תהיה מאושרת? איתו את תחיי בעוני ואומללות.תברחי מההההההההההההההההר. ודרך אגב-בהצלחה עם הניתוח.

למעלה